Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת סולרית - השבתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יאומן כמה אדישות יש באנשים, האמת קל להבין צרות כתוצאה של התנהלות כושלת של רבים . הכל  בגלל בורות , הפעם כלכלית,   עם מנה גדושה של חוסר איכפתיות בלתי נתפסת.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

קרוב מאוד לדוד שמש פרטי שלך.

דוד פרטי יכול היה להיות פתרון. אבל, אני לא גר בקומה עליונה, ויש איסור למשוך צנרת על הקיר החיצוני של הבנין.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 39 דקות, ד ו ד כתב:

הכל נכון אם תהליך קבלת החלטות נעשה בצורה מסודרת, ברגע שאיש וועד נשאל מה עלות התיקונים במקרה מסויים הוא עונה - המון כסף.

תדרוש מספר מדויק. 

אם הבניין חבר באגודה לתרבות הדיור (ואם לא אז להצטרף) כדאי לפנות להתייעצות.

להשבית מערכת סולרית זה פשוט מטומטם, אלה שתומכים בזה מבינים שבנוסף לעלות התקנת מערכת גז הם יצטרכו לשלם 2-3 שקל (אלה המספרים שאני מכיר) למקלחת של עשר דקות גם ב7-8 חודשים בשנה שבהם עד עכשיו היו להם מים חמים בחינם?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, Michaelr כתב:

תדרוש מספר מדויק. 

אם הבניין חבר באגודה לתרבות הדיור (ואם לא אז להצטרף) כדאי לפנות להתייעצות.

להשבית מערכת סולרית זה פשוט מטומטם, אלה שתומכים בזה מבינים שבנוסף לעלות התקנת מערכת גז הם יצטרכו לשלם 2-3 שקל (אלה המספרים שאני מכיר) למקלחת של עשר דקות גם ב7-8 חודשים בשנה שבהם עד עכשיו היו להם מים חמים בחינם?

פשוט מדהים לראות אנשים  מנותקי-קשר עם המציאות.

פורסם

נשמע לי שיש לאיש הוועד איזה אינטרס אישי, משהו בסגנון צוללות.

יש לי חשד שהמחוקק לא חשב על מצב כזה, אבל כנראה שהמהלך של הוועד מנוגד לתקנות. אם תקרא את הקישור שהבאתי אתמול נראה שכל אחד יכול להתנתק, אבל עדיין יחוייב בחלקו האחזות המערכת הסולארית.

אם המהלך יתקדם תוכל לפנות לרשם הבתים המשותפים וסביר שתוכל לעצור אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו עשינו גם שיפוץ/תחזוקה של במערכת הסולרית. בניין של 7 קומות בין 10

עלה 6000 שקל.

אני גם חבר בוועד.

תדרוש לכנס ישיבת דיירים, ושם תבקשו את כל ההסברים יחד עם העלויות.

בת כמה המערכת?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)

בבית שאבא שלי גר. החליפו מערכת כזאת. קולטים ומשאבה. עלה 67,500 לפני מע"מ 19 דירות.

הצנרת נחושת ככה שהיא הייתה בסדר.

בניין בן 25 שנה. קולטים מקוראים. לא הוחלפו. 5 קומות. קולטים של כרומגן. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לגבי החוקיות, בנוסף על מה שנאמר, הועד חייב לתקן כל רכוש משותף שתקלה בו פוגעת בדיירים.

מחר יחליטו שצינורות הביוב יקרים לתחזוקה ושכל אחד ידאג למערכת פינוי משלו...

ניחא, אם כולם היום מסכימים, אולי זה היה יכול לעבור, גם זה לא בטוח.

https://www.kolzchut.org.il/he/תיקונים_בבית_משותף

image.thumb.png.25bebbe57066aba3e1716e20e7a2790c.png

• מעניין 1
פורסם

בכל מקרה זה ייצא לך מהכיס, אם "תכופף" את הוועד באילוצים חוקיים

אז יבצעו גבייה חד פעמית לשם השיפוץ וגם אתה תשלם. 

בנוסף, במערכת הסולרית יש גם דוד מחליף חום שהוא שלך פרטי.

מה מצבו? גם זה צריך להיכנס למאזן השיקולים שלך.

לא הייתי שולל על הסף חימום גז פרטי.

פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

לגבי החוקיות, בנוסף על מה שנאמר, הועד חייב לתקן כל רכוש משותף שתקלה בו פוגעת בדיירים.

במצב היום, באמת הרוב מעוניין על רקע  הצעת הוועד שכל דירה תקבל מחמם גז בהנחה של כמה מאות. שאלת השאלות היא אם לרוב מותר להוביל להשבתת מערכת . כנראה שעל אופציה כזו הזויה המחוקק לא חשב.

טחנתי את הרשת, ניסיתי להתקשר לאיכות הסביבה, תשתיות -אנרגיה מקיימת ואחרים, בקיצור אין מענה מהבוקר, כנראה שלא משנה איפה לא עושים כלום אז עדיף להם לעשות זאת בכל מקום אחר רק לא במשרד.

Just now, ד ו ד כתב:

במצב היום, באמת הרוב מעוניין על רקע  הצעת הוועד שכל דירה תקבל מחמם גז בהנחה של כמה מאות. שאלת השאלות היא אם לרוב מותר להוביל להשבתת מערכת . כנראה שעל אופציה כזו הזויה המחוקק לא חשב.

טחנתי את הרשת, ניסיתי להתקשר לאיכות הסביבה, תשתיות -אנרגיה מקיימת ואחרים, בקיצור אין מענה מהבוקר, כנראה שלא משנה איפה לא עושים כלום אז עדיף להם לעשות זאת בכל מקום אחר רק לא במשרד.

לפני 1 דקה, ד ו ד כתב:

לפני 1 דקה, ד ו ד כתב:

לפני 3 שעות, Be roo כתב:

קראתי את הכתוב בלינק,  יש בו התיחסות ראשונה שראיתי, שיש בה משום מנוף על הוועד המחייב תיקון הסולארי. מעניין.

פורסם
לפני שעתיים, teyal כתב:

בכל מקרה זה ייצא לך מהכיס, אם "תכופף" את הוועד באילוצים חוקיים

אז יבצעו גבייה חד פעמית לשם השיפוץ וגם אתה תשלם. 

בנוסף, במערכת הסולרית יש גם דוד מחליף חום שהוא שלך פרטי.

מה מצבו? גם זה צריך להיכנס למאזן השיקולים שלך.

לא הייתי שולל על הסף חימום גז פרטי.

אף פעם לא חשבתי לא לשלם, הלוואי ויגיע הרגע. הדוד הביתי במצב מעולה. מדוע היית שוקל אפשרות של חימום בגז, מה היה מביא אותך לעשות זאת.

לפני 1 דקה, pasat04 כתב:

גם אותי מעניין.

עובר לגור עוד כמה חודשים בבניין חדש, עם מערכת כזו.

בערך 13 שנים. יש יצרנים ומתקינים רבים בשוק  והצירופים מורכבים ורבים. הקבלן הוא הגורם אולי הכי משמעותי באיכות המערכת כולה, נפלת על קבלן קמצן וחסכן שמסתפק בריג'טים כמו שכנראה אצלינו, תרגיש את זה די מהר, וההיפך.

פורסם

ב-35 שנים האחרונות אני עם דוד שמש פרטי, מתוחזק, שעושה עבודה מצויינת.

עושה רושם שהקבלן לא קמצן, השקיע בפירמה טובה ומוכרת, ואני מקווה שהמערכת תוכיח את עצמה.

6 קומות, 12 דיירים, אני ברביעית.

Screenshot_20230518_143357_Gallery.thumb.jpg.c639e0c9352975376e600121d96eb4a9.jpg

20230409_122259.thumb.jpg.b55b3594f45515ed76314e538314a016.jpg

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

מה היו תוצאות ההצבעה?

לפני 4 שעות, Be roo כתב:

אלא אם בעלי הדירות מחליטים אחרת כפי שהחליטו.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...