Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותג על הלפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סדרת tuf של אסוס ממה שקראתי המערכת קירור בסדר ולא מעבר

לגבי משחקים אני מניח שההתחממות יהיה ממש מורגשת

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, ANUTKK כתב:

סדרת tuf של אסוס ממה שקראתי המערכת קירור בסדר ולא מעבר

לגבי משחקים אני מניח שההתחממות יהיה ממש מורגשת

איך התרשמת מהג׳יגהבייט?

פורסם

אין לי מושג לגבי ביצועים ואיך ירוצו עליהם משחקים. ממה שקצת קראתי נראה שלא תהיה בעיה. רק תביא בחשבון, המאווררים ירעישו והמחשב יתחמם. 

למי שמשחק משחקי רשת, גם מהירות חיבור היא סוגיה, וגם בזה אני לא מבין... וגם לא באיך המקלדת אמורה לתפקד במשחקים. 

צריך לחפש חוות דעת של גיימר. 

מה שכן, כמו שכבר כתבתי, מה שמייקר זה מסך ואיכות בנייה. המסך בשני המחשבים עם קצב רענון גבוה (חשוב לתזוזה חלקה, אם כי הוא לא מצטיין) וכל השאר, טווח צבעים, ניגודיות ובהירות, ברמה של מחשב כניסה.

נראה שלשני המחשבים יש את אותו פאנל. 

אם תשתמש במסך חיצוני למשחקים, זה פחות משנה. אבל זה בהחלט מסך שנכנס תחת הקטגוריה של בסיסי, להוציא רענון. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 18 שעות, lolmit כתב:

איך התרשמת מהג׳יגהבייט?

לא מכיר 

יש הרבה שבחים על ליגיון לנובו- איכות בנייה וקירור מעולים .

תקרא חוות דעת ברדיט

פורסם

@lolmit

אל תקרא חוות דעת ברדיט. זה הר של דעות שאי אפשר לדעת מה התקפות של כל דעה.

מחשבי ליגיון יש מ-4K ש״ח ועד 17K. 

מה שמשנה זה דגם ספיציפי.

תקרא קודם כל מבחנים אובייקטיבים, כאפשר למצוא. הם יימצאו אם יש בעיה בקירור.

בנוסף, עוד נקודה, תבדוק כמה הכרטיס הגרפי תומך במסך גדול יותר מהמסך איתו מגיע המחשב. מחשבי גיימינג בסיסיים מגיעים עם מסך 1080. זו רזולוציה שלא תיראה טוב על מסך גדול. מצד שני, מסך גדול מעמיס יותר על המעבד. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...