Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

יש לי סט 2 חלקים של hertz mille

אחד הוופרים צורח.

אין שום קרע(לפחות הנראה לעין)

פירקתי את הוופר והוא נראה תקין ויזואלית.

מה יכולה להיות הסיבה?

האם ניתן/שווה לתקן?

במידה וכן .... איפה?

תודה מראש...

פורסם (נערך)

אתה בטוח שזה הוופר ולא הטוויטר?

הממברנה זזה בחופשיות? 

אתה עובד אקטיבי או פסיבי? בכל מקרה רצוי לשלול בעיה שם (בקרוס/כיוונים). 

ניסית להחליף צדדים ולבדוק אם הבעיה עוברת צד גם? 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הטוויטר עובד מצויין.

לא נעשה שום שינוי בוופר,

שמעו מצויין ופתאום יוצא ממנו צליל צורם.

לשאלתך אני עובד פסיבי

פורסם

אם כבר פירקת אותו - תזיז כאמור בעדינות (את הלחץ תפעיל באמצע/בצורה ממורכזת) את הממברנה שלו פנימה והחוצה - האם ישנם רעשים כלשהם? נע בחופשיות? 

האם יכול לחבר אותו בצד השני ולראות אם הבעיה נמשכת? אם כן, אולי הבעיה באמת בו. אם לא, אז אולי הבעיה בקרוס הפסיבי שלו או בערוץ ההגברה. 

פורסם

התמונות קצת לא ברורות, אבל נראה כאילו הסליל נעלם, אולי התנתק ותקוע למטה איפה שהמגנט. השאלה היא גם למה זה התנתק ואיך להימנע מזה שוב בעתיד. 

האם הם עדין תחת אחריות? 

לא יודע אם היבואן מתקן בארץ רמקולים או מביא חלקי חילוף, אבל שווה לבדוק. בגוגל מצאתי את אלה, אבל לא נראה ששולחים לארץ.

יכול להיות שמעבדה לתיקון רמקולים תוכל לתקן עם מה שיש. השמות היחידים שזכורים לי בהקשר זה זה רפי האוזמן בר"ג ודואק בחולון. לא יודע אם עדין פעילים ויכולים לטפל ברמקולים האלו. 

פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

התמונות קצת לא ברורות, אבל נראה כאילו הסליל נעלם, אולי התנתק ותקוע למטה איפה שהמגנט. השאלה היא גם למה זה התנתק ואיך להימנע מזה שוב בעתיד. 

האם הם עדין תחת אחריות? 

לא יודע אם היבואן מתקן בארץ רמקולים או מביא חלקי חילוף, אבל שווה לבדוק. בגוגל מצאתי את אלה, אבל לא נראה ששולחים לארץ.

יכול להיות שמעבדה לתיקון רמקולים תוכל לתקן עם מה שיש. השמות היחידים שזכורים לי בהקשר זה זה רפי האוזמן בר"ג
ודואק בחולון. לא יודע אם עדין פעילים ויכולים לטפל ברמקולים האלו. 

מעבדת התיקונים של ניסים דואק בחולון , פעילה ועובדת טוב מאוד.
תיקנו עבורי  לפני כחודש 2 רמקולים שגומיות הסראונד החלו להפתח.

א. דואק רמקולים בע"מ 03-5594036 -  ניסים   0544892495
הכתובת :  שדרות ירושלים 154 , חולון
אתר - http://duekramkolim.co.il/ 

אייל.

• רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא מכיר מתקני רמקולים באזור הצפון.

במצבים כאלה.. כאשר ההמעבדה/חנות רחוקה ממני.
אני שולח חבר או מכר אשר מגיע מדי-פעם לאזור המעבדה, והוא מביא את החלפים/מוצרים לתיקון ומחזיר אותם.
כאשר אני נמצא בקשר טלפוני עם האחראי במעבדה.

אייל.

• רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...