Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

נאמר לי בחנות אביזרי רכב גדולה, שאין אפשרות להרכיב כיסויים לרכב הזה,   אלא רק בהזמנה מיוחדת לפי תפירה או משהו בסגנון, 

יש למישהו פיתרון?

( לפני שאני קונה סדין שחור ועוטף איתו את המושבים, שזו אופציה אמיתית )   

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שום לב לתמונה הזאת ( לא יודע האם זה של קשקאי או רכב ניסאן אחר)!

אם ברכב שלך כריות צידיות נמצאות בתוך משענת גב,  אסור לכסות אותן בסדין או כיסוי מושבים.  אחרת הכריות לא ייפתחו בזמן התאונה.

תסתכל על הצד של משענת גב ברכב שלך , האם יש סימון ע"י תווית "airbag "

Screenshot_20220617-135442_Chrome.jpg

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ראיתי סימון , 

בקשקאי הקודמת היה סימון, והיה לי כיסוי מושב שיש בו חלק בצד  לא ממש שלם שרואים שהוא מיועד לכרית האוויר במושבים

פרטים בה"פ .

פורסם

לא מובן לי מדוע לכסות מושבים ברכב
שהיצרן ניסן השקיע הרבה ממון תכנון ומחשבה
כיצד הם יהיו בטיחותיים ונוחים לרוכשי הרכב.

פורסם

כדי שלא יתלכלכו ושיהיה אפשר לכבס את הכיסויים במקרה הצורך. 

זה נראה לי די הגיוני...

אבל אולי רק לי...

פרטים בה"פ .

פורסם

לא, זה לא רק אתה, אבל צריך לוודא שהכיסויים לא על חשבון הבטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 שעות, ESTK כתב:

כדי שלא יתלכלכו ושיהיה אפשר לכבס את הכיסויים במקרה הצורך. 

זה נראה לי די הגיוני...

אבל אולי רק לי...

הבד במושבי רכב מודרני די עמיד לכתמים ודי קל לניקוי.

אני נוסע לא מעט עם בגדי עבודה (של מפעל עם השמן, הגריז והאבק השחור) ושני הרכבים האחרונים שלי היו עם מושבים בהירים.

פעם בכחצי שנה הייתי יורד לרכב עם שני דליים, מברשת וספוג כשבדלי אחד מים חמים עם נוזל כביסה ואחד עם מים נקיים. שפשוף המושבים עם מי הסבון והמברשת, המתנה של כ 10 דקות ושטיפה עם המים הנקיים והספוג היו מורידים את הכל. בהמשך קניתי את זה: https://www.payngo.co.il/263072.html?___store=hashmal_store_view&gclid=CjwKCAjw77WVBhBuEiwAJ-YoJPrYjDApgAHXCK58TvlAgfJ-EiBq4blf6sXY8eOA5Al2rUxlMG2_0xoCtE8QAvD_BwE ומאז הניקוי בכלל פשוט.

כשהחזרתי את הרכב לליסינג המושבים היו כמו חדשים.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...