Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 11.2.2023 בשעה 10:24, sperial כתב:

ואדים, אתה רווק שגר לבד, לכן אינך זקוק למקרר משוכלל. בעלי משפחה זקוקים למקרר גדול עם כל מיני פונקציות - למשל פריזר גדול או בר מים וקרח או השד יודה מה. אצלי, למשל, יש צורך במקרר גדול אבל הנישה קטנה, אז נבחר מקרר עמוק שהפתרון שלו לגישה נוחה הוא דלת כפולה (כלומר הרבה מקום במדפים שבדלת ע גישה הן מבחוץ והן מבפנים, ואז בעיית עומק המדפים במקרר עצמו נפתרת). המקרר הזה בעל תכנון די ייחודי, יקר (המחיר הרשמי כאשר קניתי אותו היה 16,000 ש"ח), אבל נתן מענה לצרכים שלי.

קניתי מכשיר שעושה קרח עצמאי (יושב על השיש לא גדול) וואלה מפתיע אבל עושה אחלה עבודה...

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל להחליף ממסר לא צריך מלחימה. 2 ידיים סבירות יספקו וכמעט כל אחד יכול.

אני חושב שמקרר טוב זה איכות חיים. בעידן התמי 4 הקיוסק כבר לא משמעותי, אבל קרח הולך אצלנו 2-3 קילו ביום. אוהבים שתיה קרהההה

אז נכון שכל התוספות יכולות להתקלקל, זה לא מונע מאיתנו לרכוש רכבים משוכללים ולהתרחק מהמיושנים, למרות שהאחרונים יהיו יותר אמינים (כי אין מה שיתקלקל).

חבל שלא מייבאים מקררים של מיצובישי... זה ליגה לאומית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 12.2.2023 בשעה 10:49, garicho כתב:

בשנים האחרונות ניסיתי כל מיני מקררים, והבנתי שמקרר טוב לא רק מקרר. רואים את זה הכי טוב בירקות - יש לנו מקרר טוב עכשיו ובמגירה היעודית לירקות הם נשמרים כמה ימים יותר מאשר במקרר הקודם. אני נאלץ לזרוק הרבה פחות ירקות ממקודם. זה משמעותי.

איזה מקרר זה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הרבה בדיקות נרכש בסוף שארפ 8910.

610 ליטר נטו.

על סמסונג ויתרתי די בהתחלה אחרי שראיתי מה הולך בקבוצת הפייסבוק של נפגעי מקררי סמסונג.

לשלב הסופי הגיעו השארפ ו- LG GR B919S שגדול ממנו משמעותית (755 נטו) וגם יקר משמעותית בעוד כ- 4,000 ש"ח, אבל לא רציתי להמר על אמינות ועל ברימאג אז נבחר השארפ.

• אהבתי 1
פורסם

לאאאאאאאא

מה עשית?????????

תתחדש, יש לי כבר קרוב לשנתיים שארפ 8720 - 624 ליטר. אחלה מוצר. שקט מאוד

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 11 שעות, locus כתב:

לאאאאאאאא

מה עשית?????????

תתחדש, יש לי כבר קרוב לשנתיים שארפ 8720 - 624 ליטר. אחלה מוצר. שקט מאוד

הגעתי לחנות גם עם ה 8720 בראש, הוא נראה מעולה, אבל הם אמרו שזה דגם מתחלף שלא אמור לחזור למלאי בקרוב אז החלפתי ל 8910 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מי שיש לו שארפ 87xx או 86xx - כולם מרוצים? המקררים נראים לי זהים לגמרי חוץ מהבדלים בצבע, נדמה לי שחלק בגימור זכוכית.

איך המנגנון אטימת דלתות שלהם? נראה לי שהם היחידים שאין להם את הפס אטימה שזז עם קפיץ בין שתי הדלתות.

ה89xx הוא מאוד דומה אבל עם מייצר קרח חצי אוטומטי - מישהו משתמש בזה? ממה שאני רואה יש מיכל מים קטן במקרר בצד ימין למטה, ואז המים נכנסים לתבנית, שם אמורים לקפוא ואז התבנית מתהפכת?

השאלה עד כמה העסק אמין. כי זה עוד קצת מקום במקרר וגם בפריזר.

איך המקררי 5 דלתות דגמי 96xx או 97xx או 98xx ? הפלסטיקה שלהם נראית הרבה הרבה יותר שברירית מאשר ה4 דלתות - ב4 דלתות יש מדפים בדלת עם בסיס לבן ודופן שקופה כפולה. ב5 דלתות הכל נראה חסכוני ודקיק.

פורסם

לי יש את ה Sharp SJ-R8810 כבר כמעט שנתיים (4 דלתות)
מגירת הפירות נשברה בעת הניקוי של אישתי (הקליפסים מאוד עדינים) 135 ש"ח נזק, כולל משלוח

המקרר מרעיש בעת כניסת המדחס לפעולה במשך 10-15 שניות (לנו זה לא מפריע כי המקרר רחוק והבית גדול)
חוץ מזה הוא עובד טוב
יצרן הקרח לא פסיק לעבוד אצלנו, בקיץ כל בוקר אני מתדלק את המיכל במים קרים מהתמי 4, ותוך 24 שעות המיכל מתרוקן (בהנחה שיש צריכה של קרח)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

135 שח למגירה שלמה וגדולה? רק חלק עליון? הכל? זה מחיר עלות לתקופת האחריות? זה מחיר מאוד סביר לדעתי !
אני רואה שהיה מבצע תוספת 3 שנות אחריות ב200 שח (1+4 עם כמות סבירה של אותיות קטנות, אבל עדיין אחריות מלאה), ואולי גם עוד איזה קופונים של 750 לרמי לוי שזה לא רע בכלל.
יכולת ההקפאה שלו היא כ8 קילו ליממה, אז ככה שזה עומס לא קטן כל יום עוד 4 ליטר מים להקפאה. גם די הרבה פתיחת דלתות שמייצרת עיבוי וקרח.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני 6 שעות, KipodYam כתב:

מי שיש לו שארפ 87xx או 86xx - כולם מרוצים? המקררים נראים לי זהים לגמרי חוץ מהבדלים בצבע, נדמה לי שחלק בגימור זכוכית.

איך המנגנון אטימת דלתות שלהם? נראה לי שהם היחידים שאין להם את הפס אטימה שזז עם קפיץ בין שתי הדלתות.

ה89xx הוא מאוד דומה אבל עם מייצר קרח חצי אוטומטי - מישהו משתמש בזה? ממה שאני רואה יש מיכל מים קטן במקרר בצד ימין למטה, ואז המים נכנסים לתבנית, שם אמורים לקפוא ואז התבנית מתהפכת?

השאלה עד כמה העסק אמין. כי זה עוד קצת מקום במקרר וגם בפריזר.

איך המקררי 5 דלתות דגמי 96xx או 97xx או 98xx ? הפלסטיקה שלהם נראית הרבה הרבה יותר שברירית מאשר ה4 דלתות - ב4 דלתות יש מדפים בדלת עם בסיס לבן ודופן שקופה כפולה. ב5 דלתות הכל נראה חסכוני ודקיק.

את דגמי 9xxx לא ראיתי בתצוגה בשום מקום, רציתי בהתחלה לראות את 9160.

קניתי את 8910 בעקבות חברים שיש להם את הדגם כמה שנים ומאוד מרוצים. משתמשים הרבה במתקן קרח.

אם אתה לא משתמש, המגירה שאליה נזרק הקרח במקפיא היא פשוט מגירת מקפיא די רגילה. אפשר להשתמש בה להקפאה של סתם דברים. המיכל מילוי של המים שנמצא במקרר הוא די קטן ולא לוקח הרבה מקום.

פורסם
לפני 5 שעות, KipodYam כתב:

135 שח למגירה שלמה וגדולה? רק חלק עליון? הכל? זה מחיר עלות לתקופת האחריות? זה מחיר מאוד סביר לדעתי !
אני רואה שהיה מבצע תוספת 3 שנות אחריות ב200 שח (1+4 עם כמות סבירה של אותיות קטנות, אבל עדיין אחריות מלאה), ואולי גם עוד איזה קופונים של 750 לרמי לוי שזה לא רע בכלל.
יכולת ההקפאה שלו היא כ8 קילו ליממה, אז ככה שזה עומס לא קטן כל יום עוד 4 ליטר מים להקפאה. גם די הרבה פתיחת דלתות שמייצרת עיבוי וקרח.

המחיר הוא לדלת המתרוממת של מגירת הירקות. קניתי מצד שלישי, איזה חנות אונליין מיבנה. החלק היה מקורי באריזה של שארפ.

לא יודע אם במיכל יש 4 ליטר, אבל המקרר אוכל את זה בלי מלח למרות הפתיחות המרובות של הדלתות.

אל תשכח שהמקפיא בנוי מגירות, ככה שפתיחת דלת פחות נוראית... אבל כן! הולך אצלנו המוןןןן קרח.

פורסם (נערך)

המגירה הזו של הירקות היתה דפוקה ונשארה דפוקה. לאמא שלי יש מקרר שארפ בן 13, מבחינת Layout לא השתנה כלום במקררים שלהם מאז.. אותו סידור פנים בדיוק למקררי 4 דלתות גם היום, הדבר היחיד שהשתנה בפנים זה התאורה בערך. המגירה הזו נשברה לאמא שלי אחרי חצי שנה שימוש, קנינו בזמנו במעל 400 שקל חלק חדש שנשבר גם הוא אחרי פחות משנה. נשארנו בלי המכסה העליון מאז ולא ממש מרגישים בחסרונו. דודה שלי קנתה לפני שנתיים גם מקרר מהסדרות האלו, גם אצלה כבר נשברה המגירה ונשארה בלי.

אגב, 13 שנה אפס תקלות מלבד המגירה הזו.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 24 דקות, dalet11 כתב:

המגירה הזו של הירקות היתה דפוקה ונשארה דפוקה. לאמא שלי יש מקרר שארפ בן 13, מבחינת Layout לא השתנה כלום במקררים שלהם מאז.. אותו סידור פנים בדיוק למקררי 4 דלתות גם היום, הדבר היחיד שהשתנה בפנים זה התאורה בערך. המגירה הזו נשברה לאמא שלי אחרי חצי שנה שימוש, קנינו בזמנו במעל 400 שקל חלק חדש שנשבר גם הוא אחרי פחות משנה. נשארנו בלי המכסה העליון מאז ולא ממש מרגישים בחסרונו. דודה שלי קנתה לפני שנתיים גם מקרר מהסדרות האלו, גם אצלה כבר נשברה המגירה ונשארה בלי.

אגב, 13 שנה אפס תקלות מלבד המגירה הזו.

אתה מדבר על המגירה השמאלית עם המכסה שנפתח כשמושכים אותה?

גם בחנות זה היה נראה בעייתי כי זה לא נפתח/נסגר חלק יש לזה תקיעות. אולי קצת WD בהתחלה יעזור... נראה כשהמקרר יגיע.

פורסם

כן המגירה הזו.. החלק העליון פשוט לא עמיד. לא מרגישים בחסרונו האמת.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...