Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה יאריס 2023. לפני כמה ימים נסדקה השמשה כתוצאה מאבן שהושלכה בטיול ממשאית חולפת.

אני מתלבט מה לעשות בנוגע להחלפת שמשה.

האם להפעיל ביטוח שמשות ולהחליף בחינם את השמשה בידיעה שהשמשה איננה מקורית.

או להפעיל ביטוח, הכולל השתתפות עצמית של 2200 ש״ח ולהחליף לשמשה מקורית.

מה דעתכם? תודה מראש!

פורסם

בטויוטה ורסו שלי אני לא מרגיש שום הבדל בין מקורי לתחליפי.

לא מצאתי לנכון להשקיע בשמשה מעבר למה שהביטוח נותן.

אצלי היה צריך לחזור למתקין כי השמשה לא היתה מודבקת טוב, והיתה דליפה פנימה.

עכשיו קיץ, כ שבועיים לאחר ההחלפה תבדוק טוב ( ברחיצה או תזרים מים מהצינור על הרכב), שאין נזילה. אחרת בעוד חצי שנה בגשם הראשון יהיה יותר מסובך לקבל תיקון מהזגג באחריות.

זה תקף גם לשמשה המקורית במידה ותחליט לשלם 2200₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה יכול לקבל בחינם את הלא מקורי - פשוט תלך על זה, ואם תרגיש הבדל מהמקורי תוכל להחליט האם זה הבדל שמצדיק הוצאה נוספת של 2,200 ש"ח,

תמיד תוכל לשלם ולהחליף שוב.

פורסם

לאבא שלי היה סיטרואן C4 2016 החליפו ללא מקורית והתברר שבמקורית יש מסנן קרינה שדי חוסם את החום ובחליפית לא

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...