Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים Conti vs Falken

yze
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עומד להחליף רביעיית צמיגים לטויוטה יאריס שלי 175/65 R15 84H. הייתי כבר נעול על falken ze310, ואז ראיתי מבצע באוטודיפו על צמיג קונטיננטל PC2 84H שיוצא במבצע אותו טווח מחיר,אבל... התקשרתי לאוטודיפו לשאול האם PC2 הכוונה ל- PremiumContact2? קיבלתי תשובה ש-PremiumContact זה משהו אחר ו- PC2 זה PC2 :( .חיפשתי באתר של קונטיננטל במידות שלי אין שום אזכור של PC2. חיפוש בגוגל על "Continental PC2" מוביל ל- "Continental PremiumContact2". אז מה הייתם ממליצים? תודה

פורסם

לא הייתי סומך על התשובות שמקבלים באוטו דיפו. בקש לדעת האם הצמיג קיים במלאי בסניף הקרוב אלייך ולהגיע לראות אותו פיזית, ככה תוכל לבדוק גם תאריך ייצור ולוודא שקוד המהירות והעומס מתאים לרכב שלך.

יצא לי לפני הרבה שנים להחליף צמיגים באוטודיפו כי היה מבצע על מישלן אבל ההחלפה הייתה לא מקצועית בעליל עם הרבה שריטות על הג'אנט ואיזון גלגלים שלא בוצע כמו שצריך ודרש ממני להגיע לפנצ'ריה מקצועית יום למחרת כדי לבצע איזון.

פורסם

בנוסף למגבלות המקצועיות של אוטודיפו, צמיגים ברמת המחיר הזאת לא נבדלים זה מזה יותר מדי, כל עוד הם מגיעים ממותג מוכר. לי אישית יש נסיון חיובי עם הפאלקן המדובר ולא הייתי מוותר עליו לטובת 'פירמה' יותר נחשבת. זה בערך המחיר הכי נמוך שאני מרגיש בנוח לשלם, כדי לא לרדת לרמת הסיני המצוי ועדיין לשמור על סטנדרט כלשהו של איכות.

• אהבתי 1
פורסם

+1 לפאלקן.
היה לי 914, החזיק יפה והרבה שנים,
לפני שנה החלפתי ל 310ze ובסה"כ מרגיש טוב.

באוטו השני שיש לי בבית - קניתי אותו משומש עם ג'אנק סיני אבל ממש חדש, צמיגים בני כמה חודשים. בהזדמנות הקרובה אחליף גם לפאלקן ze310.

דרך אגב לא יודע אם זה המזל שלי אבל כל פעם שראיתי שיש מבצע אטרקטיבי על איזה דגם מעניין באוטו דיפו - דווקא המידה שהייתי צריך - (סטנדרטית לחלוטין) - הייתה חסרה במלאי. אבל הנה יש לנו משהו אחר......

• אהבתי 1
פורסם

PC2 זה אכן Premium Contact2.

וצמיג הזה עדיף על פאלקן 310 מבחינת הנוחות. ליאריס בהחלט הייתי מעדיף את הדגם הזה של קונטיננטל.

אבל, אני בכלל לא פוסל מצב בו מגיעים לאוטודיפו,  ומסתבר שזה בכלל EcoContact,  אז אין העדפה לקונטיננטל.

לשיקולך,  בכל מקרה אתה קונה צמיגים נורמליים שיעשו את העבודה ותיסע בבטחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם. בסוף התחדשתי ב-Falken. 

הופתעתי לטובה לגלות שדירוג חיסכון בדלק עלה בצמיג זה מ-E ל-C

• אהבתי 2
פורסם

פאלקן ze310 הוא פחות או יותר הצמיג המשתלם ביותר כיום בכל הקשור למחיר מול ביצועי הצמיג. לא מושלם אבל מאוד מאוזן בתכונות שלא וללא ספק עדיף משמעותית על צמיג סיני ממקור לא ידוע ממש. אוטודיפו חזקים בפרסום, חלשים בכל תחום אחר אפשרי, לא מבין איך הרשת הזו עוד שורדת, רגלי לא דרכה שם כבר הרבה יותר מעל לעשור, היו גרועים ונשארו כאלו. 

פרימיום קונקט 2 זה צמיג כל כך ישן, לא ברור איך יש להם עוד כזה בכלל. 

פורסם

הפאלקן אכן צמיג מוצלח במחיר סביר.

המלצה קלה לאנשים שלא מבינים מה הבעיה בסיני, ובכל זאת מוכנים להוסיף סכום קטן בשביל משהו שאשכנע אותם שהוא טוב יותר.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...