Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אקסנט 97 3 דלתות ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני כבר שנה וחצי מחפש רכב מסויים

יונדאי אקסנט שנת 97 קופה ידני.

היום הייתי כלכך קרוב לקחת אחד שהלך לו אלטרנטור אבל הוא נלקח לי מתחת לידיים.

חייב את עזרתכם בנושא אולי אתם מכירים מישהו שמוכר או שאתם מוכרים בעצמכם.

אני חייב להשיג את החלום ילדות הזה בבקשה ממכם

פורסם
לפני 8 דקות, IsraCar כתב:

אנא ספר,

מה הופך דווקא את הרכב הזה לחלום הילדות שלך .

מעניין לשמוע.

זה הרכב שאני זוכר מגיל מאוד קטן.

עם אבא שלי בגיל 3 עד שעשינו תאונה והוא כמובן ירד מהכביש.

תקופות טובות בחיים.

בנוסף היופי שלו התחושה הלא מתאמצת בעיצוב אני שרוף על האוטו

פורסם (נערך)

יש מצב לשינוי חלום? (אולי באמצעות היפנוזה).

אכן, מבין כל האקסנטים, האקסנט שלוש דלתות הייתה הכי נאה. 

אבל...

קל יותר למצוא יונדאי קופה מאותה תקופה, מאשר יונדאי אקסנט קופה.

כי יונדאי קופה נתפסה בתור רכב ספורטיבי ראוי לשימור.

בעוד האקסנט הרגילה הייתה סתם רכב עממי שמילא את מקומו לתקופתו.

אחרי 10-20 שנה ירד מהכביש, בלי שיהיו לו מעריצים שישמרו אותו לדורות הבאים.

אגב לסוג הזה של רכבים,  יש יורשת רוחנית בדמות קיה פיקנטו, יש לה גרסאת שלוש דלתות מאובזרת וסופרטיבית למראה.

אני רואה בה סוג של יורשת לאקסנט קופה ההיסטורית .

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם
לפני 5 דקות, IsraCar כתב:

יש מצב לשינוי חלום? (אולי באמצעות היפנוזה).

אכן, מבין כל האקסנטים, האקסנט שלוש דלתות הייתה הכי נאה. 

אבל...

קל יותר למצוא יונדאי קופה מאותה תקופה, מאשר יונדאי אקסנט קופה.

כי יונדאי קופה נתפסה בתור רכב ספורטיבי ראוי לשימור.

בעוד האקסנט הרגילה הייתה סתם רכב עממי שמילא את מקומו לתקופתו.

אחרי 10-20 שנה ירד מהכביש, בלי שיהיו לו מעריצים שישמרו אותו לדורות הבאים.

אגב לסוג הזה של רכבים,  יש יורשת רוחנית בדמות קיה פיקנטו, יש לה גרסאת שלוש דלתות מאובזרת וסופרטיבית למראה.

אני רואה בה סוג של יורשת לאקסנט קופה ההיסטורית .

לא תצליח לשנות את החלום.

אני רוצה לשחזר נסיעה שלי ושל אבא על אותו רכב מיטולוגי מימי כתינוק/ילד קטן.

הנפש חייבת את זה

פורסם

אני מקווה שאתה לא רוצה לשחזר גם את התאונה. ("המיתולוגית"). 😉

רשמת: "עם אבא שלי בגיל 3 עד שעשינו תאונה והוא כמובן ירד מהכביש."

מדוע רשמת "כמובן, ירד מהכביש"?

אולי בגלל הידיעה שהבטיחות של הרכב הזה הייתה באחד מהמקומות הנמוכים לרכבים מתקופתו ?

לשים סיפור על תאונה צמוד למשפט "תקופות טובות בחיים". 

לא שאני שופט, להיפך, דווקא נחמד להפוך לימון ללימונדה.

בהצלחה בחיפושים.

פורסם

חלומו של אדם - רצונו.

לפי @IsraCar - אין סיבה לנהוג ברכבי אספנות למשל, כי הם אינם בטיחותיים.

אבל יש עוד סיבות מדוע ישנם אנשים (ופות"ש ביניהם) המעדיפים רכבים כאלה.

בהצלחה בחיפושים.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

בהצלחה בחיפושים.

במקומך הייתי חורש כל היום את יד2, לוחות אחרים, מרקטלייס ולוח פה בפורום, אין לי משהו אחר לייעץ.

הדגם הזה של אקסנט, לא רק קופה, אלא גם סדאן, כבר לא הצלחתי למצוא ביד2.

כנראה בגלל שזה היה רכב זול ופשוט, אז השתמשו בהם וזרקו, בלי יותר מדי סנטימנטים.

וגם גירסת קופה קרצה לצעירים שהתעללו בהן.

אז למצוא אחת, ועוד קופה לא יהיה קל.

הייתי אולי מנסה לחפש אקסנט קופה מהדור החדש יותר (1999-2006), או גטץ 3 דלתות, מניח שתהיה חוויה דומה - רכב בסיסי וזול, רק 3 דלתות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הדגם הבסיסי באמת 'נעלם' כלא היה מפני הלוחות ב5 שנים האחרונות, למרות שלפני כמה שבועות פורסמה אחת יד ראשונה (בערך) פה למכירה ב6000 שקלים. 

@IsraCar לא מובן לי למה אתה מנסה לשים לבחור רציונליות מול העיניים כשברור לחלוטין מהודעתו הראשונה כבר שה'חלום' שלו הוא רגשי נטו? אמרנו את זה לא מעט פעמים - אם כולם היו נוסעים ברכבים רציונליים הכבישים היו מלאים באאוטלנדר וטויוטה קורולה (יותר ממה שיש כבר כיום...)

אני אקח אולי את החלום לכיוון קצת אחר - הרכב הראשון שלי היה אקסנט, נקנה לפני קצת יותר מעשור ונמכר לפני קצת פחות מכך. יש לי הרבה זכרונות והרבה טעויות שעשיתי בתור נהג מתחיל על הרכב, להיכנס לאחד, אפילו מדור אחרי, שדומה כמעט לחלוטין, מעלה בי זכרונות. 

ובכל זאת, שנים חשבתי שאקנה אחת כזו ואשמר אותה, אבל היום הרעיון הזה ירד לי מהראש כי עם כל הכבוד לרגש והנוסטלגיה, היא לא מחזיקה מעמד תחת האילוצים של אחזקת רכב ישן במדינת ישראל, לכן אולי כדאי 'לתבל' את הרעיון הזה עם דגם דומה שהוא יותר מעניין ויתן לך גם חוויה מהנהיגה עצמה ולא רק מהישיבה באותו רכב.

מקווה שאני מובן, ואפשר להמשיך להתדיין על כך.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

הדגם הבסיסי באמת 'נעלם' כלא היה מפני הלוחות ב5 שנים האחרונות, למרות שלפני כמה שבועות פורסמה אחת יד ראשונה (בערך) פה למכירה ב6000 שקלים. 

@IsraCar לא מובן לי למה אתה מנסה לשים לבחור רציונליות מול העיניים כשברור לחלוטין מהודעתו הראשונה כבר שה'חלום' שלו הוא רגשי נטו? אמרנו את זה לא מעט פעמים - אם כולם היו נוסעים ברכבים רציונליים הכבישים היו מלאים באאוטלנדר וטויוטה קורולה (יותר ממה שיש כבר כיום...)

אני אקח אולי את החלום לכיוון קצת אחר - הרכב הראשון שלי היה אקסנט, נקנה לפני קצת יותר מעשור ונמכר לפני קצת פחות מכך. יש לי הרבה זכרונות והרבה טעויות שעשיתי בתור נהג מתחיל על הרכב, להיכנס לאחד, אפילו מדור אחרי, שדומה כמעט לחלוטין, מעלה בי זכרונות. 

ובכל זאת, שנים חשבתי שאקנה אחת כזו ואשמר אותה, אבל היום הרעיון הזה ירד לי מהראש כי עם כל הכבוד לרגש והנוסטלגיה, היא לא מחזיקה מעמד תחת האילוצים של אחזקת רכב ישן במדינת ישראל, לכן אולי כדאי 'לתבל' את הרעיון הזה עם דגם דומה שהוא יותר מעניין ויתן לך גם חוויה מהנהיגה עצמה ולא רק מהישיבה באותו רכב.

מקווה שאני מובן, ואפשר להמשיך להתדיין על כך.

תודה רבה על התשובה הכנה והמפורטת.

אבל אין לי את הלב לוותר על הרכב הזה. הלוואי והייתי יכול להסביר בדיבור מה קורה לי בגוף כשאני רואה את הרכב הזה.

באמת מקווה למצוא אחד כזה 

• אהבתי 1
פורסם

לי פעם היה חלום מאוד דומה (ואפילו יותר מדויק) - לקנות יונדאי אקסנט '97 3 דלתות ספציפית (כן כן, אני זוכר את מס' הרישוי אפילו). בדומה לפות"ש, מדובר ברכב הראשון של המשפחה, ואחרי שגדלתי והתחלתי להרוויח מספיק כדי לקנות רכב בן 20 בלי לשבור את הבנק, חשבתי שאקנה אותו בשביל החוויה. אך לצערי, אחרי בדיקה ברישומי משרד התחבורה, מספר הרישוי שלו ירד מהכביש, כך שהחלום לא התממש.

פורסם
לפני שעתיים, cpu כתב:

אפשרות נוספת היא לחכות כמה שנים עד שתהיה אספנות ואז לייבא.

מבין. אבל אין לי מושג איך להתעסק אם זה וכנראה שזה גם כאב ראש גדול

• תוכן חדש...