Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את רוב צמיגי הפאלקן בחתך 55 ומטה אפשר ובטיחותי לתקן תקר בדופן כאילו היה בסוליה(ואפילו רשום על המדבקה שבאה עליהם)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל העסק נפל..

הם לא מוכנים לשלם כלום , הם מאיימים:

א. שיתבעו אותי על סחיטה באיומים[ שביקשתי את מה שמגיע לי ...סחיטה באיומים]

ב. שהם יביאו לי ת'בן שלהם המפחיד שיצא אלינו החוצה ושאל אם יש בעיות.

אבא שלי ירד מהעסק..הם הצליחו להוריד אותו ולגרום לו לוותר...\;

אבוד הא...

אינני עו"ד אך לדעתי כדי לך ללכת להגיש תלונה לפני שהם יעשו את זה :(

בעתיד - קודם תלך תגיש תלונה - לא צריך הוכחות ועדויות - מספיק שיש לך שם של הקרימינל הרטן (או הגדול)...אחרי זה תוכל לדבר עם ההורים שלו מעמדת כח (בע"ם - אם הורים שלו ערסים "כבדים" משהו אז עוד תלונה לא תפחיד אותם.)

לצערי בהרבה מקרים מי שצועק ראשון/חזק הוא הצודק :(

דרך הגב, בן כמה החרא הקטן? אם הוא מתחת לגיל 12 (או שזה 14?) תוכל לשלוח כמה תלונות ללישקת הסעד המקומית על כך שילד מוזנך, מסתובב ברחובות גונב משחית רכוש והוריו לא מטפלים בבעייה...

פורסם

במקרה שההורים לא מוכנים לטפל בבעיה ולא מוכנים לשלם לך אני הייתי מציע לך ושים לב, אני לא תומך באלימות בשום אופן לעשות להם משהו לאוטו ללא ראיות.

אולי זה לא יחזיר לך את מחיר שני הצמיגים שאתה צריך להחליף, אולי זה לא יעשה כלום אבל הכי חשוב שזה יגרום לך להרגיש טוב(תאמין לי אתה תרגיש מצויין ללמד את החארות האלה לקח) .

ושוב אני חוזר על זה אני לא תומך באלימות בשום אופן.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
כל העסק נפל..

הם לא מוכנים לשלם כלום , הם מאיימים:

א. שיתבעו אותי על סחיטה באיומים[ שביקשתי את מה שמגיע לי ...סחיטה באיומים]

ב. שהם יביאו לי ת'בן שלהם המפחיד שיצא אלינו החוצה ושאל אם יש בעיות.

אבא שלי ירד מהעסק..הם הצליחו להוריד אותו ולגרום לו לוותר...\;

אבוד הא...

שום דבר לא נפל. שבוע שעבר למדתי דבר אחד מה שלא הולך במוח הולך בכוח.

כך עורך דין תערב בזה את המשטרה תתבע להם את הצורה וזהו על השחטת רכוש פרטי. אני בטוח שהם יתקפלו.

וסתם מחשבה, אני בטוח שאם גם אתה הייתה במצב ההפוך של האבא, לא הייתה מסכים לשלם 400 ש"ח למשהו שחושד שהבן שלו הרס למשהו צמיג של רכב.

קיצור כוח ועוד כוח. לא לוותר!!!

בברכה L.A

פורסם

זה כמו שהילד שלהם ישב לך על האוטו ואז תבקש מהם מכסה מנוע + כנף חדשים.

אהה, אבל אז יהיו לך הבדלי צבע, אז אתה צריך כנף חדשה, מכסה מנוע חדש + צביעה כללית לרכב ושלא נדבר על ירידת הערך.

מילא היית אומר צמיג שקנית אתמול והיום הוא פינצר לך אותו, אני בטוח שהילד האינפנטיל הזה לא ידחוף נעצים יותר לשום מקום בחיים שלו. תחליף צמיגים מוקדם מהצפוי ותתקדם הלאה.

אם ממש חשוב לך, אתה יכול לנסות לתת להם מכתב החתום ע"י עורך דין, אם הילד עדיין לא מודה אתה נשאר עם הצמיג ביד.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...