Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

לקחתי את המשפחה לנופש בקיבוץ יראון, יצאנו הערב לראש פינה לאכול והאוטו התחיל לרעוד באמצע הנסיעה.

מייספייר בצילינדר אחד, תענוג.

מישהו מכיר במקרה חנות חלקי חילוף באזור הזה?

אם לא, מחר אבא שלי יוצא מאזור זכרון יעקב לכיווננו לאסוף את האישה והילדים, אם יש חנות שמחזיקה בוודאות קויל הצתה לוולוו, אשמח לשמוע עליה,

תודה

כבר חתמתי...

פורסם

https://www.autonahariya.co.il/?gad=1&gclid=CjwKCAjwxaanBhBQEiwA84TVXCO4F0jATzn_HQD0N_8I8qDpzJJPTadNRaOQazi2j2soRiz6eLVw5hoCU30QAvD_BwE

אין לי שום ניסיון אישי איתו רק נתקלתי בפרסומים שלו באינטרנט.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא מכיר חנויות ממש באיזור.

אני מכיר סביון חלפים בקרית ביאליק, חנות די גדולה, יש להם אתר, אתה יכול לבדוק אם יש.

לא בצפון הרחוק וגם לא בדיוק על הדרך מזכרון אבל אולי בכל זאת רלוונטית.

לפני שאתה קונה כדאי לוודא שהבעיה היא באמת בקויל:

מחיקת התקלה,

החלפה בין שני קוילים,

כשהתקלה חוזרת לוודא שהיא חזרה בצילינדר שאליו הועבר הקויל החשוד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הרכב התחיל בכלל עם אזהרה שהגיר התחמם, אבל בדגם הזה מייספייר לעיתים מעלה את האזהרה הזאת, סריקה הראתה שהבעיה היא רק מייספייר.

כשרכשתי את הרכב הייתה את אותה הבעיה בצילינדר 1 ו4.

לא הכרתי את ההיסטוריה של ההרכב, אז החלטתי להחליף את כל הפלגים והקוילים.

הקויל של צילינדר 1 התנפח, נסדק וחומר האיטום שלו התחיל לצאת מהסדקים, קויל 4 נראה בסדר יחסית, רק שהיה עוד חם כשאר האחרים כבר התקררו.

הקויל המנופח היה של חברת Denso.

כעת כל הקוילים שלי מקוריים של FoMoCo, חוץ מצילינדר 1, שהוא של Denso.

אני תקוע בצפון הרחוק עם האישה והילדים, זה לא הזמן לניסויים ותהיות, אם קויל חדש לא יפתור את הבעיה אני אגור את הרכב למוסך של חבר ליד עכו.

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...