Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, מרק10 כתב:

לא מבין למה אתם הקונים צריכים מתווך נוסף ברכישת חלקי חילוף.

ישנם חנויות אמיתיות עם מלאי מקומי ואפשרות רכישה במקום או דרך האתר.

אני מזכיר לכם את אוטוסטור בחולון ואבי חלקי חילוף ברחובות ולקינוח את האתר https://cars245.com/en/

המאפשר הזמנת חלקים לכול כלי הרכב וגם משלוח בדואר רגיל ובמחיר נמוך מזה בארץ.

רכשתי מהם בשנה שעברה ממליץ בחום, לצערי לא היה להם מה שהייתי צריך ושמן לא יכול להזמין מחול

הזמנתי מהאתר הזה פילטרים, כבר עבר כמעט חודש מההזמנה, 3 שבועות מהרגע שנשלח. לצערי עדיין לא הגיע - מה שכן, היה רשום זמן עיבוד 5 ימי עסקים

נקווה שיגיע בקרוב :)

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Aviv13467 כתב:

רכשתי מהם בשנה שעברה ממליץ בחום, לצערי לא היה להם מה שהייתי צריך ושמן לא יכול להזמין מחול

הזמנתי מהאתר הזה פילטרים, כבר עבר כמעט חודש מההזמנה, 3 שבועות מהרגע שנשלח. לצערי עדיין לא הגיע - מה שכן, היה רשום זמן עיבוד 5 ימי עסקים

זמני המשלוח מהאתר cars245 אכן ארוכים ובדרך כלל זמן האספקה עומד על 3-4 שבועות. 

לי אישית זמן האספקה הארוך לא מפריע בגלל שאני מזמין חלקים לטיפולים/שיפורים/תיקונים עתידיים.

אם צריך דחוף אז אין ברירה קונים בארץ במחיר שחיטה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 7 דקות, מרק10 כתב:

זמני המשלוח מהאתר cars245 אכן ארוכים ובדרך כלל זמן האספקה עומד על 3-4 שבועות. 

לי אישית זמן האספקה הארוך לא מפריע בגלל שאני מזמין חלקים לטיפולים/שיפורים/תיקונים עתידיים.

אם צריך דחוף אז אין ברירה קונים בארץ במחיר שחיטה.

כמובן שקניתי מראש

כבר עבר 8k בשעון מההחלפה האחרונה אז אני לחוץ להחליף שוב ;)

פורסם
בתאריך 19.10.2022 בשעה 20:33, Aviv13467 כתב:

לא ברור מה אתה ממליץ בחום ?

הם עובדים על שיטת מצליח ,בפועל הם להם כלום וגם חנות אין. אתה מזמין מהם והם מחול וכך זה עובד. ואתה משלם על זמן המתנה ,יותר מזה חלק שהם שולחים לא נבדק לפי דעתי כי יש המון בעיות עם מה שמגיע .

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 22:27, alechko01 כתב:

לא ברור מה אתה ממליץ בחום ?

הם עובדים על שיטת מצליח ,בפועל הם להם כלום וגם חנות אין. אתה מזמין מהם והם מחול וכך זה עובד. ואתה משלם על זמן המתנה ,יותר מזה חלק שהם שולחים לא נבדק לפי דעתי כי יש המון בעיות עם מה שמגיע .

על איזה אתר אתה מדבר? ממליץ לך לעלות כמה הודעות למעלה ולראות מה כתתבי

המלצתי על אבי חלקי חילוף ואוטוסטור שקיבלתי את ההזמנה יום למחרת מאותו יום שהזמנתי.

פורסם

הזמנתי מסולו תוסף זול לדלק, קיבלתי תוסף לניקוי DPF של דיזל שעולה כפול שתיים,

הגיע בקרטון חצי ריק, אז המיכל הגיע מעוך מכל התזוזות בפנים (היו עוד פריטים) אבל לא נפרץ למזלי

שלחתי הודעה, אמרו להתקשר ביום ראשון, תיאמו החלפה, לקח כמעט שבוע, אבל הוחלף בסוף.

יש כאלה שיגידו שהכל טוב כי הסתדר בסוף, אבל הזמן שלי יקר מאוד וכל הסיפור של ההחלפה והמרדפים לא מתאים לי אישית

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...