Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר ללכת על פתרון היברדי עם מנוע עזר חשמלי.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

את מי תהנה לז**ן יותר, את זו שנותנת לכולם או את הקשה להשגה?

היית באמת חייב לרשום את זה בפורום שבו מתנהגים כמו בני 15 חרמנים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 שעות, flytomars כתב:

מצד שני הוא ג'ינג'י אז אולי זה קשור...

ג'ינג'י זה אופי... לא יעזור כלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

יש חתולים קלים להשגה ויש כלבים, כמו הרועה האוסטרלית שהייתה לי, שלא ראתה אף אחד שהוא לא אני ממטר.

פורסם
לפני 13 שעות, itaysamurai כתב:

חתול יותר אניגמטי ועצמאי ואני צריך להתרגל לזה.

כן ולא.

חלק גדול מהמסתורין זה בגלל שאתה פשוט לא מכיר. אתה יודע לקרוא שפת גוף של כלב, לא של חתול, ולהתמודד עם בעיות התנהגות כמו שמתמודדים עם כלב, לא עם חתול.

זו אכן חיה אחרת, ופחות מכוונת לרצות אותנו באופן כללי. אבל יש סקאלה שלמה של התנהגויות חתוליות וכלביות, ויש בינהן חפיפה, וכשבוחנים פרט מסויים הוא יכול להיות על כל נקודה בסקאלה. יש חתולים מאוד ״כלביים״, וכלבים שהם יותר ״חתוליים״.

את שפת הגוף והתקשורת איתו שווה ללמוד, יש שלל סרטונים ומאמרים בנושא. אם תשקיע עכשיו תוכל להמנע מטעויות שעלולות להביא להתנהגויות פחות רצויות בהמשך. בדיוק כמו עם כלבים. להבין את משמעות תנוחת האוזניים, הזנב, השפם... לדעת מה זה ״מצמוץ איטי״ ועוד.

• אהבתי 4
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אנחנו כבר סוטים מהנושא, אבל אני אגיד שמנוע עם צילינדר גדול מהבוכנה לא יעבוד טוב

באמת מאמין לאגדה האורבנית הזו?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

לדעת מה זה ״מצמוץ איטי״ ועוד

מצמוץ איטי זה קל, כשהיא מקללת אותנו.

או שזה רק בצפון ככה.

שימו לב, היא.

כן.

נקבה.

ביום שהחברה הביאה אותה אלינו, היא אמרה שזה זכר.

מורה אחרת שטיפלה בה שם אמרה נקבה.

חבר של הבן שלי עם 3 חתולים מתעקש שזה זכר.

פתחנו לה את הרגליים (במובן הגרפי של המילה) ולא הבנו כלום.

יש....צורה מסויימת. אין אשכים, אבל באינטרנט כתוב שהם יוצאים החוצה בגיל מבוגר ממה שבתחילה הוערכה החתולה.

ויש גם תמונות והסברים באינטרנט הזה ואף אחד מהם לא מתאים לצנרת שיש לאקזמפלר שלנו.

שולח תמונה לחברים עם חתולים - אף אחד לא מזהה.

כבר ביום האימוץ נקבע תור לווטרינר ופשוט עזבנו את זה עד שבעל מקצוע יגיד והיום הגיע פסק הדין.

אז לא רק נקבה ולא רק בת 8 חודשים לערך, היא היתה גם בהריון ראשוני עם 6 גורים :(

אז היא עוקרה, חוסנה, תולעה, פושפשה.

כאב לי עליה מאוד למרות שזה בלתי נמנע.

הזכיר לי טוב את העיקור שהכלבה שלי עברה, בול 30 שנה אחורה. ואיזה כאובה וחלשה היא היתה.

אז "ריי" (הילדים החליטו, מזל שזה יוניסקס) ישר קפצה על השיש. יום של שקט מהשטויות שלה אין.

יש לה קצת פרווה שהתקשתה בהליך בטח מנוזלים למינהם, האם לדעתכם אפשר לקלח אותה? ואם כן, מתי?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן, אפשר לקלח. עדיף מגיל קטן כדי שיתרגלו. לא מבטיח ניצחון מוחלט בתחום הזה אבל צריך לתת לזה סיכוי. כמו הברשה במקרה של חתולים עם פרווה ארוכה, וגזיזת ציפורניים. 

לגבי מתי - זה הווטרינטר צריך לענות.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 49 דקות, itaysamurai כתב:

שימו לב, היא.

כן.

נקבה.

ביום שהחברה הביאה אותה אלינו, היא אמרה שזה זכר.

מורה אחרת שטיפלה בה שם אמרה נקבה.

אחרי מס׳ אנקדוטות, הבנתי שבשביל למזער סיכוני ״חתול זין״ אצלי בבית אני רוצה חתולות ולא חתולים.

כשאשתי אומצה ע״י גורה בשכונה שהיתה סופר חמודה ויפה, עד שיום אחד כבר היה ניכר שהיא במצוקה - היא החליטה שאנחנו נאמץ בחזרה לצמיתות.

שבוע בערך לאחר האימוץ אני קולט שיש שני דברים קטעים שם למטה, מפה לשם הבנו שהיא הוא. קראנו לו פוף כי אנחנו לא פוליטיקלי קורקט.

עבר איתנו מישראל דרך קליפורניה לטקסס, עדיין איתנו, עדין וחמוד מאוד.

image.thumb.png.9fe6eafc1d4cceaa99a53cfb0bc3d474.png לקח לו בערך 5 שנים להבין שאני לא מתכוון לרצוח אותו... חתול יפה אבל קצת סתום. יום אנחנו חברים טובים, למרות שהוא מסוג החתולים שבתכלס הכי אוהבים חתולים אחרים.

image.thumb.png.21723570d367ed9fdc8b66cf447ae00f.png

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חתולים זכרים חובה לסרס אחרת אתה מגדל נמר.

בקטנה.

אבל נמר.

פורסם
לפני כשעה, itaysamurai כתב:

פתחנו לה את הרגליים (במובן הגרפי של המילה) ולא הבנו כלום.

גם אנשי מקצוע מתקשים להבדיל כי בגיל הזה ההבדל היחיד הוא המרחק בין פי הטבעת לפתח איבר המין. אצל הזכרים הוא מעט גדול יותר כי בהמשך ירדו לשם האשכים. אבל בלי יכולת להשוות זכר לנקבה, ממש לא קל לדעת.

אז היא עוקרה, חוסנה, תולעה, פושפשה.

כאב לי עליה מאוד למרות שזה בלתי נמנע.

אין מה לכאוב, עשיתם את הדבר הכי נכון עבורה, ועבור הגורים שהיו מתקשים למצוא בית. היא לא יודעת שהיא מסכנה. היא תתאושש מהר מהעיקור (לא תאמינו כמה) ותקפוץ לך על הראש בלילה כרגיל תוך יום יומיים.

יש לה קצת פרווה שהתקשתה בהליך בטח מנוזלים למינהם, האם לדעתכם אפשר לקלח אותה? ואם כן, מתי?

אין סיבה לקלח חתול, ועבור רובם זה סיוט גדול (פה ושם מוצאים איזה סרטון של חתול חובב מים, וחד קרן). היא תתאושש מהניתוח ותנקה את עצמה. אבל אם בא לכם, מטלית לחה לניקוי מקומי של האיזור המדובר תספיק.

לפני 38 דקות, hans כתב:

כמו הברשה במקרה של חתולים עם פרווה ארוכה, וגזיזת ציפורניים. 

כן להרגיל אותה להברשה, גם אם פרווה קצרה. עבור רובם זה פינוק אמיתי. משפר את בריאות העור והפרווה, ואת הקשר בינכם, חתולים עושים אחד לשני ״גרומינג״. לא באמת משפיע על כמות הפרווה שעפה לה בבית :-).

על ציפורניים דיברנו, תרוויחו הרבה אם תלמדו לגזור לבד ותרגילו אותה מגיל צעיר, גם לזה יש סרטונים והדרכות ברשת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

אין סיבה לקלח חתול, ועבור רובם זה סיוט גדול (פה ושם מוצאים איזה סרטון של חתול חובב מים, וחד קרן). היא תתאושש מהניתוח ותנקה את עצמה. אבל אם בא לכם, מטלית לחה לניקוי מקומי של האיזור המדובר תספיק.

חדי קרן בצד (הכרתי אחד כזה ז"ל) - יש בעלי פרווה ארוכה / גזעיים שמתקשים גם כשהם בריאים להשלים את המטלה כמו שצריך. לא רלוונטי לחתולים הנפוצים בעלי הפרווה הקצרה, בהכללה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

סטטיסטית, בעלת הנסיון היא כנראה המועמדת המועדפת מבין השתיים, כל עוד היא עונה לדרישות האסטטיות והסניטריות שלך. אבל יש אנשים שאוהבים בכח לעמוד בתור למסעדה, לנסוע עד בית חנניה בשביל בשר לחג, להשפיל את עצמם מול אנשי מכירות בשביל תיק של הרמס, וכו'.

לפני 4 שעות, itaysamurai כתב:

היא היתה גם בהריון ראשוני עם 6 גורים

זה מסביר מדוע היא יצאה למכרז אימוץ במקום להישאר תחת השגחת ביה"ס.

• אחראי פורום
פורסם

הם לא ידעו, היא לא היתה מטופלת וזה שלב מאוד ראשוני.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...