Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי יונדאי i20 שנת 2010 עם 185,000 ק״מ.

כבכל שנה אני צריך לעשות טיפול תקופתי (האחרון עשיתי ביולי שנה שעברה שהרכב היה עם 163 אלף ק״מ בערך במוסך של יונדאי).

כחבר במועדון צרכנות הוט לאחרונה צד את עיניי שירות בשם solo. מדובר למעשה בחברה שלטענתה שמה למטרה להוזיל את הטיפולים התקופתיים לרכב ושאר ירקות.

ראיתי שבאתר שלהם נמכרים גם כל מיני תוספים וחלקים למיניהם אז אולי הם קיימים כבר זמן מה ואני לא מודע.

אחרי שמזינים את פרטי הרכב ובוחרים טיפול הם מפנים אותך למוסך שלהם בכל עיר ע״פ כתובתך.

המוסכים נקראים על שמם לפי מה שמופיע (למשל: סולו אשדוד, סולו חולון וכו׳).

מישהו התנסה בשירות הנ״ל וטיפל אצלם ברכב ויכול להמליץ? 

אשמח לקבל חוות דעת כי לא מצאתי יותר מדי מידע ברשת.

זה האתר שלהם אגב:

https://www.solomycar.co.il/בחירת_קיט/טיפולים

תודה רבה 👍🏼

מתן

פורסם

אין חברה בעולם ששמה לעצמה מטרה להוזיל משהו לצרכן. 

המיתוג 'סולו' הוא המיתוג של איזור אביזרי הרכב של רשת 'הום סנטר'. 

נכנסתי לאתר ללמוד מי עומד מאחורי 'סולו' - לא מצאתי. כדי לקבל נסח חברה צריך לשלם וזה לא עד כדי כך חשוב. 

אבל מאתר החברה אני לומד על נסיון מעניין לתת מענה כמעט לכל צורך, אבל מביך משהו. שגיאות תחביר קשות, ניסוחים שגויים ועוד. לא משהו שמעורר בי אמון. 

בקיצור - אני כנראה לא אהיה לקוח שלהם. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוסקים במכירת חלפים אונליין

נקראים גם מוטוקוויק יושבים בלוד

חברה אמינה והמחירים נוחים יחסית

לגבי טיפולים יקר יחסית גם החלפים

פורסם

שמעתי עליהם לא מעט ובסוף ניסיתי את השירות שלהם לטיפול 40000. אני לא סומך על אף אחד  אז לא השתמשתי בשירות שינוע ולקחתי את האוטו למוסך בעצמי. בוא נגיד ששורה תחתונה היתה חוויה טובה. השירות שקיבלתי במוסך היה מעולה, היה שם קרטון מחברת סולו שחיכה עבורי עם כל מה שצריך לטיפול (שמן מנוע, מים לרדיאטור וכו'...) והכל מקורי לרכב. אחרי שעתיים קיבלתי חזרה אוטו מטופל ואפילו מנוע נקי ומבריק ☺️ והמחיר יצא נמוך ביחס לטיפולים קודמים וקיבלתי אותה תמורה אז יצא משתלם.

פורסם

לא נראה לי שמצופה מהם לאחידות, כיוון שזה לא באמת מוסכים שלהם אלא התקשרו עם מוסכים קיימים ויש סוג של שת"פ, כך שבכל סניף אחר זה יהיה תלוי בסופו של דבר מיהו המוסך, בחוויה שלי שבו ניסיתי לקבוע טלפונית טיפול נאמר לי שהם שמים רק שמני מנוע מתוצרת מוטול כיוון שהם היבואנים לטענתם... כאשר נאלצתי לקיים שיחת טלפון נוספת כבדרך אגב הגרסא שונתה ליצרן אחר ונחות, לבסוף ויתרתי רק בגלל שראיתי זאת כאי אמינות.

פורסם

לי הציק שכתבת שטיפול אחרון ב163 אלף ועכשיו כבר עם 185. אם אתה רוצה שהאוטו שלך ישרוד שנים ולא ילך המנוע, תעשה טיפול כל 15 אלף ק״מ במקרה הקשה, עדיף כל 10 אלף. בטח ובטח כשאתה לא מטפל בעצמך ואתה לא יודע איזה איכות שמן שמים לך (כנראה לא משהו שבנוי להחזיק 22 אלף ק״מ)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שלום 

גילוי נאות אני עובד בסולו וגם חבר בפורום כבר כמה שנים טובות , אני לא נוטה להגיב פה אבל חשוב לי להבהיר כמה נקודות ,

קצת על "סולו" שפועלת בכמה מישורים ,ראשית אנחנו חברה שפועלת כבר כמה שנים ולאחרונה עלינו עם מוצר חדש,  האחד אנחנו קניון מוטרי של למעלה מ 100000 חלקים וחלפים לרכב  ניתן להכנס לאתר לרשום מספר רכב ועל החלקים שרלוונטים לרכב יופיעו , שנית , אנו חברה שמספקת שירותי טיפולים וטסטים לרכב שכוללים שינועים, הטכנולוגיה שלנו מאפשרת להכנס לאתר לרשום מספר רכב וקילומטר ולקבל בזמן אמת הצעת מחיר לטיפול / טסט / טיפול וטסט  עם חלקים מקוריים או חלקים תחליפיים ובנוסף איסוף והחזרה של הרכב וכל זה במחיר אטרקטיבי ומצויין, בנוסף במחלקות הרכב של הום סנטר נמצאים המוצרים שלנו , מוצרי הבית שלנו כמו סונקס , וולטר וכו

כמו כן אנו חלק מקבוצה גדולה מעולמות הרכב, כחלק מיבואנית שפועלת בתחום עשרות שנים , המרכזי שירות שאנו עובדים איתם הינם מוסכים מורשים מטעם משרד התחבורה ועובדים איתנו בשיתוף פעולה, תהליך הטיפולים עובר בקרה וכל מרכז שירות עובר בדיקה מטעמנו. 

נשמח לתת מענה, שירות , התייעצות בכל עולמות הרכב , המוקד שלנו עובד 08:00-17:00 א-ה , תגידו שהגעתם מקראס פורם ונדאג לכם 🙂

- טלפון מוקד *9383

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

דיסקו -  המידע חופשי ברשת -  באתר שלהם - אודות : ואז חיפוש פשוט על פי ה ח.פ

image.thumb.png.7ebfa2a42b4cf5cd61bf702095f38e6e.png

image.thumb.png.99fb3d06eac3defa3e82c1bbeec2d180.png

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה,

זה כל אחד יכול לראות. 

אותי עניין הרכב הבעלות על החברה, שכן בכל מקום, כולל באתר החברה ב'אודות' יש הרבה מלל ומעט מידע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

image.thumb.png.b8767e6c44d4c04cb9a128cea7e50ea7.png

כמו שכתב הבחור שלהם - הם למעשה בבעלות אוטווורקס - היבואן של מוטול ועוד דברים טובים 😄

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, giladsharon כתב:

שלום 

גילוי נאות אני עובד בסולו וגם חבר בפורום כבר כמה שנים טובות , אני לא נוטה להגיב פה אבל חשוב לי להבהיר כמה נקודות ,

קצת על "סולו" שפועלת בכמה מישורים ,ראשית אנחנו חברה שפועלת כבר כמה שנים ולאחרונה עלינו עם מוצר חדש,  האחד אנחנו קניון מוטרי של למעלה מ 100000 חלקים וחלפים לרכב  ניתן להכנס לאתר לרשום מספר רכב ועל החלקים שרלוונטים לרכב יופיעו , שנית , אנו חברה שמספקת שירותי טיפולים וטסטים לרכב שכוללים שינועים, הטכנולוגיה שלנו מאפשרת להכנס לאתר לרשום מספר רכב וקילומטר ולקבל בזמן אמת הצעת מחיר לטיפול / טסט / טיפול וטסט  עם חלקים מקוריים או חלקים תחליפיים ובנוסף איסוף והחזרה של הרכב וכל זה במחיר אטרקטיבי ומצויין, בנוסף במחלקות הרכב של הום סנטר נמצאים המוצרים שלנו , מוצרי הבית שלנו כמו סונקס , וולטר וכו

כמו כן אנו חלק מקבוצה גדולה מעולמות הרכב, כחלק מיבואנית שפועלת בתחום עשרות שנים , המרכזי שירות שאנו עובדים איתם הינם מוסכים מורשים מטעם משרד התחבורה ועובדים איתנו בשיתוף פעולה, תהליך הטיפולים עובר בקרה וכל מרכז שירות עובר בדיקה מטעמנו. 

נשמח לתת מענה, שירות , התייעצות בכל עולמות הרכב , המוקד שלנו עובד 08:00-17:00 א-ה , תגידו שהגעתם מקראס פורם ונדאג לכם 🙂

- טלפון מוקד *9383

אני מאוד שמח שיש נציג של סולו בפורום.

גם גילוי נאות ,כי שוקל לפתוח טופיק בנושא של רכישת חלקים אצלכם.

אני בדיוק נמצא בסיטואציה מאוד לא נעימה מול מחלקת שירות בגלל טעות של סולו - אספקה של סט טיימינג לא לפי הזמנה שלי ולאחר מספר בירורים והמתנה של הרבה זמן אתם שולחים לי סט תזמון אחר ולצערי שוב פעם לא נכון וכל זה לאחר המון שיחות ומיילים שדורשים הרבה זמן והסברים.

דרך אגב זאת הזמנה שניה שלי ושוב נפלתי בטעות שלכם.

אני מאוד מקווה שתצליחו לספק לי סט תזמון שהזמנתי , כי אני מאוד מאוד מאוכזב בגלל המצב הקיים.

אין לי כרגע רצון לפתוח דיון חדש בנושא ואני באמת מקווה שתצליחו לפתור את הבעייה ולספק לי סט תזמון שמתאים לרכב שלי.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

רק אציין שהוא לא הדובר שלהם, ולא אמור לפתור בעיות של מחלקת שירות. 

לשעבר:

פורסם

אציין שאליו לי אין שום טענה ולא הייתה שום בקשה ממנו אישית לפתור את הבעייה של סולו.

ואני עדיין רוצה להאמין שהם יעשו מאמץ ויתנו מענה חיובי, כי באמת מנסים לעזור .

• תוכן חדש...