Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית זולה ואמינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אני לפני קניית רכב מסחרי סטייל קנגו/ברלינגו שישמש אותי בעיקר בסופשים ורוב השבוע יעמוד בחניה.

בגלל שהתקציב שלי נמוך יחסית (10 ומטה) , התמקדתי בעיקר בקנגו שנתונים נמוכים (2009-2012) וכל הרכבים שראיתי עד כה שבורים בצורה קיצונית (נזילות שמן מטורפות, סקאלה עם מיליון נורות תקלה, מנועים שלא נשמעים עגול וכו', העיקר המוכרים אמרו שהרכב במצב חדש ).

אשמח לשמוע על המלצות לרכבים דומים בטווח מחירים הזה, ובנוסף מאיזה רכבים כדי לי להימנע (לדוגמא אמרו לי להימנע מפיאט קובו/דובלו, לא יודע כמה זה נכון)

חשוב לציין שאני מחפש גיר אוטומט בלבד. 

תודה מראש לעונים 

פורסם

אוטומטי זה בעיקר קנגו, שים לב שבמודל 2009 רובן הדור הישן. תתמקד בדור החדש שיש ממנו מעט 2009 ומ 2010 ומעלה. רובן שבורות נכון. 

ברלינגו יש רק ידני, דובלו/קובו זה רובוטי מצמד אחד שיש לו את החסרונות שלו. 

אבל מסחרי + אוטומטי + תקציב נתון משאיר אותך בעיקר עם הרכב הזה שהוא רכב בבסיסו די אמין רק "הלקוח הממוצע" לא מתייחס אליו כמו שצריך.

תמשיך לחפש,  פעם ב...אחת למיליון יוצאת למכירה אחת יחסית נורמלית. 

או שתרד מהרעיון של רכב מסחרי .

פורסם

לפני 46 דקות, mottis כתב:

אם רכב סטיישן עונה על הצרכים שלך - חפש פוקוס סטיישן דור 2 מהשנים 2008-11 (שים לב שב- 2011 שווק גם דור 3)

אני בעיקרון צריך רכב עם בגאז של 1.7-1.8 מטר, כלומר מסחרית עם כיסאות אחוריים מקופלים.

לפי מה שבדקתי הפורד פוקוס לא נותנת לי את המידה הזאת.

לפני שעה, Buki כתב:

אוטומטי זה בעיקר קנגו, שים לב שבמודל 2009 רובן הדור הישן. תתמקד בדור החדש שיש ממנו מעט 2009 ומ 2010 ומעלה. רובן שבורות נכון. 

ברלינגו יש רק ידני, דובלו/קובו זה רובוטי מצמד אחד שיש לו את החסרונות שלו. 

אבל מסחרי + אוטומטי + תקציב נתון משאיר אותך בעיקר עם הרכב הזה שהוא רכב בבסיסו די אמין רק "הלקוח הממוצע" לא מתייחס אליו כמו שצריך.

תמשיך לחפש,  פעם ב...אחת למיליון יוצאת למכירה אחת יחסית נורמלית. 

או שתרד מהרעיון של רכב מסחרי .

קודם כל תודה על התשובה המפורטת.

אני שואף לקנגו בשנתונים 11-12, אין לי בעיה גם לשלם באזור ה13 על רכב נורמלי (שים לב שאמרתי נורמלי, לא מצב תצוגה, פשוט רכב תקין), הבעיה שעד כה לא נתקלתי אפילו  באחת בלי נורת CHECK ENGINE ושלולית שמן מתחת לרכב.

אשמח לשמוע מה החשש עם הגיר הרובוטי של פיאט ולמה כדי לשים לב במידה ואני בודק רכב כזה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, david.a כתב:

אני בעיקרון צריך רכב עם בגאז של 1.7-1.8 מטר, כלומר מסחרית עם כיסאות אחוריים מקופלים.

לפי מה שבדקתי הפורד פוקוס לא נותנת לי את המידה הזאת.

אני חושב שהפוקוס כן נותנת את זה, לא נראה לי שהקנגו והברלינגו ארוכים יותר מהפוקוס

היתרון שלהם הוא בגובה ואולי ברוחב, אבל אם אתה צריך רק את האורך מומלץ לעבור למשפחתית סטיישן, היא תהיה לרוב שמורה ואמינה יותר

עריכה אחרונה על ידי chezik
פורסם

יצא לי לראות היום קנגו 2015 במצב סביר, לדעתי צריך לסדר ציריה או משולשים כי יש רעש משם בנסיעה, וכמובן הזעות שמן (כמו כל קנגו שראיתי עד כה)

מנגד ראיתי גם אופל אסטרה סטיישן סוף 14, אוטו שעד כה לא היה על הכוונת שלי אבל ווידאתי היום שהוא מתאים לי מבחינת גודל בגאז'.

לנוכח העובדה שאני לא חושב שאמצא קנגו בתקציב  שעומד לרשותי (אני כבר באזור ה14 אלף), אני שוקל בחיוב ללכת על האסטרה.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המודל הזה? אופל אסטרה סטיישן אוטומט סוף 2014, מבחינה מכנית נראת ומרגישה ממש טוב, פשוט לא מכיר את ה"מחלות" של הרכב

פורסם
לפני שעתיים, טרט כתב:

רומסטר בדקת?

אולי זה יתאים לך

חשבתי על זה, איך האמינות שלהן? פשוט ראיתי יחסית הרבה ביד2 עם תיאור "הלך מנוע" אז זה קצת הרתיע אותי

בנוסף לרכבים שציינתי למעלה, איזה סטיישנים נחשבים אמינים?

יונדאי I30CW ? פורד פוקוס? קיה סייד? 

פורסם
בתאריך 18.8.2023 בשעה 18:48, david.a כתב:

יונדאי I30CW ? פורד פוקוס? קיה סייד? 

היונדאי והקיה נחשבים לאמינים, ולכן תצטרך לרשת עוד כמה שנים אחורה כדי למצוא אחת שמורה בתקציב שלך, לדעתי סוג 2008-10

פורד כן תוכל למצוא בתקציב משהו מאיזור 2014-15, בגלל המחלות שלו, התקלות היקרות הם מצמד ומח גיר, שעלולות לעלות 6-7 אל"ש במוסך רגיל (אני שלחתי לאיזור חברון ב-1,700 ש"ח)

מהאסטרה כדאי להתרחק, כי המחלות שלו הרבה יותר מורכבות / יקרות / חוזרות על עצמם

פורסם
בתאריך 18.8.2023 בשעה 18:48, david.a כתב:

חשבתי על זה, איך האמינות שלהן? פשוט ראיתי יחסית הרבה ביד2 עם תיאור "הלך מנוע" אז זה קצת הרתיע אותי

מה שלי היה זה 1.9 TDI ידני שהאמינות שלו ידועה 0 תקלות ה 1.6 והבנזין פחות אמינות

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

2 דגמים חדשים שעלו ואשמח לשמוע חוות דעת עליהם מבחינת אמינות, מחלות ובכללי למה כדי לשים לב שאני בודק את הרכב:

אאוטלנדר 2008-2009

פורסטר 2008-2009

• תוכן חדש...