Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, מוטי הרמתי כתב:

יש לך תקלות לא מעטות בגיר שאליו הם חזרו, שים לב גם שסוויפט חדשה מתומחרת ב-120,000 שקלים למרות הגיר.

על איזה תקלות מדובר  אם אפשר ? מתלבט גם בין היתר  שקלתי לקנות גם סוויפט מהחדשות  ( 2018+), זה דיל ברקר ברמה של לפסול את הרכב ? 

פורסם
לפני שעה, supra32 כתב:

על איזה תקלות מדובר  אם אפשר ? מתלבט גם בין היתר  שקלתי לקנות גם סוויפט מהחדשות  ( 2018+), זה דיל ברקר ברמה של לפסול את הרכב ? 

2018 זה לא הדגם הקיים. למרות שהמבנה דיי זהה, הקיים מגיע עם מנוע היברידי שמציע צריכת דלק נמוכה יותר.

המחיר יקר יותר, אבל המחיר של רוב רובם של הרכבים עלה. לדעתי התמחור הקיים מוגזם. 

אני לא שמעתי על בעיות בדגם החדש וגם לא זה שקדם לו, הם נחשבים אמינים. 

פורסם
לפני 12 דקות, Moshe c כתב:

2018 זה לא הדגם הקיים. למרות שהמבנה דיי זהה, הקיים מגיע עם מנוע היברידי שמציע צריכת דלק נמוכה יותר.

המחיר יקר יותר, אבל המחיר של רוב רובם של הרכבים עלה. לדעתי התמחור הקיים מוגזם. 

אני לא שמעתי על בעיות בדגם החדש וגם לא זה שקדם לו, הם נחשבים אמינים. 

גם הגיר הספציפי  של השנים האלו נחשב אמין ?

וכן כל המחירים מוגזמים, גם  שוק יד 2 3  משוגע לגמריי .

פורסם
לפני 11 דקות, supra32 כתב:

גם הגיר הספציפי  של השנים האלו נחשב אמין ?

וכן כל המחירים מוגזמים, גם  שוק יד 2 3  משוגע לגמריי .

אני לא שמעתי על בעיות בגיר ובכלל על כל בעיה אחרת. תנסה למצוא מקור אחר לטענה שיש בעיות בגיר כפי שטענו מעליי, לדעתי לא תמצא. 

שוק יד 2 דורש סבלנות ויותר מכך אינטואיציה לסינון רמאים עוד בטלפון. 

לדעתי, מתוך הרכבים שדובר עליהם כאן, מאזדה 2 הוא הרכב עם המחיר ההגיוני ביותר למרות שגם הוא לא זול. 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, supra32 כתב:

הסוויפט עברו, בדור האחרון, לגיר רציף JATCO JF015 שהיו איתו כבר המון בעיות בעבר (הם נטשו בעבר את הגיר הזה ועברו לגיר אוטומטי רגיל ועכשיו הם שוב חזרו להשתמש בו- כנראה בשביל לחסוך)

לפני 6 שעות, topop כתב:

כנראה שהדעה שלי לא מאוד פופולרית פה, ובכל זאת.

10 שנים זה המון זמן, כדאי לחשוב על רכב שיהיה מספיק מרווח גם למשפחה. הסוויפט למשל לא ממש עונה על זה (גם מבחינת בגאז' קטנטן) וכך גם הספייס סטאר. את המאזדה 2 אני לא מכיר.

זה לא מדוייק שלסוויפט יש תא מטען גדול. אם אתה מוריד מושבים אחורים, יש תא מטען די גדול. עדיין הגיר שהם שמו בדור האחרון בעייתי מאוד לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי מוטי הרמתי
פורסם
לפני 2 דקות, מוטי הרמתי כתב:

זה לא מדוייק שלסוויפט יש תא מטען גדול. אם אתה מוריד מושבים אחורים, יש תא מטען די גדול

מאמין שרצית לכתוב תא מטען קטן. בכל אופן, אני דיברתי על כך שהרכב צריך להתאים למשפחה, משמע גם תא מטען (בגודל סביר+) וגם מושבים אחוריים.

פורסם
לפני 5 שעות, מוטי הרמתי כתב:

הסוויפט עברו, בדור האחרון, לגיר רציף JATCO JF015 שהיו איתו כבר המון בעיות בעבר (הם נטשו בעבר את הגיר הזה ועברו לגיר אוטומטי רגיל ועכשיו הם שוב חזרו להשתמש בו- כנראה בשביל לחסוך)

זה לא מדוייק שלסוויפט יש תא מטען גדול. אם אתה מוריד מושבים אחורים, יש תא מטען די גדול. עדיין הגיר שהם שמו בדור האחרון בעייתי מאוד לדעתי.

מה המקור?

גם בספייס סטאר יש גיר של jatco אם אני לא טועה אותו דגם, אך לא נשמעו בעיות. אולי עם השנים היה שידרוג כלשהו.

בכול אופן, יש לך תכלס מקור לאנשים עם בעיות/כתבות?

נגיד לסוזוקי sx4 יש פה בפורום אנשים עם בעיות, יש כתבות על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...