Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בודק אפשרות לקנות טויוטה אוריס ממגרש מכוניות. הקילומטראז' נמוך אבל היא עברה תאונה.

בדקתי נתוני בעלות: הרכב משנת 2017. היה עד 2020 בליסינג של הרץ. אחר כך הועבר לאוטו סנטר. אחרי שלושה חודשים הועבר לקונה פרטי שהעביר אותה תוך כמה ימים לסוחר רכב. אחרי חודש, ב-2021, קנה אותה קונה פרטי. ב-2022 היא עברה לרשות חברת ביטוח. 

במגרש מכוניות הסבירו לי שהרכב עבר תאונה לא משמעותית, ושחברת הביטוח העדיפה למכור להם אותו במקום לשלם עבור תיקון.

1. האם אמור להיות למגרש המכוניות את דו"ח השמאי על התאונה? הייתי רוצה לראות אותו כדי לבדוק את ירידת הערך ואת אופי הנזק. הם טוענים שאין להם אותו, כי הוא שייך לבעלים הקודמים. זה הגיוני?

2. אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה במכון. האם מכון רכב יצליח לזהות נזקים קיימים אחרי התיקון? או שאני צריך להתעקש על הדו"ח של שמאי הרכב אחרי התאונה?

3. בדקתי היסטוריית תביעות ממרכז הסליקה של חברות הביטוח. מופיעה לי "תביעת ניזוק כצד ג'" מלפני 3 חודשים, שבה כתוב שאותה חברת הביטוח שילמה תגמולי ביטוח על נזק חלקי בסכום של כ-70,000 ש"ח. איך אני אמור להבין את זה?

תודה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע לי כמו הרבה ידיים ועבר לא ידוע ביחס לשנה.

הרכב עד כדי כך נדיר?

הייתי מחפש רכב אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אין מה להבין יותר מדי:

הרכב עבר תאונה והוכרז אבדן להלכה , חברת הביטוח שילמה לבעל הרכב מחיר מחירון מלא, תיקנה את הרכב ומכרה לסוחר.

ועכשיו המגרש מספר לך סיפורים שזאת לא תאונה משמעותית.

חבל לבזבז זמן וכסף לבדיקה - תחפש רכב אחר, רצוי לא ממגרש סוחרים. כי טויוטה אוריס במצב נורמלי נמכרת תוך שעתיים מעל מחירון ולא מגיעה למגרשים כאלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות! אני חדש בתחום ולומד תוך כדי תנועה.

איך אני יכול לדעת שהרכב באמת הוכרז "אבדן להלכה"?

איפה הייתם ממליצים לי לחפש אם לא ממגרש? 

פורסם (נערך)

כתוב לך במרכז הסליקה שחברת הביטוח שילמה כ 70 אלף₪. זה בערך המחירון של אוריס 2017 מליסינג. גם המגרש סיפר, שחברת הביטוח העדיפה למכור לו את הרכב במקום לתקן (מה שלא מסתדר עם תאונה לא משמעותית). מה זה אומר שחברת הביטוח מוכרת רכב לסוחר במקום לתקן? זה אומר שלבעל הרכב שולם מחיר מחירון והרכב הוכרז אבדן להלכה .

איפה לקנות? מאדם פרטי, ישירות מחברת ליסינג גדולה, מטויוטה סלקט ( הכי יקר ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טויוטה אוריס עם תאונה לא משמעותית שחברת הביטוח העדיפה לא לתקן ושהנזק שלה היה 70 אלף שח..

נשמע שדי ענית לעצמך.. אישית לא הייתי מסתכל על כזה רכב על אחת כמה וכמה כשמגרש מתקן כזה נזק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...