Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.7.2024 בשעה 22:01, דובצע כתב:

אבל זה לא פוזה על ריק. 

עדיין יש לו מנוע וי עוצמתי. צליל מיוחד. 

לא רכבתי על כזה אבל ניראה אופציה ציבעונית

נב. מסכים שזה ניראה קריקטורה שיצאה משליטה

זה אופנוע קאלט.

המנוע שלו ממש חלש יחסית למקובל בנפח.

ובכלל הקאסטומים וההארלי במיוחד הם אופנועים עם ביצועי מנוע ושלדה אנמיים.

מיועדים לפוזה ולקרוז.

יש לי אופנוע 250 סמ"ק שיעשה צחוק מכל הארלי. במיוחד בסיבובים.

שלא נדבר על אופנועי ליטר רציניים.

לא כוחות.

• אהבתי 1
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני שעה, pasparto כתב:

יש לי אופנוע 250 סמ"ק שיעשה צחוק מכל הארלי. במיוחד בסיבובים.

של מגפיך מעל רגליותיך...  (אלא אם אתה עם RGV גאמה, וגם אז עד לפנייה תשמע טוב את האגזוז שלו)

ההספק אכן נמוך יחסית לנפח, אבל הנפח אדיר והמומנט בהתאם

וגם אופנועי ליטר ספורט יכולים לקבל בראש מהארלי דייווידסון בקו ישר. (סיבובים זה לחלשים :-))

הנה דוגמה אולי לא כ"כ מייצגת, אבל בכל זאת: הארלי בן 25 עם כ-70 כ"ס מול יפני 4 בשורה עם כ-180 כ"ס...

(זה שבכביש הם רוכבים על 80 קמ"ש וגורמים לפקקים,

זה בגלל שנורא קשה ולא נוח לרכב מהר על הדברים האלה וגם הם אוהבים לשמוע כל פעימת מנוע בנפרד)

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 שעות, BoazB11 כתב:

של מגפיך מעל רגליותיך...  (אלא אם אתה עם RGV גאמה, וגם אז עד לפנייה תשמע טוב את האגזוז שלו)

ההספק אכן נמוך יחסית לנפח, אבל הנפח אדיר והמומנט בהתאם

וגם אופנועי ליטר ספורט יכולים לקבל בראש מהארלי דייווידסון בקו ישר. (סיבובים זה לחלשים :-))

הנה דוגמה אולי לא כ"כ מייצגת, אבל בכל זאת: הארלי בן 25 עם כ-70 כ"ס מול יפני 4 בשורה עם כ-180 כ"ס...

(זה שבכביש הם רוכבים על 80 קמ"ש וגורמים לפקקים,

זה בגלל שנורא קשה ולא נוח לרכב מהר על הדברים האלה וגם הם אוהבים לשמוע כל פעימת מנוע בנפרד)

תישמע, אני רוכב רק 40 שנה...

בעוונותיי רכבתי גם עם חברים בעלי הארלי למיניהם והשתעשענו לנו ברייסים וכ"ו. לא של לא רגלותיים ולא מגפיים...😉

היחידי שאיכשהו עמד בפתיחות בקצב של ליטר ספורטיבי היה V-ROD  וגם זה נגמר באזור 100 קמ"ש.

לא יודע אבל סיבובים זה מהות הכיף באופנוע, לפחות עבורי.

אמנם לא מחזיק RG500 גאמא אבל ה RGV250 שלי מופחת משקל(כ 120 ק"ג) ומשופר(כ 73 כ"ס) אם המקורי היה עם נתונים של 3.7 שניות למאה כנראה ששלי מעט יותר מהיר ולכן יקשה על כל הארלי בקו ישר. אני כבר לא מדבר על סיבובים, שם זו השפלה.

לגבי הסרטון... נו באמת. רוכב, שיפורים, תנאי כביש ועוד ועוד. בקיצור, רחוק מלייצג משהו.

מצרף תמונה, בכל זאת צריך איכשהו לשמור על מטרת השירשור 😁

IMG_20210226_170839.jpg

• אהבתי 4
  • על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לפני 1 דקה, pasparto כתב:

אבל ה RGV250 שלי מופחת משקל(כ 120 ק"ג) ומשופר(כ 73 כ"ס) אם המקורי היה עם נתונים של 3.7 שניות למאה כנראה ששלי מעט יותר מהיר ולכן יקשה על כל הארלי בקו ישר. אני כבר לא מדבר על סיבובים, שם זו השפלה.

אוקיי.....  עכשיו אני משיל את מגפי, וגם מסיר קסדה בענווה 🙃

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

IMG20240727194641.jpg

IMG20240727194629.jpg

IMG20240727194550.jpg

IMG20240727194559.jpg

עריכה אחרונה על ידי AmitGo
  • אהבתי 9

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

זה רכב שאם הוא מחנה בכחול לבן יכול להיות שהוא צריך לשלם ל2 רשויות מקומיות שונותץ

• אהבתי 1
  • מצחיק 13
  • רעיון טוב! 1
פורסם

חיפשתי את הרכב הזה במשומשת לא כ''כ הבנתי את התוצאות

הנתון הטכני היחיד על הרכב זה שהמנוע 7.5 ליטר 

מופיע תאריך בעלות מלפני 3 חודשים ובטסט האחרון שבוצע דווח על 602 ק''מ 

שזה נתון שמופיע רק על רכבים מעל 2017

מה הסיפור?

https://meshumeshet.com/c/9505755

• מעניין 1
פורסם

מדובר על בחור רענני, זולפין הוא שם המשפחה, אספן של אמריקאיות חזקות, יש לו עוד כמה רכבים מעניינים (מאסל קארס) אפילו קנה אחת לדראג והפך אותה על הגג בלחיצה אני מניח לפני כמה שנים.

• אהבתי 2
  • מעניין 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...