Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותג על הלפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, falou כתב:

רשמתי. קבוצה בפייס עם כמה אנשים, זה זה? 

900 אנשים בערך,

הרוב המוחלט של אנשים שמתעסקים בתיקוני לפטופים אמרו להתרחק מאסוס לא משנה איזה דגם

בגלל הבעיות והשירות.

ממליצים הרבה על dell הגירסה העסקית

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באסוס ישראל יש 86 אלף חברים 

מצאתי את הקבוצה

https://m.facebook.com/groups/170905253045689/

https://m.facebook.com/groups/798414620172010/

שווה לבדוק. 

יש שם אחד שהם התעלמו מהתביעה שלו, מזכייה, והפעיל מולם הוצלפ (לטענתו). 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הקישור השני זה הקבוצה.

מעניין מה שהולך שם, לכאורה יש בעיה והמחשב נשלח למעבדה וברוב המקרים המחשב חוזר עם אותה תקלה

ושירות לקוחות אין עם מי לדבר..

דווקא השירות של hp מעולים- מנסיון אישי שלי

פורסם

היצרן קובע את בקרת האיכות,הרכיבים עצמם וכו, 2 מחשבים מאותו יצרן OEM\ODM לא יהיו זהים.  אפשר לראות את זה פה עם קו שלם לחברה 1

פורסם

קשה לדעת מראש אם מחשב יהיה טוב אאכ קונים דגם ישן. 

אם זה דגם חדש שיוצא, לא יודעים אם הוא טוב עד שהוא כבר ישן... 

הדבר היחיד שיכול לעזור, אם מדובר בשדרוג פלטפורמה באותו מחשב, אפשר לדעת לגבי המקלדת, הרעש, טאץ'פד ומסך. וכמובן אם הקירור יעיל מספיק. 

• אהבתי 1
פורסם

מהיכרות שלי אישית אניניודע שמחשבי גיימינג הם באיכות מעולה וגם הקירור מאוד יעיל אבל זמן סוללה מאוד גרוע בשימוש רגיל

אני מדבר על hp omen, lenovo leogin..

נכון לעכשיו לאפל יש להם מחשבים באיכות הכי טובה שנתקלתי עד כה אבל יקרים להחריד ועוד בדגמים הבסיסים לדןגמא מקבוק אייר m2 

256 ssd ,

8 gb ראם והמחיר באזור 5000 שח

פורסם

M1 air

עולה 3500 שח בסיסי

אבל אין לו מאוורר, לדעתי זה משנה את כל התמונה. אני לפעמים עובד שעות על המחשב אם זה צפייה בסרטים 4k או כתיבת קוד

אני מאמין שבאייר הוא יתחמם ולא משנה איזה סוג קירור יש לו

פורסם

זה לא עניין של קירור, זה עניין של חומרה במקרה הזה. ה M1 הוא מעבד מבוסס ARM ופולט מעט מאוד חום, כמעט כלום ביחס ל X86 למיניהם.

יש לו היטסינק קטן ומבדח- אבל זה כמעט מספיק.

ב AIR הוא אכן מתחמם ומשאירים משהו כמו 15% מהביצועים על השולחן, אבל זה לא משנה את העובדה שהמחשב נותן ביצועים מעולים במחיר הגיוני מאוד.

פורסם
לפני כשעה, ANUTKK כתב:

אין לו מאוורר, לדעתי זה משנה את כל התמונה

כבר ניהלנו את הדיון הזה בפורום. לפני שכותבים דעה ונותנים עצה, צריך להכיר את החומר ולהבין על מה מדברים, להסתמך על נתונים ולא על פרשנויות עצמאיות של פרמטר לא משמעותי כמו יש/אין מאוורר

זה יופי שיש לך אמונה שהוא מתחמם, הוא לא. בטח לא מצפייה בסרט

נ. ב. בדקתי וכבר כתבת את השטות הזו ותיקנו אותך. הגיע הזמן שתפסיק לא לתת לעובדות לבלבל אותך. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ASUS - שלחתי מחשב עם בעיה X בזמן האחריות, פירמטו לי אותו, החליפו איזה חלק לטענתם, החזירו עם סוללה שלא נטענת.

אמרתי להם שהחזירו תקול, לקחו אותו, אמרו שמבחינתם הכל תקין ועכשיו אני צריך לשלם על המשלוח או שהם לא מחזירים לי אותו.

אחר כך קניתי סוללה לבד, בבעיה הבאה כבר לקחתי לטכנאי פרטי כדי שיחליף לי מאוורר שהתחיל להרעיש, החליף מאורר ודפק לי את הכרטיס WIFI, סידר את הכרטיס WIFI ואיבד איזה חלק אחר, בקיצור, דפק את המחשב לחלוטין.

אחר כך קניתי ACER - מחשב חדש, על השבוע הראשון החליט שהוא נותן מסך כחול כל כמה דקות אחרי הדלקה.

עכשיו עם עוד ACER שעושה בעיות אחרי פחות מ3 שנים (מחשב ב12 אלף שקל)

אני כבר עם לפטופ שישי נראה לי, לא היה אחד שהחזיק אצלי יותר מ3 שנים.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

כל מחשב נייד שהיה לנו במשפחה החזיק זמן ארוך.

שלי- HP ENVY שבילה אצלי 4 שנים ונמכר במצב 100% תקין הוחלף ב DELL inspiron 7000 (אלו מאלומיניום) שבילה פה גם 4 שנים, שהוחלף ב ASUS G14, ומאז אני בלי נייד פרטי אלא עם של העבודה (כרגע לנובו יוגה פרו 7x נהדר)

אחותי עם ACER SWIFT 3 שבילה איתה 4 שנים במהלך התואר, נמכר (תקין אבל עם קצת נזקי משתמש....) והוחלף ב YOGA 7i (סדרה פשוט נהדרת. איכות בניה כל כך טובה)

ואמי היקרה שכבר שנתיים נהנית מ DELL inspiron כלשהו של 15", שכחתי את הדגם שלו- הסוללה עוד מחזיקה כמעט כמו ביום בו המחשב היה חדש, משתמשת בו לעבודה מהבית על בסיס יומיומי.

להינעל על חברה זה דבר די חסר פואנטה. לקרוא סקירות ולהבין את הדגם בו מעוניינים זה המתכון הנכון לבחירה טובה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם
לפני 5 שעות, ANUTKK כתב:

אני מאמין שבאייר הוא יתחמם ולא משנה איזה סוג קירור יש לו

אתה מאמין לא נכון שזו תהיה בעיה.

מניסיון. בשימושים שציינת ממש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...