Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק טויוטה ורסו

מעבר לפיתרון נפתר ע"י במבליק,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים

אני חדש כאן, וגם זו המכונית הראשונה שלי, אז סלחו לי אם אני קצת טירון,

קניתי לפני שלשה חודשים טויוטה ורסו 2016, נסעתי עליה כ- 3000 ק"מ, וצריכת הדלק עומדת על כ- 1 ל- 8.6 ק"מ [גם במחשב הדרך - 11.6 ל100 ק"מ וגם בחישוב כמות הדלק/ק"מ]

זה לא מה ששמעתי אודתיה לפני כן, [גם פה בפורום כמדומני]

אציין שאני גר בירושלים מרובת העליות והפקקים ורוב הנסיעה היא עירונית, [בערך רבע מהנסיעה היא בין עירונית]

קניתי את המכונית עם 149000 ק"מ, בקנייה, בהמלצת המכונאי שבדק, עשיתי טיפול שכלל החלפת שמנים, משאבת מים, ועוד משהו שאינני זוכר שקשור לשיכוך זעזועים, [איזה מוט כלשהו]

שאלתי האם זו צריכת דלק תקינה או שכדאי לבדוק משהו?

אולי תוסף דלק לניקוי המערכת? [ד"ר גוגל בעד...]

בתודה מראש

פורסם

בעלים של ורסו 7 שנים.

צריכת דלק משולבת 1:11.

לא יודע מה שמעת וממי שמעת משהו אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

בעלים של ורסו 7 שנים.

צריכת דלק משולבת 1:11.

לא יודע מה שמעת וממי שמעת משהו אחר.

זה לא משהו ששמעתי, קניתי את האוטו, והוא לוקח לי 1 ל- 8.6, שאלתי אם זה בעייתי ומה כדאי לי לבדוק

פורסם
לפני 25 דקות, nati 82 כתב:

אציין שאני גר בירושלים מרובת העליות והפקקים ורוב הנסיעה היא עירונית

אתה מתאר תוואי נסיעה מאוד קשוח ובזבזן בדלק (עליות ופקקים/תנועה איטית בעיר). הגיוני מאוד לרכב בנזין אוטומטי.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, nati 82 כתב:

זה לא מה ששמעתי אודתיה לפני כן, [גם פה בפורום כמדומני]

אציין שאני גר בירושלים מרובת העליות והפקקים ורוב הנסיעה היא עירונית, [בערך רבע מהנסיעה היא בין עירונית]

אין  לך מה לבדוק או לנסות לתקן. זאת צריכת דלק של הרכב בתוואי הנסיעה שלך. אצלי 1:11 כאשר 60-70% מחוץ לעיר. בין התדלוקים שאני לא יוצא מגוש דן ( אמנם נדיר ) הרכב עושה פחות מ 1:10, וזה ללא עליות של ירושלים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• פיתרון
פורסם

החזקתי בעבר וורסו 2013 חדש מהחנות למשך כ-3 שנים ולאחריו וורסו 2016 חדש מהחנות למשך 3 שנים.

בשתיהם נהגתי כ-80% בתוך ירושלים שאז עוד הייתה משמעותית פחות פקוקה.

בדגם 2013 - ממוצע צריכה 8.2

בדגם 2016 - ממוצע צריכה 9.38

• תוכן חדש...