Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
מחר נוסע ליומיים לאילת . מחרתיים פינוי החדרים ב 11 והמטוס חזרה ב 1600 
פעם ראשונה שלי באיזור ,אודה להכוונה .
אילו מרכזי קניות יש בקרבת מקום?
מחפש חנות למשחקי מחשב\פלייסטיישן טובה ולא יקרה -האם יש כזו לא רחוק ממלון אגמים ?
תודה 

פורסם

מי שמכיר את המלון , אודה לחוות דעת .
מה שהכי מעניין אותי האם יש במקום חדר כושר חופשי ? 
מה הסיכוי למצוא במלון אוכל כמה שיותר בריא ?
כ 5 החודשים אני בדיאטה , הורדתי 16 ק"ג  לא רוצה שהשהות באילת תפגע בתהליך .
סיגלתי לעצמי הרגל לדלג על ארוחת הבוקר , לשתות הרבה מים ולהתחיל כל ארוחה עם ירקות והפסקתי לחלוטין לאכול קמח וסוכר .

פורסם

אמנם אתה לא בעונה עמוסה אבל לפעמים החנויות הגדולות כמו KSP וכו מאוד עמוסות וכדאי להזמין מקום. הייתי לפני שנה ועם תור מוזמן לאיסוף מוצר שכבר הזמנתי המתנתי 55 דקות לתורי. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מבחינת מרכזי קניות - מה שאני מכיר זה כל הטיילת, קניון מול הים והביג או איך שקוראים לו ביציאה הצפונית מהעיר. 

מבחינת לו"ז צריך להביא בחשבון זמ נסיעה לנמה"ת וזמן צ'ק אין שהמומלץ באתר רש"ת הוא לפחות שעה וחצי לפני הטיסה. זה כבר לא משאיר יותר מדי זמן למשחקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יומיים לא יפגעו לך בדיאטה גם אם תאכל רק סופגניות כל השהות(קצת תאגור מים אולי אבל זה ירד) תהנה

• אהבתי 1
  • מעניין 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אגמים נמצא ליד האייסמול (הקניון עם מתחם החלקה על הקרח).

יש המון חנויות אלקטרוניקה, תעבור ליד KSP ואייבורי, אם פנוי תכנס, אם לא תחפש חנות אחרת על הדרך, לא שווה בשביל עוד 20 שקל הנחה לעמוד שעה בתור.

הארוחות באילת מגוונות לא תהיה לך בעיה.

פורסם
לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

גם אם תאכל רק סופגניות כל השהות

הצרבת תהרוג אותו

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בחזרה מאילת הבחורה בביקורת ציינה שיש להחליף את תעודת הזהות שלי כי היא "מתפרקת" 

שילמתי 125₪ על תעודה חדשה וכשאני מנסה לקבוע תור למשרד הפנים (רשות האוכלוסין) 

גיליתי שיש תור בבאר שבע ובחיפה בסוף שנה הבאה . 

מה עושים? 

פורסם

אתה רוצה לומר שאם תוקף הדרכון של אשתי מסתיים ב-2024 היא צריכה להזמין תור, או שכבר איחרה את המועד?

ודרך אגב, איך תעודה ביומטרית "מתפרקת"? מגיעה לך תעודה כזו חינם וגם חידוש כל 10 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הייתה כתבה בערוץ 13. שמכרים מתלבשים על התורים. ומספסרים בתורים.

נסה בשעות הבוקר המוקדמות. משהו כמו שש. שבע בבוקר. אולי תצליח. משרד הפנים פותח תורים.

זאת הכתבה.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/dzy06-903349157/?pid=505&

עריכה אחרונה על ידי yor2
  • אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...