Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: קורולה קרוס - ההשקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר יקבל כל מי שנרשם ברשימת הממתינים לינק לאתר ייעודי שדרכו ניתן יהיה להזמין. 

רק לאחר מכן המכירה תפתח לכלל הלקוחות. 

רכבים יגיעו לאולמות התצוגה רק בשישי הקרוב. 

לפי ההתעניינות בקבוצות שונות ברשת, מאמין שאלף הרכבים הראשונים שכבר בארץ, ימכרו במכירה המוקדמת מחר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הרכב הזה הוא פיהוק מתמשך...

קרוסאובר פשוט ואפרורי, גם אם בעל מערכת היברידית מתקדמת וחסכונית, שמנסה לפגוע במכנה המשותף הרחב ביותר בלי טיפת שאר רוח וסגנון....

הוא נסיגה גם בתוך היצרן עצמו, נראה הרבה פחות טוב ומושך מאחיו הקטן chr ואחיו הגדול rav4.

לשמחתם של אנשי טויוטה, עם ישראל, כמו הרבה אנשים בעולם אוהבים את השיעמומונים האלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

רוב האנשים שאני מכיר סביבי, רכב בשבילם זה להגיע מA לB עם עדיפות לכמה שפחות דלק וכמה שפחות מוסך, וזה מה שהם מחפשים:

לפני שעה, Liran xsi כתב:

מערכת היברידית מתקדמת וחסכונית

אם זה משעמם או לא זה לא רלוונטי להם.

בדיוק בשביל זה הם קונים רכבים, שישמש להם "הובלת נוסעים".

לפני שעה, Liran xsi כתב:

שמנסה לפגוע במכנה המשותף הרחב ביותר

כל יצרן שואף לזה, בסופו של דבר החברה קיימת בשביל לייצר כסף. ושאפו לטויוטה על הפגיעה בול! 

רכב מהנה? יש לך יאריס GR או יצרנים אחרים, הקרוסולה קיימת לפשוטים שרק רוצים להגיע לעבודה / הביתה

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 6 שעות, Liran xsi כתב:

הוא נסיגה גם בתוך היצרן עצמו, נראה הרבה פחות טוב ומושך מאחיו הקטן chr ואחיו הגדול rav4.

נכון, ויאריס קרוס הייתה הסנונית הראשונה להידרדרות.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, לב טוב כתב:

כל יצרן שואף לזה, בסופו של דבר החברה קיימת בשביל לייצר כסף. ושאפו לטויוטה על הפגיעה בול

זה לא נכון.מספיק להסתכל איך רכבי סיטרואן ופיג'ו נראים ,מבחוץ ומבפנים, כדי להבין שהחברות לא מנסות לקלוע לטעמו של הלקוח, אלא מנסות לגרום ללקוחות לקלוע לטעמן.

גם אם תכנס לתוך טסלה, איוניק 5, אייווייז או אפילו byd , לא תגלה שם חברות שמנסות לקלוע למכנה משותף, אלא חברות שמביאות אינטרפטציה שלהם לרכבי העתיד.

ואני גם לא מבין על מה השאפו בדיוק. על חוסר מאמץ?! על לתת את בדיוק מה שיש ,עוד פעם ,רק בגודל קצת שונה?!

שאפו אפשר להגיד על מאזדה ופורד מלפני שני עשורים, שייצרו רכבים מהנים לנהיגה באופן נדיר לקטגוריה שלהם, בעטיפה שמתאימה "למכנה המשותף", או לפיג'ו 3008 הנוכחי, שלקח את צורת הג'יפון המשמים למראה והפך אותו ליצירה עיצובית עם ניחוחות פרימיום "במחיר עממי", או טסלה שלקחה טכנולוגיה שישבה בחצר האחורית של חברות הרכב והפכה אותו לדבר המגניב הבא. אבל איך אתה נותן כבוד על סטגנציה?!

יש כבוד אמנם להנעה ההיברידית של טויוטה, אבל הכבוד הזה שייך לפריוס מלפני כמעט 2 עשורים. הקורולה קרוס הזה, לא חידש כלום לעולם הרכב והכבוד לא מגיע לו.

אני גם די בטוח שהוא ימכר בכמויות, אבל זה בעיקר בגלל המחסור העולמי ולא בגלל האטרקטיביות שלו לצרכן הישראלי. הראב 4 הנוכחי, לא נכנס לעשרת הדגמים הנמכרים, לא ב 2019 ולא 2020, למרות שהמחיר שלו אז היה אטרקטיבי מהיום (בגלל הטבות ותמחור), רק ב 2021 עם המחסור בהרבה דגמים אחרים הוא הצליח להתברג לעשיריה הראשונה. אני גם מאמין שברגע שהמלאי של שאר היבואנים ישתפר ויחזרו מבצעי היד ראשונה 0 קמ,  הקורולה קרוס יהפוך לרכב שולי גם בתחום המכירות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 2
פורסם

סוף סוף יוניון מייבאת את הרכב לארץ עם חיישני רוורס מקוריים בדגם הבכיר (יודע שיש גם בראב 4 ובטח בעוד דגמים, אבל עד עכשיו ברכבים בתקציב "נמוך" יותר לא היו).

חבל שזה לא קורה בדגמים אחרים שלהם כמו היאריס (הרגילה והקרוס) והקורולה הרגילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 30.9.2022 בשעה 23:01, blackpolo כתב:

קורולה קרוס לא ברשימת הליסינג אצלנו בעבודה ולדברי הקצין רכב גם לא תהיה בקרוב.למעשה גם הקורולה הייבריד הרגילה כבר יצאה מהרשימה כמו הרבה דגמים אחרים למרות שאין לי מושג מה הזמינות יבואן  לפרטיים/או ציי רכב אחרים.

גם אצלינו, זה לא נמצא ברשימה וכרגע אין תאריך של כניסה לרשימה.
מה שכן אני עם קורולה 1.5 ליטר חליפית כרגע וחייב לציין שאני מופתע לטובה מהרכב ה"אפרורי" הזה, אני אכתוב איזה סיכום קצר בהמשך (אחרי יותר מ2000ק"מ יש דעה...),
אבל אם הקורולה קרוס תיהיה יעילה באותה מידה אז אולי האפרוריות לא כזו נוראה.

פורסם
לפני 7 שעות, Uri-G כתב:

שאפו אפשר להגיד על מאזדה ופורד מלפני שני עשורים, שייצרו רכבים מהנים לנהיגה באופן נדיר לקטגוריה שלהם, 

........

יש כבוד אמנם להנעה ההיברידית של טויוטה, אבל הכבוד הזה שייך לפריוס מלפני כמעט 2 עשורים. הקורולה קרוס הזה, לא חידש כלום לעולם הרכב והכבוד לא מגיע לו.

נסעת בקורולה היברידית?
מעבר להנעה שלה, הרכב נמצא בכמה רמות מעל הפריוס ההיא, וגם באופן כללי.
עבודת המתלים והשלדה קפצו כיתה. זו ממש לא אותה קורולה משממימה.

כן, הגיר הרציף מעצבן, מושב הנהג לא נוח, הרכב נמוך מדי והמולטימדיה בינונית (לפחות בקורולה הרגילה)
ספורטאז היברידית עולה כמה עשרות אלפי שקלים יותר.
איזו אופציה היברידית שפויה יש למי שמחפש קרוסאובר חסכוני ואמין?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Uri-G כתב:

ואני גם לא מבין על מה השאפו בדיוק. על חוסר מאמץ?! על לתת את בדיוק מה שיש ,עוד פעם ,רק בגודל קצת שונה?!

אם כבר, השאפו על חוסר מאמץ מגיע לקיה על הXCEED. אותו דבר כמו הסיד הרגילה, רק קצת יותר גבוה ועם פלסטיקים שחורים.

טויוטה לפחות הוציאו דגם עם בודי שונה.

חוץ מזה, אי אפשר להאשים אותם - הם נותנים לשוק את מה שהוא רוצה. השוק רוצה קרוסאוברים מכוערים בשלל גדלים - טויוטה על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ביקורת בדה מארקר. ממנה ניתן להסיק את מה שכל הפראי אדם (כולל אני) כתבו בהתחלה. קורולה עם קצת גובה ולא יותר במחיר מפולפל.

נמתין לביקורות נוספות.

אישית אם כבר הייתי הולך לכיוון של ״עלק ג׳יפון״ הייתי לוקח את הסיטרואן C4 בגירסת הדיזל על פני השיעמומון הזה בכל יום. רכב פי 1000 יותר מרשים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

השאלה אחרי 4 שנים כמה הקורולה תעלה כמשומשת וכמה הסיטרואן.

וזה מה שמעניין את הישראלי הממוצע - במיוחד זה שממחזר הלוואות בלון כל 3 שנים.

• אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

אמת, כנראה שתוכל למכור את הקורולה המוגבהת ולקנות 2 סיטרואנים.
עוד בעיה שעם הסיטרואן לא בטוח שצריך בלון, יש מצב שהלוואה רגילה תספיק כי הרכב זול משמעותית וזו גם בעיה לישראלי הממוצע.

*דרך אגב אפשר לקנות סיטרואן חשמלית במקום הקורולה המוגבהת ולהישאר עם הרבה עודף בכיס... למי שזה מתאים החיסכון בדלק ובעלויות האחזקה בטוח יפצו ויותר על ההפרש במחירון (אם יהיה).
**אם כבר קורולה אני מסכים עם מה שנכתב בדה מרקר. קנו קורולה סטיישן היברידית ותשאירו את העודף בכיס. מבחינת איכויות הרכב לא תפסידו כלום.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הקורולה נועדה לאנשים שמה שמעניין אותם זה רק אמינות ומותג חזק,

חמי איש מבוגר שמחפש רכב,

הוא לא מוכן להסתכל על שום רכב חוץ מהקורולה קרוס.

לא ספורטז לא טוסון

מבחינתו טויוטה זה מותג מנצח...

• אהבתי 1

• תוכן חדש...