Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימים האחרונים גרמו לשני מאווררי העמוד שלנו להפסיק לעבוד. המאווררים שהיו אצלנו בשנים האחרונות נקנו ע"י אישתי תמיד ברגע האחרון ותמיד איזה זבל סיני מהטמבוריה או בסופר והם לא שורדים יותר משנה שנתיים ללא טיפול (הם מתחילים להסתובב לאט יותר וצריך לפרק אותם ולשמן את הציר)

מה שאני מחפש:

-אמין ומחזיק מעמד. לחבר לחשמל וזהו, בלי טיפול 10 כל שנה.

-עוצמה בינונית+. הסלון שלנו גדול ומבמרחק של 4-5 מטרים גבר לא מרגישים אותם. 

-שקטים.

-פשוטים. אנחנו אפילו לא משתמשים בסיבוב הצידה ואני לא סבור כי מאווררים מתוחכמים יענו לסעיף הראשון.

-מחיר שפוי.

פורסם

מציע לך לעבור לרצפתיים. יש לי כבר שנים שניים גנריים (פיילוט) - אחד ליד מכשיר ההליכה ואחד בחדר השינה (כלומר שקט), אמינים, שקטים, והטיפול היחיד הוא פעם בשנה לפתוח 4 ברגים ולנקות אבק מהכלוב ומהלהבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שים לב להמלצה הזו על מאוורר מגדל (עריכה: חשבתי שאתה מתכוון למגדל ורק אחרי זה קראתי שוב, אז מקווה שבכל מקרה זה יעזור איכשהו לך או לאחרים)

https://bee.deals/deals/vh4bbbc

אמ:לק : רוב המאוווררי מגדל מאוד צרים והאזור העליון והתחתון שלהם לא מוציא אוויר כלל, פה זה לא המקרה, בנוסף איכותי, מהירויות, שלט וכו' וכו'

תקח את הדגם שהוא רשם ותעשה גוגל, תראה איפה הכי זול, זה לא יהיה במחיר שהוא רשם אבל לא רחוק משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

לי יש כזה כבר שלוש שנים, שקט ממש ועושה את העבודה (יחד עם המזגן) מאוורר עמוד 16 אינץ' Goldline ATL915 | 🎁משלוח חינם! | רוזנפלד - משלוח מהיר (rozenfeld.co.il)

מה שכן הדגם טיפה שונה, אבל 5 להבים ושקט ממש

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ממליץ לעבור למאווררי תקרה. שקט מוחלט ואויר יותר נעים. כולם מחזיקים הרבה שנים.

מאוורר עמוד זה למגורים זמניים ולעצלנים שאין להם כוח להתקין.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 17 שעות, amosbmw כתב:

מאוורר עמוד זה למגורים זמניים ולעצלנים שאין להם כוח להתקין

או לאנשים שאוהבים למקד את הרוח ספציפית עליהם ולא לכל החדר.

יש לי גם וגם, וכל אחד מתאים לשימושים שונים.

פורסם

תודה רבה.

לפני 15 שעות, amosbmw כתב:

ממליץ לעבור למאווררי תקרה. שקט מוחלט ואויר יותר נעים. כולם מחזיקים הרבה שנים.

יש לנו בחדרי שינה, נכון מאוד. הבעייה היא היא עם הסלון שם התקרה גבוהה (4+ מטר) והוא גדול. כשאנחנו אוכלים ארוחת ערב בקצה הסלון מול הגינה ורחוק מהמזגן אנחנו זקוקים לאיוורור מקומי. בכל מקרה, עקב המבנה של הסלון לא ניתן להשתמש במאוורר רצפתי אלא במאוורר עמוד בלבד.

מה זה ה star lasko? לא מופיע בזאפ...

בכל מקרה אשמח להמלצה למאוורר עמוד איכותי ושקט שישרוד יותר משנתיים ללא צורך בתחזוקה שוטפת.

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

מה זה ה star lasko? לא מופיע בזאפ...

תוצאה ראשונה בגוגל ;)

https://www.payngo.co.il/4924-1.html?gclid=Cj0KCQjwk96lBhDHARIsAEKO4xaMm7PIXcCi_R9HKe_Vd2l7gk50jgSbB-HuamLQx3KN0cDoUTl8HqMaAsbhEALw_wcB

סליחה טעות שלי, כתבתי ריצפתי אבל התכוונתי למאוורר מגדל. ספיראל בלבל אותי, הוא אשם!!

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...