Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, חוות דעת בישראל זה בעיה.

אנשים בדכ רושמים רק כשיש בעיות. אתה לא יודע כמה קנו ומרוצים.

בנוסף, אנשים רושמים חוות דעת על דגמים לא נכונים בטעות.

אין אף אתר סחר גדול אונליין שבאמת מבקש מאנשים לרשום חוות דעת.

זאפ מנסיון עבר, ממש לפני שנים, פשוט מחקו לי תגובות, שלא היה בהן שום דבר מתלהם או אישי. פשוט היו מסודרות ועשו רע ליבואן. לא זוכר אפילו למה זה היה.

החוכמה זה לחפש מוצר ותיק, שיש אצל חברים או משפחה, לדבר עם בעלי חנויות שנראה שהן אנשים הוגנים ונראה שצריך הרבה מזל.

המסקנה שלי היום שחבל להשקיע. מצד שני לקנות יבוא מקביל באמת יכול להיות בעייתי, אבל אם בהפרש אתה מסדר את המקרר עם טכנאי פרטי, אז אולי הסיכון שווה.

אצלי ברימאג לפני שלוש שנים קילקלו את כל החוויה של מקרר LG כי חירטטו וחירטטו ובסוף לקח חצי שנה להחליף מאוורר פלסטיק עלוב, שדפק עשה רעש והקפיא את כל הפריזר, שמסתבר שמגיע עם כל הדופן הפנימית האחורית של המקפיא. 

עדיין. מקולקל, תחליפו.

אחרי זה המקרר חזר להיות ממש ממש שקט.

הקטע שברימאג זאת החברת מקררים האחרונה עם שירות שהוא בבעלותה (אם מתעלמים מבוש סימנס שמוכרים כל מיני מקררים אינטגרליים שלרוב לא מתאימים למטבח הישראלי).

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שימו לב שLG מייצרים בכמה מקומות (לפחות ייצרו לפני כמה שנים). לי יש מקרר ארבע דלתות שלהם, שיוצר בקוריאה, שעובד ללא שום תקלות כבר מעל 6 שנים, ואפילו כל הפלסטיקה שלמה. כשחיפשתי אז מקרר ראיתי שאלו של השתי דלתות שלהם (ולא משנה אם המקפיא תחתון) היו מיוצרים בסין. מניח שזה משפיע על האמינות.

לחמי יש סייד ביי סייד של LG כבר בערך עשור שגם הוא עובד ללא שום תקלות, אבל כן נשברו פלסטיקים שם.

מומלץ להסתכל על המדבקה במקרר ולבדוק ארץ ייצור.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • מעניין 1
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 30.10.2023 בשעה 07:58, פינדר כתב:

מקפיץ.

המקרר שלנו, סמסונג 3 דלתות בן 11 שנה, מגיע לסוף דרכו. אחרי אינסוף פעמים של מאוורר קופא ומים שמצטברים מתחת למגירה, פחות בא לי סמסונג.

מהדגמים שראיתי, אהבתי את השארפ 5 דלתות, כי הוא בעל הנפח המקסימלי שנכנס בגומחה במטבח.

המחירים נעים בין כ10k ל 12k.

כבר רציתי להזמין ואז שמתי לב שיש הבדל של 1000-2000 שקל בין אחריות יבואן רשמי ליבואן אחר.

אשמח לשמוע חוות דעת על מקררי שארפ בכלל, הדגם הזה בפרט והאם שווה להשקיע ביבואן רשמי.

עדכון:

רכשנו מקרר 5 דלתות של שארפ, דלתות זכוכית לבנות, אינוורטר.

המקרר שקט להפליא, אבל פעם בכמה ימים היה טרטור מעצבן לכשעה, שמגיע מאחורי המקרר.

לפני כמה שבועות הגיע טכנאי. הוא לא שמע את הטרטור הזה כמובן אבל אמר שיכול להיות שמצטבר קרח והמקרר מפשיר אותו.

הוא העלה את טמפ׳ תא הקירור ל5 מעלות (בין השאר כי אשתי אמרה לו שקופאים לה ירקות) ומאז לא נשמע הטרטור. שקט לגמרי.

יש לציין שהשירות של היבואן מצויין.

הפלסטיקה בהחלט מרגישה עדינה יחסית לסמסונג שהיה לנו, אבל בינתיים הכל שלם.

החלוקה של המקפיא למגירות קטנות, יותר נוחה מהמגירות הגדולות של הסמסונג, אבל זה במחיר של פחות קיבולת.

סה״כ עד עכשיו מרוצים מהמקרר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לי יש מקרר שארפ 4 דלתות,  הכי זול בצבע שחור, מדגם שהיבואן פחות פרסם וכנראה המטרה שלו זה להתחרות ביבוא המקביל. יש מצב שזה עם מצב שבת שלא רשום בהוראות.לא בדקתי.

המקרר הגיע לא מכוון מבחינת הדלתות העליונות. 

מציע לשים לב שהדלתות מכוונות טוב - לפתוח את שתיהן, לראות שכל אחת בנפרד נסגרת טוב כאשר השנייה פתוחה.

כאשר שתי הדלתות סגורות, ופותחים אחת, כאשר סוגרים אותה מהר, נוצר על לחץ בתא הקירור, מה שגורם לדלת השניה להיפתח לשנייה לאיזה סמ, אבל אז היא צריכה להיסגר לבד. אצלי זה לא קרה.

בשיחה הראשונה והשנייה לשירות היא ניסתה לשכנע אותי שאני סןגר לא טוב. אחרי שבדקתי אצל משפחה, הטלפנית הבא הביאה שירות.

התעקשתי שזה יהיה זריז כי מרווח בין שתי הדלתות וחוסר אטימה.

האיש שירות הראשון עשה רק צרות. נשאר מרווח של חצי סמ בין שתי הדלתות.

האיש שירות השני עשה עבודה קפדנית ונתן המון הסברים. טען גם שהבעיה של האור קשןרה לדלתות ואפילו נתן לי את הנייד הפרטי שלו, ואמר שאם בעית האור חוזרת, להתקשר אליו והוא יגיע תוך יום יומיים. מדהים.

• תוכן חדש...