Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח בריאות - נסיעה לחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מעוניינים לבטח עצמנו בביטוח בריאות לנסיעה לחו"ל.

א. יש סעיפים מיוחדים שצריך לוודא / להתעקש עליהם בביטוח (ימי הקורונה, או שכבר לא...?)  ?

ב. חיילים בשרות סדיר - איך לבטח (אם בכלל) ? מכוסים איכשהו ע"י הצבא (לא נראה לי שצה"ל פראיירים)  או שצריך לבטחם ?

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי אפשר לשחרר את העניין של הקורונה, אבל אני סתם מהמר פה, לא איזו דעה מנומקת ומבוססת

לא יודע לגבי חיילים

ודבר אחרון

בחלק מכרטיסי האשראי יש ביטוח חינם לכמה ימים, בדוק מולם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

1. אל תשחרר את עניין הקורונה. הביטוח הזה מכסה אותך אם אתה מאומת בשבוע שלפני הנסיעה וגם אם אתה נתקע מאומת בחו"ל.  אמנם כרגע מצטייר שיש רגיעה בגל האחרון (שהיה יחסית קטן), אבל אתה לא יודע מה המצב לאשורו (אנשים לא נבדקים באופן רשמי) ולא מתי יבוא הגל הבא, במיוחד עם השחרור של סין והיבוא הזריז של פועלים משם, שכבר החל.

2. הביטוח של כרטיס האשראי הוא די פיקציה. זה ל-4-5 ימים ועם כיסוי מצומצם. בכל מקרה צריך להרחיב אותו. הוא יכול לספק אותך, אולי, אם אתה בן 30 ובריא וקופץ לסופש (וגם אז הייתי בודק את הכיסויים), אבל נסיעה של שבוע כבר תהיה בעייתית.

3. סעיפים מיוחדים - תלוי בתוכנית הטיול. חופשת סקי שונה מסיור מוזיאונים בפירנצה. הפוליסות מפורסמות ברשת, תעבור עליהן (ותגלה כמה הביטוח השגרתי הזה מסובך).

4. אם אתם נוסעים כזוג או משפחה עם בני פחות מ-18 כמובן שצריך פוליסה משפחתית. 

5. לדווח באופן מפורט על מצבים רפואיים קיימים, כדי לא להשאיר לחברה פתח להתנער ממך.

6. אמנם לא ביטוח - אבל אם אתה נוסע בזמן הקרוב תהיה גמיש. קח מלונות עם אפשרות שינוי\ביטול, ואל תזמין מקומות לפעיליות הרבה זמן מראש. לפני 4 חודשים הייתי בשוודיה ולפני 3 שבועות באיטליה, גם במקומות שלגביהם היתה אזהרה שצריך להזמין מקום מראש לא חיכיתי בתור יותר מ-10 דקות (היה לזה יוצא מהכלל אחד, וגם אז היה תחליף ראוי). 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פספורטכארד, ביטוח קורונה זה המון כסף

בהראל, יש ביטוח קורונה בסיסי (בעלות הרבה הרבה יותר נמוכה של 1/1.5$ ליום) שנותן כיסוי לסכום נמוך (לדג' כרטיס טיסה עד 400$)

אני בדר"כ רוכש ב low cost ולכן הכיסוי הזה מספיק לי, כאשר את המלונות אני מזמין עם אפשרות ביטול.

(אפשר אצלהם גם להגדיל את הכיסוי ואז הסכום קופץ משמעותית בדומה לפספורטכארד).

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, חולגי כתב:

תודה לכם.

למישהו יש מושג לגבי חיילים, מה הנוהל / רצוי לעשות ?

לעשות.

הצבא לא יכסה הוצאות רפואיות בחול כאשר הטיסה אינה במסגרת השירות.

יום טוב גם לך

פורסם

חייל זו תמיד לקיחת סיכון שיקרקעו אותו. הבעיה המרכזית היא הטיסות  שכן מלונות כמעט תמיד אפשר להזמין עם אופציית שינוי/ביטול (תמורת פרמיה מסויימת).

דרך אגב, במקרה היחיד שבו ביטלתי נסיעה ברגע האחרון (השריפה בכרמל ב-2010) לא ראיתי פרועה מחברת התעופה - אפילו לא החזר מיסי נמל - אבל המלון, למרות שעקרונית ההזמנה הית קשיחה, התגמש ושמר לי את הלינה קצת מעל חצי שנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באופן כללי, כשאתה עושה ביטוח, לא משנה באיזה חברה תסמן כל סעיף שעלול להיות רלוונטי. ספורט אתגרי, ספורט חורף וכו.

מניסיון אני ממליץ מאוד על פספורט כארד. כשאשתי החליקה על פסגה של איזה הר והיינו צריכים פינוי במסוק הבנתי את זה. את החשבונית של הפינוי שלחתי אליהם והם טיפלו ישירות מול חברת החילוץ. ואת מה ששילמתי (מיון, מונית ספיישל לשדה וכו) הם העבירו לחשבון שלי תוך שבוע. מאחל לך לא להזדקק אבל בביטוח הייתי הולך על הטוב ביותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ביטוחים עושים בשביל אסונות שאתה לא יכול להתמודד איתם לבד. תבחן את הכיסוי הכי מתאים ולא את המחיר הכי זול כי ממילא ההפרשים זה כסף קטן בתקציב הנסיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד דגש שאנשים לא שמים לב אליו -

ביטוח זה הדבר השני שקונים אחרי כרטיסי הטיסה, לפני מלון ולפני כל דבר אחר, לא לדחות את זה אפילו ביום.

פורסם

גם לעשות את הביטוח כמה ימים לפני הטיסה (יענו שתחילת הביטוח יהיה 3 ימים או יותר לפני הטיסה) וכמה ימים אחרי הטיסה.

בתאריך 10.1.2023 בשעה 20:31, sperial כתב:

אל תשחרר את עניין הקורונה. הביטוח הזה מכסה אותך אם אתה מאומת בשבוע שלפני הנסיעה וגם אם אתה נתקע מאומת בחו"ל.  אמנם כרגע מצטייר שיש רגיעה בגל האחרון (שהיה יחסית קטן), אבל אתה לא יודע מה המצב לאשורו (אנשים לא נבדקים באופן רשמי) ולא מתי יבוא הגל הבא, במיוחד עם השחרור של סין והיבוא הזריז של פועלים משם, שכבר החל.

אשכרה מייבאים לארץ קורונה היישר מסין..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

@גור אדםצודק, בתנאי שהזמנת הכרטיסים לא מוקדמת מאוד. יש מגבלה של 45-180 יום לפני הנסיעה (לכל חברה התנאים שלה).

@DareDevilלמה? בכל מקרה הביטוח מכסה ביטול נסיעה אם קורה משהו קודם (שוב, לשים לב לתנאי הפוליסה). במקרה צורך בהארכה אפשר לבצע לפי הצורך. מה שכן - לשים לב לתאריך הנחיתה ולכסות אותו.

כן ולגבי היבוא מסין - כמו עם עליאקספרס: אתה יודע מה הזמנת (פועלים), אתה לא יודע מה יגיע בחבילה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...