Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@David32 עדיין לא הבנתי לגמרי. ההסבר היחיד שקראתי הוא שאנשים זורקים פקקים על החוף.

@Amired משהו שלמדתי השבוע הוא לא לשלם בגוגל וואלט לשירות שאתה עשוי לבקש ממנו החזר כספי (למשל כרטיס טיסה), כי יש בעיה לזכות את החשבון עם המספר החלופי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

@Amired משהו שלמדתי השבוע הוא לא לשלם בגוגל וואלט לשירות שאתה עשוי לבקש ממנו החזר כספי (למשל כרטיס טיסה), כי יש בעיה לזכות את החשבון עם המספר החלופי.

חבל, ממה שאני מכיר אין בעיה לקבל החזרים/ביטולים לרכישות שבוצעו באמצעות גוגל פיי:

https://support.google.com/googlepay/answer/7643922?hl=en#:~:text=Return something you bought online,not your Google Pay balance.

פורסם

האמת היא שבחנות קיבלתי זיכוי לגוגל פיי בלי קושי עם הצמדת הטלפון למסופון. הבעיה היא שבתשלום ברשת אין לך מספר הכרטיס הוירטואלי, ואז אי אפשר לקבל החזר. לא קרה לי אבל נתקלתי במספר דיווחים בקבוצות פייסבוק. ייתכן שהבעיה קשורה להבדלים בין מערכת הבנקאות וכרטיסי האשראי האמריקאית לזו הישראלית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

האמת היא שבחנות קיבלתי זיכוי לגוגל פיי בלי קושי עם הצמדת הטלפון למסופון. הבעיה היא שבתשלום ברשת אין לך מספר הכרטיס הוירטואלי, ואז אי אפשר לקבל החזר. לא קרה לי אבל נתקלתי במספר דיווחים בקבוצות פייסבוק. ייתכן שהבעיה קשורה להבדלים בין מערכת הבנקאות וכרטיסי האשראי האמריקאית לזו הישראלית.

אפשר לראות את המספר הוירטואלי באפליקציה של גוגל פיי:

• For some returns, you might have to provide the last 4 digits of your virtual account number. You can find your virtual account number on the card details screen in your Google Pay app Google Pay.
פורסם (נערך)

את 4 הספרות רואים, כנראה שלשימושים האלה צריך את כל ה-11-12.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

את 4 הספרות רואים, כנראה שלשימושים האלה צריך את כל ה-11-12.

אז את זה אני כבר פחות מכיר, אני גם לא משתמש בגוגל פיי אלא באפל פיי,

אבל ברכישה מקוונת באינטרנט גם ככה אין הרבה יתרונות לשימוש בגוגל פיי לעומת שימוש במספר של הכרטיס עצמו

פורסם (נערך)

קצת פחות הקלדה. אני נמנע מזה כמעט לגמרי. נדמה לי שהשתמשתי פעם לרב קו.

ובעניין משיק: קיבלתי היום שעון סמסונג 6. האם אפשר לשלם בעזרתו בישראל?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hans כתב:

אה, והעלו את מחירי החשמל כי עכשיו מוכרים חשמל לגרמנים

גם ככה יש מסחר בחשמל. אני לכאורה משלם על "חשמל ירוק" (לא שיש לי ממש אופציה לבחור בחברה שמזהמת ותעלה לי פחות) אבל זה לא שבפועל אני מקבל רק חשמל ירוק, והמחיר לקוטש משתנה לפי... מחיר הגז.

ספריאל... מה לא הבנת.

איך זה עוזר לאיכות הסביבה? זה לא עוזר.

אני בהולנד עכשיו משלם אקסטרא מס על זה שאני קונה שיט עם פלסטיק בפנים. נגיד גלידת פיצוץ במקדונלדס יש או באריזה הרגילה  + מס פלסטיק. או שאתה קונה כוס מיוחד מהם, ואז אפשר גם בלי מס, אבל חייב להגיע עם הכוס. 

זה עוזר למשהו? לא. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

טוב. עכשיו הבנתי שאין מה להבין.

העיקר שבדירקטיבה כתוב שזה לא אמור להקשות על הצרכנים. כאילו, חתיכת פלסטיק בעין או סתם קולה שנשפכת על החולצה לא מציקות.

אגב, כשחיפשתי את המידע נתקלתי בדיונים שלמים על הצבע של פקקי בקבוקי חלב. החיים תותים.

פורסם

לפני 4 שעות, sperial כתב:

אולי תוכל להסביר לי את ההיגיון בפקקים הקשורים? גוגל לא הצליח.

למיטב הבנתי, הפקקים הקטנים היו מוצאים את דרכם לכל מיני מקומות רנדומליים (כולל הים) ונבלעים ע"י בעלי חיים מקומיים, לכן הוחלט להצמידם אל הבקבוק שבסבירות גבוהה יותר ימצא את דרכו לפח מחזור... ומשם ילך לשריפה. 😅

לפני שעתיים, hans כתב:

הזיכרונות מנורבגיה עדיין טריים, קשית מנייר עם כוס מ... נייר מצופה פלסטיק שכתוב עליו באופן ברור שאי אפשר לזרוק לפח של מחזור נייר.

פה בספרד, אחרי שלקחו לנו את הקשיות מפלסטיק וכשהקשיות מנייר עוררו את זעם הציבור, עברו לשלב הבא במסכת העינויים והורידו את המכסה מכוס הנייר החד"פ. עכשיו אם אתה הולך למקדונלד'ס ומזמין שתיה שאינה takeaway, אתה צריך לשתות אותה בלי קשית מתוך כוס שקורסת ומתקפלת לך בידיים עם כל הנוזל שבפנים. תענוג.

האיחוד האירופי מתחיל להזכיר בשנים האחרונות את הסוכנות היהודית - את כל החוקים החשובים כבר חוקקו (כמו שאת כל היהודים הנרדפים כבר העלו), אז עכשיו בשביל לשמור על הג'וב צריך להמציא בעיות ולפתור אותן (או למצוא אנשים רנדומליים בכפרים נידחים, לפברק זיקה לישראל, ולהעלות אותם).

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ובעניין משיק: קיבלתי היום שעון סמסונג 6. האם אפשר לשלם בעזרתו בישראל?

פשוט תוריד google Wallet מהפליי סטור. אולי צריך להגדיר אותו ברירת מחדל במקום את הסמסונג וולט איפשהו בהגדרות השעון.

פורסם
לפני 6 שעות, Amired כתב:

אבל ברכישה מקוונת באינטרנט גם ככה אין הרבה יתרונות לשימוש בגוגל פיי לעומת שימוש במספר של הכרטיס עצמו

כשאתה ממלא את פרטי האשראי שלך באתר אתה סומך על העסק המקוון שישמור אותם באופן מאובטח, בעוד שעם גוגל פיי אתה סומך על גוגל ופרטי האשראי שלך כלל לא מגיעים לעסק. ההבדל גדול במיוחד בעסקים קטנים שהבן של השכן בנה להם את האתר.

exploits_of_a_mom.png

• תוכן חדש...