Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: קורולה קרוס - ההשקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאני רואה את זה - לקרוס הזו יש 2 יתרונות:

1. היא טויוטה היברידית

2. היא תנגוס לכל המתחרות בסגמנט חלק לא קטן במכירות מה שייאלץ אותן לצאת במבצעים.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם התמחור הזה הם נותנים חתיכת מכה לטלקאר שמתמחרים את הספורטאג' ההיברידי ב-220 אלף ולכל היבואנים המקבילים שמביאים טוסון היברידי באותו מחיר.

אני לא אתפלא אם טלקאר יוציאו גרסת אורבן מוזלת לספורטאג' ההיברידי בתגובה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין קשר בין הרכבים. הספורטאג' גדול יותר, עם 230 כס, מאובזר יותר ובלי להיות דקה בכל אחד מהרכבים האלה, אני בטוח שהספורטאג' נראה הרבה יותר טוב מבחוץ ומבפנים.(וזה לא שאני מצדיק את המחיר המוגזם של הספורטאג')

• מעניין 1
פורסם

ספורטאז' היברידי עולה 230k ומיועד בעיקר למוניות. 

כשאתה מגיע לקיה ומתעניין בהיברידי, הסוכן אומר לך שאין דגם כזה ושכדאי לך להוסיף 8000 שקל ולקחת פלאג אין שמגיעה גם מאובזרת בהרבה. 

אין היום ג'יפון היברידי שמתחרה בקורולה קרוס, וחבל. 

ולגבי הקורולה קרוס עצמה. אכן עיצוב משעמם. אבל רכב מאובזר מאוד, במיוחד בהיבט הבטיחותי (לא חושב שיש מערכת בטיחות שאין כאן). 

היבואן הרס עוד יותר את המראה של רכבי ההשקה כשהתקין לכולם פסי הגנה בדלתות סטייל שנות השמונים... 

עוד דבר שלא הבנתי. היתה אתמול השקה לעיתונאים. אבל הרכב לא מוצע למכירה עדיין ולא נמצא באולמות (יגיע רק אחרי סוכות), מה המטרה? ליצור רעב? הרי גם ככה הכמות מוגבלת ותמכר תוך שבוע. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ביום ראשון תפתח המכירה ללקוחות שנרשמו באתר טויוטה ובסוכנויות באמצעות תשלום מקדמה באתר ייעודי. המכירה לקהל הרחב תפתח ביום ראשון הבא ערב חג סוכות ועד אז אמורים להיות גם רכבים באולמות התצוגה. 

מסכים לגבי פסי החיכוך שהותקנו על הרכבים, זה מכוער ומיותר אבל רוב הסיכויים שזה אבזור מקורי בהתקנה מקומית, לכל דגמי טויוטה יש קטלוג אבזור כזה. 

פורסם
לפני שעה, markb205 כתב:

עוד דבר שלא הבנתי. היתה אתמול השקה לעיתונאים. אבל הרכב לא מוצע למכירה עדיין ולא נמצא באולמות (יגיע רק אחרי סוכות), מה המטרה? ליצור רעב? הרי גם ככה הכמות מוגבלת ותמכר תוך שבוע. 

זהו, 

בשביל מה ההשקה בכלל? הקצאה של 1000 רכבים עכשיו ועוד 1000 רכבים בינואר? 50 אחוז נמכר לציי רכב עוד לפני ההשקה הזאת, וה-50 אחוז הנותרים ימכרו תוך שבוע. 

פורסם

הקורולה קרוס תהיה להיט ותחליף את הראב 4 היקר

קודם כל המחיר סביר,זה טויוטה והיא חסכונית בדלק עם המע' ההיברידית.

הנקודה שהיבואן בשלב מסוים יבין שהישראלי פראייר וחי על אשראי ואז יעלה שוב את המחיר.

פורסם
לפני שעה, davemustaine87 כתב:

50 אחוז נמכר לציי רכב עוד לפני ההשקה

על מה אתה מבסס את הקביעה? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה היה זריקת מספר, שהכוונה הייתה לאחוז גבוה, לאו דווקא בהכרח לבדיוק 50 אחוז. 

אין לי מידע על טויוטה ספציפית, אבל על פי עיתונות , ג'יפונים אחרים כמו ספורטאז או CX5, היו נמכרים ב-30-35 אחוז לליסינג. 

פורסם

לא אישי נגדך, אנחנו לא מכירים, אבל זו דוגמא לתגובות אופייניות כאן. 

מצד אחד אין לך מידע, לא על 50% ולא על אחוז אחר. 

מצד שני אתה מסיק מסקנות וכותב אותן בפסקנות וידענות כאילו הן עובדה מוצקה. 

אתה קובע שעוד לפני ההשקה יוניון מכרו / שיריינו אחוזים גבוהים מהמלאי לציי רכב. 

אז אתה טועה, ומטעה. 

עובדתית אתה טועה. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

זהו, 

בשביל מה ההשקה בכלל? הקצאה של 1000 רכבים עכשיו ועוד 1000 רכבים בינואר? 50 אחוז נמכר לציי רכב עוד לפני ההשקה הזאת, וה-50 אחוז הנותרים ימכרו תוך שבוע. 

אף אחד לא אמר שההקצאה היא של 2000 רכבים. 

כרגע כמלאי ראשון יגיעו 1000 רכבים. 

נגלה הבאה עד לסוף השנה 1000 רכבים נוספים שיש סיכוי שיגלשו גם לינואר. 

שנה הבאה זה כבר משהו אחר ובשלב הזה לא התייחסו אליה.

אם הייתה להם הקצאה של 2000 מכוניות בלבד עש להודעה חדשה כנראה שלא היו משיקים את הדגם בישראל, מה הטעם?

פורסם

קורולה קרוס לא ברשימת הליסינג אצלנו בעבודה ולדברי הקצין רכב גם לא תהיה בקרוב.למעשה גם הקורולה הייבריד הרגילה כבר יצאה מהרשימה כמו הרבה דגמים אחרים למרות שאין לי מושג מה הזמינות יבואן  לפרטיים/או ציי רכב אחרים.

פורסם
לפני 54 דקות, discoTD5 כתב:

לא אישי נגדך, אנחנו לא מכירים, אבל זו דוגמא לתגובות אופייניות כאן. 

מצד אחד אין לך מידע, לא על 50% ולא על אחוז אחר. 

מצד שני אתה מסיק מסקנות וכותב אותן בפסקנות וידענות כאילו הן עובדה מוצקה. 

אתה קובע שעוד לפני ההשקה יוניון מכרו / שיריינו אחוזים גבוהים מהמלאי לציי רכב. 

אז אתה טועה, ומטעה. 

עובדתית אתה טועה. 

שמע, אני מבין למה אתה מתכוון, אבל בכול זאת, זה דיונים בפורום על נושאים די אבסטרקטים מבחינה פרקטית לפחות. 

על אותו משקל אפשר לסגור כמעט את כול נושאי הפורום שמדברים על פוליטיקה, נדל"ן, יוקר מחיה. כי כניראה שלאף אחד כאן אין את מלוא העובדות. 

בנושאים יותר פרקטיים כמו יעוץ ברכב, או שאר שאלות, אין סיכוי שאני אתבטא כך על דברים שאני לא סגור עליהם ב-100 אחוז. 

בלי קשר לזה, אם מישהו יעשה החלטה כלשהי בהתאם לקביעה שלי שחלק מהרכבים שוריינו מראש לליסינג, אני באמת מתנצל ואדאג לא לרשום דברים ללא ידע מוצק יותר. 

ברציניות, בלי טיפת ציניות.

• אהבתי 1
פורסם

מיד לאחר ההשקה יצרתי קשר עם שתי חברות ליסינג מהגדולות בארץ, וביקשתי הצעת מחיר. 

משתי החברות קיבלתי תגובה של 'פחחחח'.

לא מדברים איתנו עד רבעון ראשון של 2023, וגם אז לא בטוח שיפתחו לנו הזמנות. 

זה מידע מוצק יחסית, ועדיין יכול להיות ששתי החברות כן משריינות הזמנות, רק שלא בא להם למכור לארגון שאני פניתי בשמו, אלא לארגונים אחרים שמשלמים פי שתיים עבור כל רכב. גם הם עושים את התיעדוף הפנימי שלהם. 

• רעיון טוב! 1

לשעבר:

פורסם
לפני 20 שעות, blackpolo כתב:

.למעשה גם הקורולה הייבריד הרגילה כבר יצאה מהרשימה כמו הרבה דגמים אחרים למרות שאין לי מושג מה הזמינות יבואן  לפרטיים/או ציי רכב אחרים.

אצלינו כן מציעים בליסינג את הקורולה ההיברידית.

אבל אם בעבר ההבדל בעלות השכירות החדשות בין גירסת הסטיישן לרגילה היה מינורי, כיום המחיר של הסטיישן זינק משמעותית.

• תוכן חדש...