Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אנחנו מחפשים להחליף מקרר למקרר גדול (850-930 ליטר) 4 דלתות מקפיא תחתון.

ללא בר מים / קרח.

בגדלים האלה אני רואה שעיקר ההיצע הוא של סמסונג ולחברות אחרות אין ממש דגמים כאלה.

אני מכיר את הבעיות שהיו להם לאורך העשור הקודם - זה עדיין קיים או שהבעיה חלפה והיא רק בדגמי עבר? יש עדיין סיבה להימנע ממקררי סמסונג?

בכל אופן אם למישהו יש המלצות על מקררים בגודל הזה אני אשמח. תקציב סביבות 10-12K אבל גמיש, בכל מקרה המחירים המפורסמים הם אף פעם לא המחירים הסופיים של הדברים האלה אז גם מקררים עם מחירי פרסום של 14-15 נראה לי רלוונטי

עדיפות גדולה למקררים עם ידיות בחלק האמצעי של הדלתות העליונות (כמו פה) ולא רק בחלק התחתון שגובל בדלתות התחתונות (כמו פה)

הגדלים של הנישה:

גובה - 184.5

רוחב - 100 (או 102 אם מסירים את הפאנל ברצפה)

עומק - 99 (או 100 אם מסירים את הפאנל ברצפה)

מצד ימין יש קיר בעומק 100, מצד שמאל יש ארון מזווה בעומק 63. לא תהיה בעיה לפתוח את דלת שמאל אבל אולי נצטרך להצמיד את המקרר שמאלה כדי לפתוח את דלת ימין (בגלל הקיר הימני).

תודה

עריכה אחרונה על ידי Amired
  • תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל התחום של מוצרים לבנים זה *נטו מזל* ואין שום הבדל בין החברות השונות בנוגע לאמינות. וזה רוחבי, בלי קשר למחיר...

שום המלצה ביקום על פירמה כזאת או אחרת לא מבוססת על מידע מוצק - סדרות הייצור מתחלפות כל הזמן ואין שום דרך "לאתר מוצר טוב".

• אהבתי 2
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, hans כתב:

כל התחום של מוצרים לבנים זה *נטו מזל* ואין שום הבדל בין החברות השונות בנוגע לאמינות. וזה רוחבי, בלי קשר למחיר...

שום המלצה ביקום על פירמה כזאת או אחרת לא מבוססת על מידע מוצק - סדרות הייצור מתחלפות כל הזמן ואין שום דרך "לאתר מוצר טוב".

זה תמיד אבל לסמסונג היה עשור בעייתי במיוחד שהגיע גם לתביעות ייצוגיות פה בארץ,

השאלה אם זה עדיין ככה גם בסדרות החדשות שלהם או שכבר לא וזה חזר להיות הימור רגיל.

מבאס שליצרנים אחרים אין ממש מבחר בגדלים האלה של מקררים.

עריכה אחרונה על ידי Amired
פורסם (נערך)

יש לי מקרר סמסונג בן 8 לערך, דגם שאינו נמכר עוד וכנראה שאין לו ממשיך (door in door). סה"כ מרוצה, היתה פעם אחת תקלה שנבעה מהעמסה ביתר (תופעה שגרתית אצל אשתי, בכל כלי הבית). האזהרה שלי היא מכיוון אחר - קנינו את המקרר בהנחה משמעותית (3K), אבל אז התברר שמדובר ביבוא מקביל, וכאשר 10 דקות אחרי שהמוביל יצא גילינו dent בדלת (היה מוסתר על ידי סרט מיגון) שלחו אותנו לחפש. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Amired כתב:

השאלה אם זה עדיין ככה גם בסדרות החדשות שלהם או שכבר לא וזה חזר להיות הימור רגיל.

אבל זה כל העניין - מי יכול לענות לך על השאלה?

אפשר לנסח את זה אחרת: עד שמתגלה איזו תקלה סדרתית איפה שהוא (כי לוקח איזו שנה שנתיים) הדגם כבר לא קיים בחנויות בכל מקרה.

לענייננו, יש לי במקרה כרגע סמסונג פשוט יחסית, 500 ליטר חד-דלת והוא עובד כבר 3 שנים בלי קלקולים... מה זה נותן לך בתור מידע קונקרטי? כלום.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חפש בפייסבוק את נותני השירות והתלונות עליהם.
אנחנו עם LG ומרוצים אבל שמעתי בעיה די גדולה עם הדאמפרים של סמסונג וחלקי פנים המקרר שהם די רגישים.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 21 שעות, hans כתב:

אבל זה כל העניין - מי יכול לענות לך על השאלה?

אפשר לנסח את זה אחרת: עד שמתגלה איזו תקלה סדרתית איפה שהוא (כי לוקח איזו שנה שנתיים) הדגם כבר לא קיים בחנויות בכל מקרה.

לענייננו, יש לי במקרה כרגע סמסונג פשוט יחסית, 500 ליטר חד-דלת והוא עובד כבר 3 שנים בלי קלקולים... מה זה נותן לך בתור מידע קונקרטי? כלום.

חשבתי שיודעים כבר להצביע על נקודת כשל (כמו פיורטק 1.2 או dsg או כל נקודת כשל סדרתית שיודעים להצביע עליה כאן ברכבים) ולהגיד האם זה נפתר או שממשיכים להשתמש באותו רכיב כושל

אני מבין שלא וזה עדיין הימור..

לפני 20 שעות, dinnnn כתב:

חפש בפייסבוק את נותני השירות והתלונות עליהם.
אנחנו עם LG ומרוצים אבל שמעתי בעיה די גדולה עם הדאמפרים של סמסונג וחלקי פנים המקרר שהם די רגישים.

תודה, הביקורות על סמסונג לא משהו בכלל בתחום השירות, אבל אני לא מצליח למצוא מקררים גדולים אחרים שהם לא שלהם 😕

פורסם

לנו יש סמסונג קטן יחסית כבר שנתיים בערך. להורים שלי יש סמסונג 6-7 שנים. שניהם בלי בעיות. כמו שאמר האנס, להסיק מזה משהו אי אפשר. 

בכלליות במוצרי החשמל אני נוטה יותר ויותר לקנות פשוט מה שמתאים לפרמטרים אחרים שאני לא יכול לשנות (נניח גודל) ותקציב, ולהתייחס לביקורות רק אם הן בעיקר שליליות

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 10.2.2023 בשעה 08:35, hans כתב:

אני הגעתי למסקנה שצריך לקנות מקרר הכי פשוט שאפשר.

לי יש מקרר אלקטרה שקניתי לפני 4 שנים בפחות מ2000 ש"ח. פשוט חיברתי והוא פשוט עובד. שמים אוכל למטה, הוא נהיה קר. שמים אוכל למעלה, הוא קופא.

לגבי סמסונגים - לא יודע להגיד לך, לא מכיר את המקררים שלהם. מוצרי חשמל אחרים שלהם עובדים אצלי ואצל ההורים שלך בסדר גמור, חלקים 10+ שנים.

למעשה, לפני הגעת מותגים סיניים שמכבדים את עצמם (כמו שיומי, האייר, הייסנס ועוד), אם היית רוצה מוצר באיכות סבבה בלי לקרוע את הכיס, הבחירה הדיפולטיבית הייתה סמסונג/LG. בעצם הם שם גם היום, ומצליחים להתחרות בהצלחה גם בסינים וגם ביצרנים מערביים.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

אני הגעתי למסקנה שצריך לקנות מקרר הכי פשוט שאפשר.

לי יש מקרר אלקטרה שקניתי לפני 4 שנים בפחות מ2000 ש"ח. פשוט חיברתי והוא פשוט עובד. שמים אוכל למטה, הוא נהיה קר. שמים אוכל למעלה, הוא קופא.

לגבי סמסונגים - לא יודע להגיד לך, לא מכיר את המקררים שלהם. מוצרי חשמל אחרים שלהם עובדים אצלי ואצל ההורים שלך בסדר גמור, חלקים 10+ שנים.

למעשה, לפני הגעת מותגים סיניים שמכבדים את עצמם (כמו שיומי, האייר, הייסנס ועוד), אם היית רוצה מוצר באיכות סבבה בלי לקרוע את הכיס, הבחירה הדיפולטיבית הייתה סמסונג/LG. בעצם הם שם גם היום, ומצליחים להתחרות בהצלחה גם בסינים וגם ביצרנים מערביים.

פותײש מעוניין במקרר בנפח גדול שבסכום הזה הוא לא ימצא חדש ומשומש כנראה יהיה דיי ישן, מועד לתקלות ולא חסכוני. 

פורסם

ואדים, אתה רווק שגר לבד, לכן אינך זקוק למקרר משוכלל. בעלי משפחה זקוקים למקרר גדול עם כל מיני פונקציות - למשל פריזר גדול או בר מים וקרח או השד יודה מה. אצלי, למשל, יש צורך במקרר גדול אבל הנישה קטנה, אז נבחר מקרר עמוק שהפתרון שלו לגישה נוחה הוא דלת כפולה (כלומר הרבה מקום במדפים שבדלת ע גישה הן מבחוץ והן מבפנים, ואז בעיית עומק המדפים במקרר עצמו נפתרת). המקרר הזה בעל תכנון די ייחודי, יקר (המחיר הרשמי כאשר קניתי אותו היה 16,000 ש"ח), אבל נתן מענה לצרכים שלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

בעלי משפחה זקוקים למקרר גדול עם כל מיני פונקציות - למשל פריזר גדול או בר מים וקרח או השד יודה מה.

המילה "זקוקים" לא נכונה.

חוץ מגודל, כל פונקציה שהיא של מקרר היא בגדר פיצ'ר מועד לקלקול ותו לא. אין לאף אחד "צורך" בבר מים או בכפתור שמייצר קרח.

ובהקשר הפרטי של ארצנו הקטנה, עם מכולת וסופר בכל פינה, גודל הוא סתם גחמה. אני יודע, שוחה פה נגד הזרם...

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

נראה כמו דגם ונפח שמעוצב לארה"ב (ראית אם מייוצר במקסיקו?) וכנראה שהשוק בארץ מצומצם.

השרות של כל החברות בעייתי ותלונות יש על כולם, בד"כ השירות בייבוא מקביל בעייתי יותר.

פורסם
לפני 34 דקות, hans כתב:

ובהקשר הפרטי של ארצנו הקטנה, עם מכולת וסופר בכל פינה, גודל הוא סתם גחמה. אני יודע, שוחה פה נגד הזרם...

אם הלו"ז והגיאוגרפיה מאפשרים לך. מה לעשות - יש אנשים שעושים קניות פעם בשבוע ומבשלים פעם בשבוע כי אין להם זמן אחר פנוי, וכאשר שמדובר במשפחה עם כמה ילדים (ועוד אורחים) צריך מקרר גדול. וזה בלי להביא בחשבון את המבחר הדל והמחירים המנופחים בסופרים השכונתיים.

לגבי בר מים\קרח מניסיוני לא מתקן בעייתי. מעדיף אותו על תמי 4.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, hans כתב:

ובהקשר הפרטי של ארצנו הקטנה, עם מכולת וסופר בכל פינה, גודל הוא סתם גחמה. אני יודע, שוחה פה נגד הזרם

פה אני דווקא לא מסכים איתך.

עדיף פעם בשבוע-שבועיים לבוא עם רשימה ולעשות קניה גדולה בהיפרמרקט מרוחק מאשר לעשות קניות בסופרים שכונתיים למיניהם.

את זה הבנתי אחרי שראיתי בסופר ליד הבית שלי קפה נמס במחיר של קרוב ל50 ש"ח.

אבל לגבי שאר הפיצ׳רים, כמו ידיות בגובה X, בר מים, קוביות קרח ושליטה מאפליקציה, אפשר לוותר. העיקר שיהיה חסכוני בחשמל ולא יעשה בעיות. אבל את זה יש לך היום גם במקררים סיניים זולים.

לפני 7 שעות, sperial כתב:

ואדים, אתה רווק שגר לבד, לכן אינך זקוק למקרר משוכלל.

בעל משפחה צריך מהמקרר שיהיה יותר גדול וזהו. השאר מיותר.

מקרר זה לא יותר מארון לבן שאם שמים בתוכו דברים, הם מתקררים או קופאים, תלוי איפה אתה שם אותם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...