Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Buki כתב:

כמו שכתבתי, לא הייתה לי שום בעיה עם מסירת מוצרים שאפשר לסחוב ביד.

אבל לדוגמא מקרר קצת קשה מאוד לסחוב ולהוריד לרחוב, אני ציפיתי שמי שיגיע לקחת אותו (תקין ולא ישן מידי, עובד מצויין) לפחות יעזור לי להוריד אותו. 

50 שקל לילד מהבניין וסגרת עניין

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Ron Poh כתב:

כשיש מוצר תקין...

היה לי מיקרוגל מכני תקין, חדש עם האריזה והכל. הורדתי אותו למטה, והנחתי ברחוב קצת ראשי, ושמתי עליו פתק בולט וגדול שהמיקרו תקין.

לפני שעתיים, outnex כתב:

כשגרתי בעיר הייתי מוריד לרחוב ותוך שעה זה לא שם.

בישובים מסודרים, אתה לא יכול להוריד למטה שלא ביום הפינוי, אם העיריה תמצא אותך אתה תחטוף קנס.

אני גם שם מודעות באגורה, ואיך שהוא ב-80% מהזמן אני מצליח להמנע מיצורים. קודם כל אני דואג לנסח את המודעה היטב ומתריע מראש שאני לא יכול לעזור בהובלה וגם לא בסחיבות וכדומה בגלל בעיות גופניות. בד"כ אני מציין שהמוצר חייב להתפנות תוך X זמן ויזכה מי שיכול להגיע הכי מוקדם. אני מחכה שיהיו לי כמה פניות ואז מקפיא את המודעה. בורר את הפניה שנראית הכי רצינית+יכולים להגיע הכי מהר, מודיע לבאים בתור שהם בסטנד-ביי אם הראשון יבטל וכו'. חלק גדול מהפניות הן מחרדים (מזהים לפי הלינגו), ואלה בד"כ לא מבלבלים את המוח אלא מייד באים ולוקחים, גם באמצע הלילה אם צריך. לפני כחודשיים עברנו דירה, הייתי צריך להפטר תוך זמן קצר מאוד ממספר פריטי ריהוט ומכשירי חשמל שהחלטתי לא לקחת לדירה החדשה, כמעט הכל נאסף ע"י חבר'ה חרדים שהגיעו מהר מאוד.

לפני 12 דקות, Buki כתב:

אבל לדוגמא מקרר קצת קשה מאוד לסחוב ולהוריד לרחוב, אני ציפיתי שמי שיגיע לקחת אותו (תקין ולא ישן מידי, עובד מצויין) לפחות יעזור לי להוריד אותו. 

אני לא יודע אם זה המקרה, אבל כיום לפי החוק אם אתה קונה מוצר חדש, אתה זכאי לפינוי הישן ע"י המובילים "חינם". (החינם במרכאות כי כנראה מישהו בכל זאת משלם על זה.) מדובר לא רק על מוצרי חשמל אלא גם על חפצים גדולים כגון מזרונים.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 דקות, קורן בן אשר כתב:

אבל כיום לפי החוק אם אתה קונה מוצר חדש, אתה זכאי לפינוי הישן ע"י המובילים "חינם". 

נכון. אחד המקררים שהיו לי, אחרי שלא נמצא מי שרוצה לקבל אותו, פונה ככה. 

במקום השני לא נקנה מקרר חדש את לא הייתה את האופציה הזו. 

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

ברוב המדינות והערים 'אצלנו' במערב אירופה יש שירות של העירייה שאפשר לתאם איסוף של מוצרים גדולים אם אתה מתכוון לזרוק

בכסף, לא בחינם. או לפחות ככה זה בהולנד ובגרמניה.

ואם סתם תוריד לרחוב תסתכן בקנס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אצלנו בשכונה עוברת כמעט כל יום סיירת זבל שמזמנת פינוי אדפה מעבר לתוכנית הדבועית - עם דגש,מעל גזם (אבל גם אשפה אחרת). ותמיד אפשר לעדכן את 106.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אומר שוב, מדובר במוצרים שלא אמורים להיזרק לזבל. מוצרים תקינים במצב עבודה משומש תקין. לא גרוטאות שלא עובדות שבאמת אפשר לזרוק. 

פורסם
לפני 3 שעות, Ooga כתב:

תמכור.

אנשים שמחפשים ממש חינם אלה לרוב אנשים שלא מתכוונים להוסיף כסף על כלום, לא על הובלה ולא על שום דבר אחר.

שים מחיר נמוך יחסית, מישהו כבר יקנה. הם לרוב גם פחות ישגעו אותך.

ב ד י ו ק!

זה נכון גם פה בארה״ב - מחיר נמוך (אפילו סמלי) במקום למסור. מסנן את כל ההזויים , קשקשנים ו״תביא לי עד הבית״

לפני שעתיים, Derish כתב:

ברוב המדינות והערים 'אצלנו' במערב אירופה יש שירות של העירייה שאפשר לתאם איסוף של מוצרים גדולים אם אתה מתכוון לזרוק. מניח שגם בישראל זה קיים.

אכן - גם אצלינו - נקרא Rubbish day - וזה קבוע ביומן העירוני. כולם מוציאים את המוצרים הגדולים החוצה לCurb (או ליד קונטיינרים גדולים בערים) - ומי שמחפש מציאות בחינם יודע להסתובב עם האוטו / פיקאפ ולאסוף.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אל תמסרו - תמכרו במחיר זול עד סמלי.  קודם כל האנשים מתייחסים יותר ברצינות. שנית, הקהל רחב יותר - הרבה אנשים (כולל אותי) מתפדחים לקחת בחינם ושמחים לקנות בזול.

חבר פרסם באגורה מיטה זוגית (שסתמה את חדר המדרגות). במשך שבוע חפרו לו בטלפון, הבטיחו להגיע והבריזו. אמרתי לו לפרסם ביד2 ב-100 ש"ח. תוך שעתיים מרגע הפרסום כבר לא היתה שם.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

פיניתי את המקלט של הבניין שמתי כמה דברים שנראים טוב על המדרכה, שולחנות, מנורה אופניים כסאות, מנשא תינוק, עגלת תינוק.

הסתכלתי מהחלון וראיתי. עצרו כמה מכוניות ובחנו ולקחו מה שרצו, גם הולכי רגל בחנו. אחרי שעה כל מה שלא היה שבור נלקח.

הנשרים מסתובבים ביום של ההוצאה ומוצאים מציאות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חייב להגיד שאני משתדל לא להתעסק עם מסירות (או אפילו מכירות) של דברים משומשים - לפני כעשור מכרתי מטבח שפרקתי מהדירה ששיפצנו, מטבח מצויין בן שנים ספורות, מכרנו בסכום סמלי של 1000 ש"ח. אני הייתי בחו"ל, וזוגתי קיבלה את פני הקונה שהעמיס את המטבח ונתן צ'ק. כשהוא הלך הפקדנו את הצ'ק ש... חזר. היא התקשרה אליו, והוא צעק עליה שאחד הארונות היה שבור (לא היה), ושאנחנו בכלל צריכים לשלם לו על זה שהוא פרק הכל ולקח, התחיל לאיים ולדבר לא יפה - וכל זה כשאני בחו"ל.

המחשבה הראשונה היתה להתקשר אליו ולהיכנס ברב-ראבאק שלו, אבל במחשבה שניה אמרנו לעצמנו שיז**ן, והמשכנו את חיינו - אבל לזוגתי זה עשה טראומה שלקח לה הרבה זמן לעבד. מאז...שיקפצו כולם, או שמוכרים משהו במחיר הגיוני, ופונים לקהל של אנשים רציניים (גם שם אפשר להיתקל באנשים מפוקפקים, אבל כנראה פחות), או שהדברים הולכים לרחוב או לפח, מי שרוצה יקח ומה שלא נלקח שילך לחיריה.

• מבאס 1
פורסם

כשהייתי צריך לתרום את העזבון של אמי, הרב של חב"ד ארגן הכל
יש לו מפעלות צדקה כאן  ביהוד. אולי גם אצלכם יש דמות כזו.

• אהבתי 1
פורסם

השאלה היא האם יגיעו אוספי השלל. למשל, בעבר היה מקובל בנו״ש להניח שקים של בגדים משומשים ליד מרכז קליטה של עולים מאתיופיה. הילדים היו אוספים אותם תוך דקות. אותי זה הפחיד, כי לצורך האיסוף הם חצו רחוב סואן בריצה ובלי להסתכל לצדדים.

כיום אני משאיר בגדים משומשים לעוזרת. לא נראה לי שהיא משתמשת כולם, יש לי תחושה שיש לעולים הוליקים איזו רשת של סחר חליפין בדברים האלה או משהו דומה.

לפני מספר שנים פינינו דירה של קרובת משפחה ערירית, שהרכוש שלה היה צנוע מאוד. היא התגוררה ברחוב די ראשי, וכל פריט שיצא למדרכה נאסף תוך דקות. למעשה אוספי הגרוטאות התגודדו שם כמו נשרים סביב פגר.

מצד שני, אני גר בסימטה קטנה, מקום שאותו אפילו האלטע זאכען פוקד פעם בשבועיים. אז להוציא חפצים שמישים ליד פח האשפה כנראה לא ישיג את המטרה של שימוש משני. התוצאה - מחסן מלא ״חבל״ים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש סטטוס  הגמ"ח של דניאל או משהו כזה, תוך רבע שעה בד"כ על השעון הפריטים נמסרים.

הרוב חרדים דתיים למי שזה משנה.

שמרו את מספר הטלפון ותבקשו להצטרף לסטטוס  0508165833

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 2

• תוכן חדש...