Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שלדעתך מה שחשוב זה רק הברקס של הרגע האחרון, ולהגיע ברוגע למצב שהסטיה מהנתיב תימנע מראש זה "לא חשוב" וזה מבחינתך "תוספות קטנות".

מכבד את זכותך לאחוז בדיעה הזאת.

מאחל לגברת שהיא תעשה את ההחלטה הטובה עבורה, נתונים בהשוואה אובייקטיבית ומסודרת כבר יש לה בקישור שהיא קיבלה קודם.

בתאריך 10.6.2023 בשעה 23:38, גלית מרום כתב:

הי לכולם, נתקלתי כאן בקבוצה ומקווה שתוכלו לעזור. אני סטודנטית בת 24 ומחפשת רכב. יש לי עדיין את כספי הפיקדון וגם אבא שלי רוצה לתת לי סכום מסוים על מנת שאוכל לקנות רכב חדש. אני חושבת שהתקציב יכול להגיע ל-120,000 ואף יותר. אני לא מתכוונת לנסוע הרבה, כנראה רק בחיפה, לאונ' ובחזרה וכ"ו. חשוב לי רכב אמין שלא יתקע בכביש, רכב שיהיה נוח, בטיחותי כמובן ושיהיה לו שרות טוב ולא יקר. מה אתם מציעים? תודה.

קיבלת על ההתחלה המלצה של זהב, לעשות נסיעת מבחן במועמדות השונות ליעדים ולדרכים שבאמת תסעי אליהם ובהם.

מקוה בשבילך שתפני זמן ותעשי את זה, זה יבהיר לך הרבה דברים ויחסוך לך הרבה התלבטויות.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 58 דקות, harhanegev כתב:

אני מבין שלדעתך מה שחשוב זה רק הברקס של הרגע האחרון, ולהגיע ברוגע למצב שהסטיה מהנתיב תימנע מראש זה "לא חשוב" וזה מבחינתך "תוספות קטנות".

מכבד את זכותך לאחוז בדיעה הזאת.

מאחל לגברת שהיא תעשה את ההחלטה הטובה עבורה, נתונים בהשוואה אובייקטיבית ומסודרת כבר יש לה בקישור שהיא קיבלה קודם.

קיבלת על ההתחלה המלצה של זהב, לעשות נסיעת מבחן במועמדות השונות ליעדים ולדרכים שבאמת תסעי אליהם ובהם.

מקוה בשבילך שתפני זמן ותעשי את זה, זה יבהיר לך הרבה דברים ויחסוך לך הרבה התלבטויות.

אני דווקא הייתי מציע במצב כזה את ה-cx3 של מאזדה- יש לה את כל אמצעי הבטיחות, רק שכמו תמיד מאזדה מחזיקה מעצמה יותר מידי, עם האף למעלה ומעלה מחירים בצורה לא פרופרציונלית. הסוויפט עם הגיר נוראית ועם הרבה תקלות. 

פורסם

איזה תקלות יש בסוויפט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 שעות, Gavrik כתב:

הייתי מוותר על הסוויפט בגלל שבדור האחרון הם עברו לגיר רציף JATCO JF015 שהיו איתו כבר המון בעיות בעבר. (מה שמוזר שסוזוקי נטשו את הגיר הזה ועברו לגיר אוטומטי רגיל ועכשיו הם שוב חזורים להשתמש בו)

לדעתי מאזדה 2 תתאים בצורה בהכי טובה לדרישות שלך, המחיר שלה פחות מ120, מחירי הטיפולים של מאזדה הכי זולים והרכב אמין ועם שמירת ערך טובה (אם כן לטווח של 10 שנים זה פחות משנה)
החסרון הגדול הוא בעיקר בצריכת הדלק אבל אם את לא נוסעת הרבה זה לא משנה כ"כ.

איך למשל הספייס סטאר של מיצובישי? ראיתי שהמחיר שלה ממה טוב יחסית לשאר המכוניות והיא מצויידת יפה ברמת הבטיחות, אם אני לוקחת את רמת הגימור הגבוהה.. 

פורסם

חסכונית מאוד,אמינה.

לרעה רועשת, ומושבים קשיחים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, גלית מרום כתב:

איך למשל הספייס סטאר של מיצובישי? ראיתי שהמחיר שלה ממה טוב יחסית לשאר המכוניות והיא מצויידת יפה ברמת הבטיחות, אם אני לוקחת את רמת הגימור הגבוהה.. 

הספייס סטאר מאוד מיושנת ולא הייתי ממליץ עליה כאשר המתחרות הן אייגו, סוויפט ומאזדה 2. הבטיחות שלה כבר לא כ"כ רלוונטית כיום מכיוון שהיא נבחנה ב2013 ומאז שונו דרישות הבטיחות כמה פעמים. 
היא רועשת, מווברצת, פחות נוחה מהשאר, בעלת איכות חומרים ירודה, פחות יציבה וגם בה מותקן אותו גיר כמו שיש בסוזוקי סוויפט JF015 - מלבד חסכון בדלק (שלא כ"כ רלוונטי לך מכיוון שאת נוסעת מעט) ואבזור לדעתי שווה להוסיף 10 אלף שקל בשביל רכב כמו הסוויפט או 15 בשביל המאזדה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

יש לך קישור לזה בפורום/פייסבוק/אינטרנט?

פורסם
לפני 24 דקות, Gavrik כתב:

הספייס סטאר מאוד מיושנת ולא הייתי ממליץ עליה כאשר המתחרות הן אייגו, סוויפט ומאזדה 2. הבטיחות שלה כבר לא כ"כ רלוונטית כיום מכיוון שהיא נבחנה ב2013 ומאז שונו דרישות הבטיחות כמה פעמים. 
היא רועשת, מווברצת, פחות נוחה מהשאר, בעלת איכות חומרים ירודה, פחות יציבה וגם בה מותקן אותו גיר כמו שיש בסוזוקי סוויפט JF015 - מלבד חסכון בדלק (שלא כ"כ רלוונטי לך מכיוון שאת נוסעת מעט) ואבזור לדעתי שווה להוסיף 10 אלף שקל בשביל רכב כמו הסוויפט או 15 בשביל המאזדה.

אני רק אתקן שהסוויפט עולה כיום כ-120,000 שקלים חדשה, למי שרוצה יד 1. המאזדה 2 לדעתי יותר זולה מהסוופיט

לפני 1 דקה, yulianx כתב:

יש לך קישור לזה בפורום/פייסבוק/אינטרנט?

כן, לא מעט, אני אחפש לך

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, גלית מרום כתב:

זוכרת את הדיון שהיה כאן לפני כמה שעות על אמצעי בטיחות חדישים המקובלים במכוניות של ימינו, במיוחד תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב?

בספייס-סטאר זה לא קיים.

פורסם
לפני 19 דקות, harhanegev כתב:

זוכרת את הדיון שהיה כאן לפני כמה שעות על אמצעי בטיחות חדישים המקובלים במכוניות של ימינו, במיוחד תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב?

בספייס-סטאר זה לא קיים.

התיקון האקטיבי לא קיים בספייס-סטאר, אבל הוא לא קיים גם במכוניות אחרות- אבל כן יש לך התרעה מסטייה מהנתיב- ראה כאן- https://www.icar.co.il/compare/

פורסם

בפיקנטו וi10 קיים.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 11.6.2023 בשעה 12:22, Gavrik כתב:

הייתי מוותר על הסוויפט בגלל שבדור האחרון הם עברו לגיר רציף JATCO JF015 שהיו איתו כבר המון בעיות בעבר. (מה שמוזר שסוזוקי נטשו את הגיר הזה ועברו לגיר אוטומטי רגיל ועכשיו הם שוב חזורים להשתמש בו)

לדעתי מאזדה 2 תתאים בצורה בהכי טובה לדרישות שלך, המחיר שלה פחות מ120, מחירי הטיפולים של מאזדה הכי זולים והרכב אמין ועם שמירת ערך טובה (אם כן לטווח של 10 שנים זה פחות משנה)
החסרון הגדול הוא בעיקר בצריכת הדלק אבל אם את לא נוסעת הרבה זה לא משנה כ"כ.

הבנתי שאפשר לראות כאן שינויי מחיר של המכוניות, איפה אני רואה את המידע באתר כאן של סוויפט ושל המאזדה 2? תודה. 

פורסם

כנראה שהדעה שלי לא מאוד פופולרית פה, ובכל זאת.

10 שנים זה המון זמן, כדאי לחשוב על רכב שיהיה מספיק מרווח גם למשפחה. הסוויפט למשל לא ממש עונה על זה (גם מבחינת בגאז' קטנטן) וכך גם הספייס סטאר. את המאזדה 2 אני לא מכיר.

פורסם
לפני 5 שעות, מוטי הרמתי כתב:

התיקון האקטיבי לא קיים בספייס-סטאר, אבל הוא לא קיים גם במכוניות אחרות- אבל כן יש לך התרעה מסטייה מהנתיב- ראה כאן- https://www.icar.co.il/compare/

לצערנו, אכן יש עדיין מכוניות חדשות שנמכרות בלי תיקון אקטיבי של סטיה מנתיב.

נצטרך כנראה לחכות עוד כמה שנים עד שמכוניות חדשות מהסוג המיושן הזה של "התראה בלבד בלי תיקון" יהיו אסורות למכירה בישראל.

• תוכן חדש...