Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD Dolphin החל מ-141990 ש"ח (מחיר רישמי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, yossiaviel כתב:

אני התייחסתי לכתבה ספציפית, מהאתר ICAR בלבד .שהייתה בקישור שהועלה כאן בפורום. יש ?

הכתב אפילו לא טרח לבדוק או לעלות את הנושא.

אפילו הדגשתי את זה . נכון ?

אבל אתה מספק כאן אחלה תשובה... אתה נותן לי דוגמאות מאתרים אחרים.

כנראה שלא טרחת לקרוא\להבין .

הרכב הזה משווק גם באוסטראליה . 

רמז...

תודה לך על ההבהרה החשובה ועל הציונים שאתה נותן,מוסיף המון לפורום.

לענייננו. ההתייחסות שלי הייתה מכוונת למזגן ופחות לכתבה באתר זה או אחר. לכן גם הוספתי את שם האתר השונה ואת הציטוט משם.

היו שאלות על המזגן (לאור נסיון פחות מוצלח בAtto3 ולכן זה מידע רלוונטי)

תלונות על אתרים ספציפיים אתה יכול להפנות ישירות אליהם.

פורסם

אני לא נמצא כאן כדי לחלק ציונים, ואתה עדיין לא לומד אצלי בכתה..

בסך-הכל , רציתי להציג את העובדות כפי שהם.

כתב רכב שמכבד את עצמו, ולא טורח לבדוק או להתייחס למזגן הרכב.

פורסם
לפני שעתיים, yossiaviel כתב:

אני לא נמצא כאן כדי לחלק ציונים, ואתה עדיין לא לומד אצלי בכתה..

בסך-הכל , רציתי להציג את העובדות כפי שהם.

כתב רכב שמכבד את עצמו, ולא טורח לבדוק או להתייחס למזגן הרכב.

וכאן אנחנו שוב נתקלים בהבדל בין אתרים שהם לא הרבה יותר מ"הודעות היבואן העתק הדבק" לבין אתרים (או אולי רק אתר אחד?) של עיתונאות רכב אמיתית.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני שעתיים, PriceDevil כתב:

לא בכל מבחן דרכים מתייחסים למזגן, ובפרט כשהוא מבצע את משימתו כראוי. 

אני מבין, כשהמבחן נערך בתקופות מעבר או בחורף, אפשר לפספס את זה . עוד אפשר להבליג.

בטח לא בימים כמו אלה שהיו בזמן האחרון.

ובמיוחד אם "משקעים" שהשאיר אחריו הדגם הבכיר  באותו נושא בדיוק .

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 4.8.2023 בשעה 14:58, borisYalzin כתב:

יש כבר את הרכב "במבצעי יבואן" באחד מאתרי ה0 ק"מ, מחיר נקוב "החל" מ124990 נראה קצת יותר מחובר למציאות

https://carclick.co.il/campaign-product/byd-דולפין/

רק שלא מוזכר מפרט

והעלו אותה עכשיו ל138K

screenshot-carclick_co.il-2023_08.21-19_59_28.thumb.png.0384b185ad0e060f2f8bca191485d824.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נתקלתי בזה.

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/קרב_סיני_חשמלי:_איזו_משפחתית_מייתרת_את_הבנזין/

קרב סיני חשמלי: איזו משפחתית מייתרת את הבנזין

מותג החשמליות שכבש בסערה את השוק המקומי, BYD הסיני שעד לפני כשנה איש לא הכיר, הנחית כאן לאחרונה את הדולפין. מי שאמורה להעמיד אלטרנטיבה חשמלית צנועת הוצאות למשפחתיות בנזין מסורתיות, נדרשת להתמודד מול MG4 המצוינת. הקרב הסתיים בנצחונה הברור של אחת מהן.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

למה לאחרונה בכמעט כול מבחן רכב השוואתי חשמלי אני מרגיש שמנסים לעבוד עלי? אולי כי זה נכון. 

משווים את הגרסא הכי זולה של הדולפין לגרסה הכי יקרה של ה-MG, מתעלמים לגמרי שיש מבצע באתר של MG, ואז רושמים את זה בתור יתרון לדולפין, שהיא זולה יותר ב-14 אלף. מה? זה לגמרי הטעיה. 

אם היו רוצים לעשות עבודה עיתונאית ששווה משהו, היה אפשר לעלות משהו מעניין:

הגרסא הזולה של הדולפין עולה 142 אלף, עם סוללת 60 קוטש

הגרסא הזולה של ה-MG עולה 132 אלף(עם מבצעים) , עם סוללת 51 קוטש

לפי המבחן שלהם, צריכת האנרגיה ב-5 אחוז טובה יותר אצל ה-MG, זאת אומרת ברמה התיאורתית הטווח ב-MG הוא 320 קילומטר

הטווח בדולפין הוא 360 קילומטר. 

עכשיו זה משהו שלחשוב עליו, האם כחבילה כללית הדולפין+ תוספת טווח של 40 קילומטר שווה 10 אלף תוספת במחיר? 

פורסם

אותי יותר מעניין מתי אופנת הג'יפונים הדוחה זאת תיעלם מן העולם. זה פשוט נורא כל יצרן מציע רק ג'יפונים. ג'יפונים גדולים, ג'יפונים קטנים, ג'יפונים בינוניים, אבל העיקר שזה יהיה ג'יפון.

• אהבתי 3
פורסם

סליחה מראש, אבל אני איתך בדעה שגיפונים זה סיוט על גלגלים, אבל לחשוב שזה יעלם בתקופה הקרובה? זה חוסר הבנה של העולם ומתכון לחיי אי שפיות, תקבל את העובדה הנ"ל עד שתהיה נהיגה אוטונומית ואז המכוניות ישתנו לגמרי במראה. לנהג הממוצע בארץ הרבה יותר שווה "מרווח גחון" לעלות מדרכה מאשר חיסכון בדלק .

פורסם (נערך)
לפני כשעה, viper83 כתב:

סליחה מראש, אבל אני איתך בדעה שגיפונים זה סיוט על גלגלים, אבל לחשוב שזה יעלם בתקופה הקרובה? זה חוסר הבנה של העולם ומתכון לחיי אי שפיות, תקבל את העובדה הנ"ל עד שתהיה נהיגה אוטונומית ואז המכוניות ישתנו לגמרי במראה. לנהג הממוצע בארץ הרבה יותר שווה "מרווח גחון" לעלות מדרכה מאשר חיסכון בדלק .

לא מדובר רק עליה במדרכה

קהל גדול מבוגר נוח להם יותר להיכנס לרכב מאשר להתכופף בסדאן ואני ביניהם.

בנוסף יש את הניראות.

לגבי נהיגה אוטונומית לחלוטין,זה יקח עוד הרבה שנים.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
לפני כשעה, viper83 כתב:

מה הקשר בין נהיגה אוטונומית למראה הג'יפוני? כולם עוברים לג'יפון כי אנשים מנהלים מלחמת חימוש מול השכנים שלהם. אה, אם לו יש אוטו גדול אז אני גם צריך אוטו גדול. זה מטופש, זה יקר, זה לא משתלב בסביבה עירונית, זה מקטין את ההיצע של היצרנים, זה לא בטיחותי, זה מייקר את המכונית למי שלא בקטע של ג'יפונים וזה פוגע בסביבה. אתה יודע שבימינו ג'יפונים בערך בגודל של הטנקים שהשתמשו בהם במלחמת העולם השנייה? פשוט מדהים שמודדים לנו את ה-Co2 עם המיקרוסקופ, אבל לא מוצאים לנכון לחסל את המפגע האורבני הזה. 

אני מסתכל על הקטלוגים של יצרני רכב וזה ממש dark ages. אפס מגוון ויצרתיות. 

לפני 18 דקות, levy כתב:

לא מדובר רק עליה במדרכה

קהל גדול מבוגר נוח להם יותר להיכנס לרכב מאשר להתכופף בסדאן ואני ביניהם.

בנוסף יש את הניראות.

לגבי נהיגה אוטונומית לחלוטין,זה יקח עוד הרבה שנים.

מה זה מבוגר? 90? 80? אם למישהו בשנות ה-40-50-60 לחייו יש קושי להתכופף בסדאן אז יש לו בעיה רפואית שצריך לטפל בה ו/או רמת הכושר שלו מזעזעת. בשני המצבים זה לא נראה טוב. 

עריכה אחרונה על ידי Mortician
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, yor2 כתב:

נתקלתי בזה.

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/קרב_סיני_חשמלי:_איזו_משפחתית_מייתרת_את_הבנזין/

קרב סיני חשמלי: איזו משפחתית מייתרת את הבנזין

קראתי את זה פעמיים. במקרה שפספסתי...

לדעתי בחברת ICAR, יצאה הנחייה לא לבדוק מזגנים ,ברכבי המבחן .

כי אין לזה הסבר אחר הגיוני ל"פספוס" של נושא חשוב כל כך ברכב . וזו לא הפעם הראשונה. הם ממשיכים לחזור על הטעות הזו.

במיוחד בקיץ, ובימים הללו. 

ולשאלת הטווח המעשי שהם השיגו במבחן. 

האם זה היה עם מזגן דלוק , או לא ? כנראה שללא...

האם נושא ה-"7 ל- 100" ברכב חשמלי חשוב ? כמובן שכן.

רק שאת הנהג הממוצע, שקונה את הרכבים הללו, זה מעניין כקליפת השום, לאחר שבועות בודדים. או בכלל ימים בודדים. עיקר הריכוז שלו זה הנהיגה, טווח ונוחות.

כחלק מהנוחות בנהיגה, אני מייחס גם לפעולת המזגן . לא הכל, זה לנסוע ברכב ולהרגיש [או לא], את כמות תחלואי ה- מ.ע.צ . בסוף זה ממש לא נעים לצאת מהרכב אחרי נסיעה, כולך רטוב .

ו חבל שבחברת ICAR, הזניחו את הנושא הנ"ל לחלוטין .

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Mortician כתב:

מה הקשר בין נהיגה אוטונומית למראה הג'יפוני? כולם עוברים לג'יפון כי אנשים מנהלים מלחמת חימוש מול השכנים שלהם. אה, אם לו יש אוטו גדול אז אני גם צריך אוטו גדול. זה מטופש, זה יקר, זה לא משתלב בסביבה עירונית, זה מקטין את ההיצע של היצרנים, זה לא בטיחותי, זה מייקר את המכונית למי שלא בקטע של ג'יפונים וזה פוגע בסביבה. אתה יודע שבימינו ג'יפונים בערך בגודל של הטנקים שהשתמשו בהם במלחמת העולם השנייה? פשוט מדהים שמודדים לנו את ה-Co2 עם המיקרוסקופ, אבל לא מוצאים לנכון לחסל את המפגע האורבני הזה. 

אני מסתכל על הקטלוגים של יצרני רכב וזה ממש dark ages. אפס מגוון ויצרתיות. 

מה זה מבוגר? 90? 80? אם למישהו בשנות ה-40-50-60 לחייו יש קושי להתכופף בסדאן אז יש לו בעיה רפואית שצריך לטפל בה ו/או רמת הכושר שלו מזעזעת. בשני המצבים זה לא נראה טוב. 

לא קשור לבעיה רפואית, שמתבגרים קשה יותר להתכופף,אני למשל לא אחזור לעולם יותר לסדאן בגלל שהן נמוכות ולא מתאים לי להתכופף וגם נסיעה בגובה יותר נעימה.

קטגורית הסדאן בשלבי גסיסה.

לגבי ניראות,מה לעשות,אנשים מוכנים לנסוע ברכב של 1/2 מיליון שקל ויותר כדי להראות לשכן שלהם שיש להם יכולת,זה קורה בעוד תחומים כמו בגדים ממותגים,תכשיטים, בתים מפוארים ועוד,ככה הכלכלה מונעת,לא תשנה את זה.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...