Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פארק שעשועים בהולנד Walibi או Efteling

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף אוגוסט אנחנו נהיה בכפר נופש בהולנד, רצינו ללכת לפארק שעשועים, עם רכבות הרים וכו.. צמצמנו את ההתלבטות לשני פארקים.

Walibi ו Efteling.

נהיה המשפחה המורחבת, אז זה צריך להתאים לכולם, גם למבוגרים וגם לילד בן 8 בגובה 120 ולילד בן 2.

מנסיונכם, על איזה פארק הייתם ממליצים?

בן ה-8 מת על רכבות הרים, אבל תמיד מתבאס כי הוא נמוך מידי ולא רשאי לעלות.

איך הם מבחינת תורים? (מתכננים לרכוש כרטיסים מראש, עדיף עם מעבר מהיר).

פורסם (נערך)

לא יודע לענות לך. רק שים לב לשני דברים:

1.מרחק מכפר הנופש.

2. להיות קשוב לתחזית מזג האויר. גשם שוטף יכול להפתיע אותך ולחרבש ביקור יקר.

3. שים לב לשעות פתיחה. כנראה שכדאי להקדים כי חלק מהאתרים נסגרים מוקדם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לא יודע לענות לך

4. אל תשכח להסתכל ימינה ושמאלה לפני שחוצים את הכביש.

לא דיברנו על זה שאם לא יודעים לא עונים?!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 21 דקות, Igalz כתב:

לא דיברנו על זה שאם לא יודעים לא עונים?!

זה פשוט בלתי נסבל והגיע הזמן שמנהלי הפורום יטפלו בזה בקשיחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

מה שאתם מגלים עכשיו, אני גיליתי כבר מזמן.

אותי הוא "מתקן" בפוסט שפתחתי, כאילו אני ילד עילג שלא יודע להתבטא.

בהמשך, הוא לא מבין בקרוז(לפי הודעתו), אבל זה לא מפריע לו לחלק עצות ולספר מעשיות.

עכשיו כאן, הוא לא יודע אבל זה לא מפריע לו לתת עצות מטופשות.

אולי צריך שמישהו יעדכן אותו שהודעות בעוף לא נספרות, נראה שהאיש במרוץ מטורף לצבירת הודעות.

מצטרף לקודמי, ומקווה שהמנהלים ישימו לזה סוף בהקדם.

הוונט דה גואיש פיפל ספרד אינפ??

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

משיקולים דומים ושיחות עם חברים אנחנו הולכים לאפטלינג. נהיה בסוף יוני. אשתדל לזכור לעדכן בממצאים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואו.

לא יודע לענות איזה מהשניים עדיף כי אני לא מכיר את ווליבי.

השאר מניסיון מר. בין השאר באפטלינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Igalz כתב:

4. אל תשכח להסתכל ימינה ושמאלה לפני שחוצים את הכביש.

אני לא יודע, אבל אענה בכל זאת- בהולנד מסכלים קודם שמאלה ואז אחכ ימינה, כמו בארץ.

באנגליה זה כמו שאמרת 😄

• מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מה נפלתם על ספריאל?

נכון שלפעמים הוא זקן טרחן ומעצבן אבל לםעמים גם מביא מידע מועיל.

לא ענה איזה משניהם עדיף אבל הוסיף מידע מועיל.

אתם יכולים להתעלפ מההודעות שלו או לקחת ספריאליצין וזה יעבור לכם. לא צריך להתעצבן מכל שטות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם

אפטלינג עשיר בפעילויות לכל גיל, היינו שם עם בני 4 ו-7, עם שניהם היה מה לעשות כולל קצת אקסטרים במושגים שלהם.

יש אפליקציה טובה שהיא בעצם מפה של הפארק עם דיווח על עומסים אורך ההמתנה בכל מתקן. 

גם באוגוסט היה שפוי מבחינת כמות אנשים אבל צפו להמתנה גם של 30-20 דקות במתקנים הפופולריים.

דווקא הוייז נתן לנו יתרון כשלקח אותנו לכביש צדדי מקביל לראשי, מתוך כל העומס בכביש יצא שהגענו די ראשונים סמוך לפתיחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 22 שעות, סלע כתב:

מה שאתם מגלים עכשיו, אני גיליתי כבר מזמן.

אותי הוא "מתקן" בפוסט שפתחתי, כאילו אני ילד עילג שלא יודע להתבטא.

בהמשך, הוא לא מבין בקרוז(לפי הודעתו), אבל זה לא מפריע לו לחלק עצות ולספר מעשיות.

עכשיו כאן, הוא לא יודע אבל זה לא מפריע לו לתת עצות מטופשות.

אולי צריך שמישהו יעדכן אותו שהודעות בעוף לא נספרות, נראה שהאיש במרוץ מטורף לצבירת הודעות.

מצטרף לקודמי, ומקווה שהמנהלים ישימו לזה סוף בהקדם.

הוונט דה גואיש פיפל ספרד אינפ??

לפני 22 שעות, סולל הדרך כתב:

זה פשוט בלתי נסבל והגיע הזמן שמנהלי הפורום יטפלו בזה בקשיחות.

לפני 21 שעות, sperial כתב:

ואו.

לא יודע לענות איזה מהשניים עדיף כי אני לא מכיר את ווליבי.

השאר מניסיון מר. בין השאר באפטלינג.

זו הודעה שאני לא אמור לכתוב בפורום פתוח, אבל לא איכפת לי. זה גם לא משהו שתאמתי עם מנהלים אחרים...

אבל תבינו דבר אחד. ניהול פורום זה תפקיד התמדבותי שאנחנו עושים בשביל הכייף וכתרומה לקהילה, ולא בשביל לשבור את הראש וללכת עם הרגשה "למה חסמתי חבר פורום וותיק שהפורום היה דבר משמעותי וחשוב עבורו..."?

קל מאוד לחסום ולהחריק מהפורום ספאמרים, אנשים שכותבים שטויות באופן סדרתי, מעליבים וכו'. 

אבל אני לא אוהב וממש לא בא לי להפעיל סנקציות נגד חברי פורום וותקים עם פז"מ של אלפי הודעות כאשר חלק לא קטן מהן הן הודעות תורמות. זה לא עושה לי טוב, לא השתמשתי באפשרות הזו כלפי חברים כאלה כמעט אף פעם ומעדיף לא להשתמש בזה בהמשך. 

@sperial, הביקורת כלפיך ברובה מוצדקת. אפשר היה לכתוב שהיית באחד מהפארקים האלו + כמה שורות של התרשמות מהפארק ולא דברים בנאליים מובנים מאליהם.

תנסה בבקשה להתחשב. 

כולם פה אנשים אינטיליגנט ובוגרים (אני מקווה...), בואו ננסה ליישב את הסכסוך הזה בלי להשתמש בכלי ניהול כלפי אף אחד. 

תודה 😁

• אהבתי 5

• תוכן חדש...