Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אלכס 

מכיר אישית את המקרה שלך , הנושא בטיפול , 

אני מנהל השירות והמכירות בחברה , כפי שפלג אמר יום רביעי נקבל תשובה ומעדכן בהתאם. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתה לי אישית חוויה טובה עם סולו, קניתי מהם חלק. הגיע תוך שבוע, אממה הוא נשבר תוך כדי התקנה. דיברתי איתם והם שלחו חדש בלי לעשות שטיקים. קיבלתי שוב לאחר כשבוע והכל תקין עד עכשיו.

פורסם

לפני 9 שעות, discoTD5 כתב:

רק אציין שהוא לא הדובר שלהם, ולא אמור לפתור בעיות של מחלקת שירות. 

אני חוזר בי. 

הוא כן אמור לפתור את הבעיות.

לפני 7 שעות, giladsharon כתב:

אני מנהל השירות והמכירות בחברה

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קניתי מהם חלפים לפני שנה.

הביאו לי פילטר שמן לא תואם לרכב שלי והחליפו לי אותו . השירות היה טוב.

רכשתי מהם גם מצבר וג'ק לאחרונה . מרוצה מאוד.

פורסם

הזמנתי מהם משאבת דלק לא מקורית לרכב שלי , המוצר הגיע אחרי יומיים וטפו טפו טפו עברה שנה והמשאבה עובדת מעולה וכל זה במחיר יותר משתלם . אני מרוצה מהרכישה אצלהם ואחזור לקנות מהם חלקים .

פורסם (נערך)

הזמנתי מהם לטיפול פילטרים שמן מזגן אוירשל MANN ומקורי

הכל הגיע יפה ארוז בקרטון באריזות מקוריות 

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

לי אישית הייתה חוויה מאוד לא טובה עם סולו.

הזמנתי מספר חלקים לאוטו ובאתר מצויין כי זמן האספקה הינו 7 ימי עבודה.

לאחר כמעט שבועיים שבהם לא יצרו עימי קשר התקשרתי ותהיתי מה קורה עם ההזמנה שלי ומדוע עוד לא קיבלתי הודעה לאסוף את המוצרים.

לאחר אי אלו בירורים הובטח ע"י הנציג שיחזרו אליי ויזרזו את ההזמנה "ועד יום ראשון היא תגיע אליך".

מיותר לציין כי אף אחד לא חזר אליי וגם ההזמנה לא סופקה. התקשרתי שוב פעם והפעם נעניתי שאין את החלק במלאי ואין מה לעשות.

החלטתי לבטל את ההזמנה ולקבל החזר כספי (בואו נראה אם אכן אקבל את הזיכוי הכספי כמו שצריך).

חשוב גם לציין שכל שיחה לוקחת זמן והמענה הוא לא מיידי.

המסקנה שלי היא שאין תחליף לחנות חלפים אמיתית ושירות אמיתי ולא אתר קיקיוני עם שירות לקוחות גרוע, מה עוד שהמחירים הם לא בדיוק על הצד הזול.

ROOONEEYY

פורסם

גם אני מעדכן.

לאחר שסיפקו לי חלקים לא נכונים לפני חודשיים נתתי לחנות המון זמן והזדמנות נוספת לחפש ולספק לי חלקים מתאים ומדובר על סט טימינג שאין כאן מקום לטעות, היה לי המון שיחות שלחתי המון מיילים עם הסבר וצילומים מה נדרש ומה מתאים, אפילו נתתי מק"טים חליפים ולאחר חודש נוסף של המתנה סיפקו לי שוב סט שלא מתאים ,כלומר פעם שנייה ,סתם סט של רכב אחר לגמרי שלא מתאים. תחשבו שיש לך רכב על ליפט ואתם ממתינים לחלק . נשמע לכם הגיוני בכלל ? מזל שאני מחליף לבד .

שוב חוזר  למיילים ושיחות כולל what's app, ולאחר בקשה לחזור אלי הם חזרו טלפונית  ונציג שירות שלהם אמר לי שאני לא מבין בחלקים וסט תזמון שנשלח לי בפעם הראשונה כן היה מתאים ואני סתם לא רציתי לקבל אותו ועוד הוסיף כנראה שאני לא מבין בתחליפים ולא מבין מה אני צריך.

אני זה שמטפל ברכב 30 שנים לא יודע מה אני צריך,אני לא בטוח שנציג הוא בן 30 😀

,משפט הזה שרף לי כל הפיוזים.

כמו שאתם מבינים גם לי הייתה חוויה מאוד שלילית,מלא עצבים וביזבוז זמן טוטאלי. הרגשתי שעובד מול אנשים לא בתחום  ולא מקצועים ,כי קיבלו ממני אינפורמציה על כפית , אפילו שלחתי להם מק"טיים מה שכן מתאים לרכב בתור תחליף, אפילו רשמתי מספר שיניים (92) ורוחב רצוע כולל צילום ובסוף לאחר חודשים המתנה שולחים סט שלא מתאים ובסוף נאמר שלא יכולים לספק לי סט תזמון ,כי מה שקיבלתי זה מה שיש לספקים שלהם. בשיחה נאמרו דברים ממש מעצבים אני לא רוצה לכתוב אותם כאן .

מה שהכי מעצבן שאין להם במלאי ונאמר בטלפון שלא יהיה בכלל  ואין טעם להמתין יותר אבל באתר שלהם ממשיכים למכור, כאילו כן ניתן להזמין,סוג של פישינג .

בסוף התייאשתי מהם ,כי הבנתי שמחנות סולו אני לא אקבל סט ומבזבז יותר מדי זמן ואנרגיות . 

חבל מאוד שזה נגמר כך .

הזמנתי סט תזמון של Gates מליטה אפילו יותר זול 

פורסם

הם  טובים בדברים סטנדרטיים

פילטרים מגבים וכאלה

מה שמופיע באתר שלהם

לחלפים מיוחדים הייתי מזמין מחנויות מקצועיות כמו אבי חלקי חילוף למשל

פורסם
בתאריך 30.8.2022 בשעה 14:15, פליקס כתב:

מקפיץ.

לי אישית הייתה חוויה מאוד לא טובה עם סולו.

הזמנתי מספר חלקים לאוטו ובאתר מצויין כי זמן האספקה הינו 7 ימי עבודה.

לאחר כמעט שבועיים שבהם לא יצרו עימי קשר התקשרתי ותהיתי מה קורה עם ההזמנה שלי ומדוע עוד לא קיבלתי הודעה לאסוף את המוצרים.

לאחר אי אלו בירורים הובטח ע"י הנציג שיחזרו אליי ויזרזו את ההזמנה "ועד יום ראשון היא תגיע אליך".

מיותר לציין כי אף אחד לא חזר אליי וגם ההזמנה לא סופקה. התקשרתי שוב פעם והפעם נעניתי שאין את החלק במלאי ואין מה לעשות.

החלטתי לבטל את ההזמנה ולקבל החזר כספי (בואו נראה אם אכן אקבל את הזיכוי הכספי כמו שצריך).

חשוב גם לציין שכל שיחה לוקחת זמן והמענה הוא לא מיידי.

המסקנה שלי היא שאין תחליף לחנות חלפים אמיתית ושירות אמיתי ולא אתר קיקיוני עם שירות לקוחות גרוע, מה עוד שהמחירים הם לא בדיוק על הצד הזול.

לבסוף לא השתמשתי בשירות שלהם אבל טוב לדעת ולהיזהר, תודה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לפי התגובות בפוסט נראה שהחווית לקוח משתנה מאוד בהתאם למוצרים שנרכשו

לי הייתה חווית רכישה לא הכי נחמדה,

רכשתי מאריך 60 ס"מ לראצ'ט ב16/08/22 ואיזה יופי! כבר ב24/08/22 כשבוע ויום לאחר מכן קיבלתי הודעה לאסוף את ההזמנה

לצערי שהגעתי קיבלתי קרטון שהיה נראה לי קצת מוזר שמאריך כזה ארוך וכבד יהיה בתוכו עקב משקלו, פתחתי והיה קרטון ריק

PHOTO-2022-08-24-17-52-11.thumb.jpg.6a4951a3b56104160c005c480e356195.jpg

פעם ראשונה בחיים שקיבלתי קרטון ריק מחברה, אבל לא ביג דיל, יכול לקרות לכל אחד... יצרתי איתם קשר וכמובן ישר הם אמרו שישלחו שוב והם מצטערים והביאו לי פיצוי לרכישה הבאה בסך 20 ש"ח ושידרגו את המשלוח מנק' איסוף לשליח עד הבית.

לאחר עוד כמה שיחות פלאפון, ועוד שבוע שעובר, שבאמת זה כבר התחיל להיות מוגזם, הרי זה בסך הכל לשלוח שוב את הפריט, כמה זמן זה אמור לקחת? יום-יומיים? ובנתיים הטיפול לרכב מתעכב..

הבנתי מהנציג שהמוצר בכלל לא היה במלאי ולכן זה לוקח זמן (קצת הזוי, אז כאילו שלחו קרטון ריק בידיעה?) ושהם ממתינים לקבל אותו מהספק ורק אז ישלחו, לבסוף הגיע ב04/09/22, ארוז לא בצורה טובה בכלל

9c0f1d98-a984-412c-ba7b-67730069f310.thumb.JPG.049d34c89fe68c9c3b1e48c4b3e1a0f7.JPG394db00d-ac94-4a84-af26-3ee2cbd0b62a.thumb.JPG.99a4b034efeff6629a08ed8f91a81529.JPG

דרך אגב, שהשליח שם לי את זה בחניה זה בכלל היה על הרצפה מחוץ לקרטון

אחרי המקרה לא חשבתי על זה יותר מדיי, ואז הגיע הזמן לעשות טיפול לאוטו. טיפול שעבר רכשתי מאבי חלקי חילוף ואוטוסטור שמן וחלפים שהגיעו תוך יום-יומיים אבל לצערי הפעם לא היו במלאי וראיתי שבסולו יש בדיוק את השמן שאני צריך אז עשיתי רכישה, בנוסף עם גריקן לריקון שמן (רציתי לשדרג למשהו יותר רציני מהקערה שיש לי), כמובן שהתקשרתי לדבר עם נציג נחמד וידאתי איתו מספר פעמים שהכל במלאי כי לא היה לי שוב כוח לבלאגן שהיה, והוא אישר שהכל במלאי במחסן שלהם ואין מה לדאוג. הייתי קצת בראש שקט יותר הפעם, או כך לפחות חשבתי.

את ההזמנה ביצעתי ב18/09/22, מאז לא קיבלתי שום עדכון. היום - 18/10/20222 חודש שלם (!!) אחרי, קיבלתי מייל שהגריקן לא במלאי. התקשרתי לשירות לקוחות באמת לספר על החוויה שלי ללקוח, נאמר לי שהיום המשלוח אמור לצאת ללא הגריקן (שעליו אקבל זיכוי) והציעו לי 50 שקלים פיצוי לרכישה הבאה.

הפעם סירבתי, לדעתי זה קצת מביך שמוצר לא קיים במלאי וטורחים לעדכן את הלקוח רק חודש אחרי. לצערי אחרי פעם שניה שהחווית לקוח לא משהו מעדיף כבר לא לנסות.

בתור בעל עסק לשעבר, אני יודע עד כמה חשוב הכיסוי תחת של החברה מבחינת תקנון, התקנון של סולו כמעט ואינו קיים מה שגרם לי להאמין שבאמת הם עומדים מאחורי הזמנים שהם אומרים, אחרת הם חשופים לתביעה, איזה חברה תסכן את עצמה כך?

להלן מדיניות המשלוחים של החברה:

image.thumb.png.d76fc4a41fc3609de54de8d2e459003b.png

או בקיצור, 5-7 ימי עסקים לכל היותר, אין אותיות קטנות, לא זמני עיבוד הזמנה ולא כלום. כלומר בשני ההזמנות שלי עברו הרבה מעבר לזמנים שהם התחייבו.

לא מתכוון להגיש תביעה או בולשיט כזה או אחר, זה לא מעניין אותי מספיק. יודע שיש פה את אחד הנציגים שלהם ומאוד מקווה שהם יקחו את זה לתשומת ליבם ולפחות יהיו כנים בזמני המשלוח.

ציפיתי כל כך שהחוויה שלי תהיה הפעם חיובית יותר ושאוכל להכנס ולכתוב ביקורת טובה על החברה, לצערי לא וזה מתחבר מאוד עם שאר הביקורות באינטרנט (למשל בדפי זהב)

אעדכן מתי תגיע לי החבילה בסוף, נאמר לי שהיום תצא למשלוח - בפועל אין לדעת.

מקווה ששאר המשתמשים שבחרו לרכוש מהם יזכו לחווית לקוח יותר טובה ממני.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Aviv13467 כתב:

דרך אגב, שהשליח שם לי את זה בחניה זה בכלל היה על הרצפה מחוץ לקרטון

על מה אתה מתלונן?  הרי את הקופסה כבר קיבלת!

• מצחיק 2
פורסם
לפני 22 שעות, dani666 כתב:

על מה אתה מתלונן?  הרי את הקופסה כבר קיבלת!

צודק לחלוטין! שילמתי על קרטון אחד בלבד

מקווה שאת המשלוח הנוכחי (שעדיין לא קיבלתי) אני אקבל עם קרטון כמו שמגיע לי 😂

פורסם

לא מבין למה אתם הקונים צריכים מתווך נוסף ברכישת חלקי חילוף.

ישנם חנויות אמיתיות עם מלאי מקומי ואפשרות רכישה במקום או דרך האתר.

אני מזכיר לכם את אוטוסטור בחולון ואבי חלקי חילוף ברחובות ולקינוח את האתר https://cars245.com/en/

המאפשר הזמנת חלקים לכול כלי הרכב וגם משלוח בדואר רגיל ובמחיר נמוך מזה בארץ.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...