Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בטיול בירושלים וכל החניונים היו מלאים. המקום היחידי היה במקום שבכותרת. היה יחסית הרבה חניה אין שום בית/בניין קרוב אבל כתוב שזה של תו חניה 5. אין כחול לבן יש רק את השלט שמצורף. 

על פניו יש פה הוראות סותרות בעברית ובאנגלית. את הדוח על סך 250₪ קיבלתי באזור השעה 13:00.

מה אומרים יש אפשרות לביטול?  

IMG_20220825_175139.jpg

פורסם (נערך)

אפשר גם להבין שהשימוש בחנייה מותרת לבעלי תו 5 בטווח השעות המצויין בתמרור. לא פלא שהיו הרבה חניות בזמן שהגעת, אלה שחנו כנראה היה שווה להם הקנס תמורת החניית הרכב במקום. אולי טועה,   אבל עודף חניות פנויות היה מחזיר אותי לפני שאני נועל והולך, לבחון מחדש מה קורה פה, איפה התבלבלתי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לא הבנתי איפה הסתירה.

התמרור העליון אוסר חניה ועצירה.

התמרור האמצעי מתיר רק העלאת והורד נוסעים, עד 16:30, בגלל זה היה ריק.

התמרור התחתון מתיר חניה לבעלי תו בלבד אחרי 16:30.

אתה לא עצרת לנוסעים, ואין לך תו חניה, כך שאסור לך לחנות במקום בשום שלב.

פורסם

בדיוק, אין סתירה. החלק העליון מכסה את שעות היום(אין חנייה בכלל) והחלק השני מכסה את שאר השעות ביום - חנייה לבעלי תו בלבד. 

אם זה 250₪ זה כנראה בגלל השלט הראשון.

לפי מה שאני יודע בערים אחרות חנייה ללא תו מתאים מקנה דוח של 100₪

פורסם (נערך)
לפני שעה, jpex כתב:

על פניו יש פה הוראות סותרות בעברית ובאנגלית. את הדוח על סך 250₪ קיבלתי באזור השעה 13:00.

לא מצאתי שום סתירה. יש טעות כתיב באנגלית, כרגיל, אבל זה הכול. ההוראות זהות.

בגדול, המצב המתואר פה זהה לאינספור רחובות בתל אביב - מותרת חנייה רק לתושבי האזור ורק בשעות הערב/לילה. לא משהו יוצא דופן.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו שנאמר, אין כל סתירה.

אני לא מכיר את האיזור, אבל אם אין תימרור נוסף (אבני שפה), הוראות התמרור תקפות עד הצומת הבא. אם ישנו צומת בין מיקומו של התמרור לבין המקום בו ביצעת את העבירה לכאורה, הקנס אינו חוקי.

יתרה מכך, לא ברור האם התמרור עצמו מוצב כהלכה. אינני רואה דרך בהמשכו (אלא מדשאה) ולכן אני נאלץ לתהות האם הוא מוצב במקביל לדרך, ולא בניצב, כנדרש.

אם אכן זהו המצב, ואם תתעד זאת לפני שמצב זה יתוקן, גם זו יכולה להיות טענה חזקה ועילה לזיכוי.

• תוכן חדש...