Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש ג'יפון  כ-7 שנים על הכביש ברמת בטיחות גבוהה.

מאחר וגם נהגת חדשה מתחת לגיל 24 אמורה לנהוג ברכב יהיה לזה השלכות על מחיר הביטוח. 

המחיר עד כ-80 אלף שקל.

אשמח לכל המלצה או תגובה.

פורסם

יש סיבה למה דווקא ג'יפון?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, dorsht כתב:

יש סיבה למה דווקא ג'יפון?

פתוח להצעות.

נראה לי שג'יפון יותר בטוח אבל זה רק בתחושה שלי.

עריכה אחרונה על ידי shmulik88
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, shmulik88 כתב:

נראה לי שג'יפון יותר בטוח אבל זה רק בתחושה שלי.

זה רק בתחושה שלך, אם אתה רוצה לדעת איזה רכב בטוח יותר ממליץ לחפש רכב כמה שיותר חדש בתקציב ולבדוק את התוצאות עבורו באתר euro NCAP שמדרג רכבים לפי רמת הבטיחות ע"פ מבחני ריסוק ועוד פרמטרים.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, nadavd4 כתב:

זה רק בתחושה שלך, אם אתה רוצה לדעת איזה רכב בטוח יותר ממליץ לחפש רכב כמה שיותר חדש בתקציב ולבדוק את התוצאות עבורו באתר euro NCAP שמדרג רכבים לפי רמת הבטיחות ע"פ מבחני ריסוק ועוד פרמטרים.

אתה נראה לי מבין בתחום.

למשל אוטו מיני עם 5 כוכבי בטיחות,

ואוטו פנאי-שטח בגודל בינוני עם 5 כוכבי בטיחות.

האם יש הבדל ברמת הבטיחות?

פורסם
לפני כשעה, shmulik88 כתב:

אתה נראה לי מבין בתחום.

למשל אוטו מיני עם 5 כוכבי בטיחות,

ואוטו פנאי-שטח בגודל בינוני עם 5 כוכבי בטיחות.

האם יש הבדל ברמת הבטיחות?

כשמסה גבוהה פוגשת מסה נמוכה,

תמיד הנמוכה תהיה בעמדה נחותה,

ולכן כפי הנראה שהתשובה לשאלה שאוטו גדול יהיה יותר בטיחותי בסיטאציות מסוימות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

לפות"ש - פתח יד 2, ותברר אילו דגמים נכנסים בתקציב שלך, מיד פרטית במצב טוב ואז תתחיל להשוות כל דגם לגופו. מוזמן לשאול כאן, יש פה הרבה אנשים שיוכלו לספר לך על האמינות או החוויה שלהם מרכב כזה או אחר.

לגבי ג'יפונים, לרוב הם יהיו מבוקשים ויקרים יותר מרכבים עם בטיחות דומה או עדיפה (משפחתיות/סופרמיני) ולכן בתקציב מסוים אתה תקבל רכב ישן יותר או מאובזר פחות (אולי גם על חשבון אבזור בטיחותי).

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...