Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשתי התבלבלה בין הגז לברקס, נכנסה בשני רכבים חונים ברז כיבוי ובניין, נזק לכל אחד מהמעורבים כולל הרכב שלנו. 

בעל הפוליסה זה אני עם "כל נהג" במקיף, אני לא מוטרד מעניין הכיסוי הביטוחי

הרכב השני שבו אני גם בעל הפוליסה הוא אוקטביה VRS חדשה שמבוטחת בשני נהגים שאחת מהן זו אמא שלי.

גם ככה היה לי קשה לבטח בסכום הגיוני, השאלה אם אני אפגע בפרמייה לשנה הבאה בגלל שיהיה לי העדר תביעות או שמא אשתי היא זו שנפגעת?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 18.4.2023 בשעה 12:29, avizaz כתב:

בגלל שיהיה לי העדר תביעות או שמא אשתי היא זו שנפגעת?

לצערי כן, מתייקר.

בגלל שלא יהיה לך העדר תביעות.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

לאו דווקא. לכל רכב העבר שלו, ובחידוש הביטוח לא מבקשים משהו אחר. עד כמה שאני זוכר כאשר היתה לי תביעה ברכב אחד הפרמיה רכבים הנוספים לא הושפעה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לאו דווקא. לכל רכב העבר שלו, ובחידוש הביטוח לא מבקשים משהו אחר. עד כמה שאני זוכר כאשר היתה לי תביעה ברכב אחד הפרמיה רכבים הנוספים לא הושפעה.

מבירור מול סוכנים זה לא המצב. לא יודע מה היה אצלך הנתונים, אבל לי הסבירו שעבר נקי זה על נהג ולא על רכב, וכל הפרמיות מתייקרות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, chezik כתב:

מבירור מול סוכנים זה לא המצב. לא יודע מה היה אצלך הנתונים, אבל לי הסבירו שעבר נקי זה על נהג ולא על רכב, וכל הפרמיות מתייקרות.

נהג וזהו?

אם ילדים הגיעו לגיל 17 וקיבלו רישיון, כל תאונה בזמן שהילד נהג ברכב של אביו/אימו/הוריו לא תשפיע בכל על העבר הביטוחי שלהם לצורך תמחור ביטוחים בעתיד ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

כוונתי לבעל הפוליסה, כלומר נהג ולא רכב, אבל נהג שמוגדר כבעל הפוליסה.

יש כמה כלי רכב על שמי, ובאחד מהם נוהג עובד שלי נהג חדש, וביררתי מול כמה סוכנים האם אפשר לרשום את הביטוח על שמו, שבמקרה של תביעה לא יעלו לי את המחיר בכל הפוליסות.

התשובה של כולם היתה שפוליסה יכולה להירשם רק על בעל הרכב (או על בן/בת זוג), וכל תביעה נרשמת לחובתו של בעל הפוליסה.

פורסם
לפני 9 שעות, chezik כתב:

התשובה של כולם היתה שפוליסה יכולה להירשם רק על בעל הרכב (או על בן/בת זוג), וכל תביעה נרשמת לחובתו של בעל הפוליסה.

לא מדוייק.

החברות אכן מעדיפות כך, אבל אם מתעקשים, הם מסכימים.

מניסיוני, רכב על שם אשתי, אני בעל הפוליסה, היום בשלמה ביטוח, ושנה שעברה בתשע מיליון.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

יש בפוליסות רכב החרגה לפגיעה ברכוש שלך, אם שני הרכבים שלך יכול להיות שיעשו בעיות לגבי תשלום צד ג.

רשום בפוליסה התקנית:

המבטח לא יהיה אחראי לתשלום כלשהו בשל חבות לעניין נזק לרכוש שבבעלות 
המבוטח או נהג הרכב או לרכוש הנמצא בפיקוחם או בשמירתם של המבוטח או נהג 
הרכב או אחד מבני ביתם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

יצאתי מבולבל

בשיחה עם חברת הביטוח הם טענו שזה לא ישפיע, מה גם שהטופס העדר תביעות הוא פר ת.ז ומספר רכב.

הבעיה תיווצר במקרה של תאונה וחברת הביטוח תנסה להתנער, מה שאני כמובן מעדיף שלא להיכנס לזה כי מה שווה לשלם על ביטוח אם אי אפשר לממש אותו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...