Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שלא כל אחד פשוט יכתוב מה שהוא רוצה כל עוד זה עומד בחוקי האתר? 

אם נסעתי עד לא מזמן בלאדה סמארה והשתדרגתי לאחרונה לניסאן אלמרה אוטומטי עם מזגן, אסור לי לספר כמה גרועה הלאדה בהשוואה לניסאן כי זה לא נעים לאוזן של בעלי לאדה שלא יכולים להשתדרג? :)

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, לירון .ה. כתב:

זה לא מה שרשמתי.

אין הכוונה לחלוק חוויות וידע.

זה מותר ורצוי, במיוחד פה.

רק הנקודה שלרשום כמה גרוע פה במדינה, כשאתה לא גר פה כבר, זה קצת פחות נעים באוזן.

אני אומר שוב -

לרשום ביקורת על רכב ספורטיבי יכול להיות פוגעני באוזנו של האדם שרוצה רכב ספורטיבי אבל אין לו.

יש עוד אינספור דוגמאות.

הפואנטה היא שהבעיה היא אצל האדם שמחליט להפגע מדברים שלא נועדו (או אמורים) לפגוע בו. בפרט עם ישראל, מאיזושהי סיבה שאני לא מבין, אנשים מסוימים בוחרים לקחת את זה אישי.

חבר אמר לי פעם בהקשר אחר לחלוטין: כשבנאדם מתפוצץ עליך, זה בד״כ לא אתה, זה אישיוז שלו. לא צריך לכעוס עליו, הוא עובר משהו, אפשר להציע עזרה או להתעלם אבל אין טעם להתעצבן בחזרה.

אז כמובן שאתה לא התפוצצת על אף אחד - אבל הפואנטה היא אותה פואנטה. אם תקרא בסבלנות וללא הנחות מוצא שליליות אולי תשנה את דעתך ותחליט שמותר לאנשים לשתף את דעתם בצורה מנומסת ועניינית ללא קשר למקום גאוגרפי, דת, גזע, מין או רכב אהוב. אולי לא :)

בפרט, ההודעה שלי נכתבה בשביל להעלות מודעות לחשיבות המרחב האישי, וצורות חשיבה אחרות ואפשריות שיכולות להסב לאנשים מסוימים יותר נחת.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

צודק, החיים פה לא פשוטים בשבילי, אני לא "ישראלי" בהוויה.

אפשר להגיד שזה מאבק בשביל הנפש שלי.

חיים לא אמורים להיות מלחמה, אבל למה פה זה מרגיש ככה.

בכל מקרה זה לא קשור לשרשור.

מקווה שהעניין יגמר בדרך הנכונה, של הבנה.

ולא לפחד לצאת למלחמה שהיא צודקת.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

אבל השתדלתי לפחות לא במודע לרשום כמה לא טוב פה, כי יש אנשים שהיו רוצים ללכת, ולא יכולים.

ויש אנשים שממש רוצים *רכב-ספורט-כלשהו* ולא יכולים, אז שאף אחד לא יפתח ת'רדים על הרכב הספורטיבי שהוא קנה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

חיים לא אמורים להיות מלחמה, אבל למה פה זה מרגיש ככה.

בכל מקרה זה לא קשור לשרשור.

בטח שזה קשור לשרשור, אנשים כמו שהוא מתאר גורמים לחיים להרגיש כמו מלחמה.
במדינה מתוקנת, אף אחד לא היה עוצר את הצדיקה הזאת ולוקח לחקירה. בסך הכל היו באים, מודדים את עצמת הרעש, נותנים לה איזה קנס מכובד והתראה לפרק את המפגע תוך כמה ימים, אחרת יגיעו מהרשות המקומית לפרק ויחייבו אותה בנוסף על הקנס על הפירוק והפינוי.

• אהבתי 5

פורסם

קצת חקירה במרשתת - אולי הגורם הנכון להפעיל אותו הוא בכלל "היחידה הסביבתית" - אמור להיות בכל עירייה ומועצה.

בנוסף מצאתי את מלר"ז - המועצה הציבורית למניעת רעש וזיהום אוויר בישראל - משום מה אתר של משרד לאיכות הסביבה מפנה לעמותה על מנת לקבל עזרה.

דף הפייסבוק נראה פעיל למחצה

https://www.facebook.com/malraz

האתר שלהם אצלי לא עובד

http://www.malraz.org.il/

לפי ביקורת בדף הפייסבוק - לא פעילים בכלל (אין מענה במיילים)

גם לפי גיידסטאר - לא מבשר בשורות טובות - הפעילות למיטב הבנתי נפסקה לפני הקורונה או במהלכה.

לגבי היחידה הסביבתית של עפולה - לא נראה לי שקיימת על גבי המשרתת - אולי קיימת באיזה חדר צדדי בעירייה(?).

http://eco-afula.co.il/רעש-וקרינה/

המשטרה הירוקה - https://www.gov.il/he/departments/units/green_police_dept נראה לי כמו כיוון טוב לבדוק אם יש להם דופק בנושא.

https://www.gov.il/he/departments/units/green_police_dept

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

בטח שזה קשור לשרשור, אנשים כמו שהוא מתאר גורמים לחיים להרגיש כמו מלחמה.
במדינה מתוקנת, אף אחד לא היה עוצר את הצדיקה הזאת ולוקח לחקירה. בסך הכל היו באים, מודדים את עצמת הרעש, נותנים לה איזה קנס מכובד והתראה לפרק את המפגע תוך כמה ימים, אחרת יגיעו מהרשות המקומית לפרק ויחייבו אותה בנוסף על הקנס על הפירוק והפינוי.

אני רוצה להתייחס לזה בכמה מישורים. ואני לא מדבר בהכרח על המקרה שקרה כאן כי אני לא מכיר אותו לעומק.

אני לא יודע איך היו נוהגים בחו״ל אבל:

1. הרבה פעמים מפרסמים שהמשטרה עצרה לחקירה. אפילו בכוח, אנשים שעשו עבירות שטותיות. הלך בלי מסיכה בקורונה. הולך רגל שעסר באור אדום. והרשת גועשת וכועסת איך ולמה. והתשובה היא פשוטה. הם לא נעצרו בגלל זה. הם נעצרו כי הם סירבו למסור פרטים/להזדהות/ברחו. 

2. אני מאוד מסכים שבמדינה שלנו הרבה עבירות שהן חארטה הן עבירות ״פליליות״ כמו לדוגמא חנייה בחנייה פרטית.

תחסום מישהו ברחוב? קל. גרר. דוח. אין בעיה.

תחנה למישהו בחנייה פרטית? שיילך לחפש. יילך להגיש תלונה במשטרה על הסגת גבול. יזומן לחקירה פלילית. הגשת כתב אישום פלילי. מי יתעסק בזה?! סתם יסגרו את העניין. 

המון דברים כאלו יכולים פשוט להפוך לדוח וזהו

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בוקר טוב,

מעדכן שהמערכת הוסרה אבל,

עברה למבנה אחר.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

משתתף בצערך, נראה לי צריך להגיש מחדש את התלונות שלך. 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, Shmulik_Miata כתב:

בוקר טוב,

מעדכן שהמערכת הוסרה אבל,

עברה למבנה אחר.

if you can't beat them join them

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תביא גם אתה מערכת ותפציץ להם מוזיקה בשבת, המליצו פה כבר כמה לעשות ככה, נראה לי זאת הדרך היחידה.

לפעמים צריך להלחם באש עם אש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תתייאש, תגיש תלונה נוספת.

• רעיון טוב! 1

פורסם

האם יש אפשרות ללכד את כל השכנים\שכונה\שכונות שסובלים מהסיפור, ולגשת לעירייה ולדרוש צו מניעה או משהו בסגנון?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

האם יש אפשרות ללכד את כל השכנים\שכונה\שכונות שסובלים מהסיפור, ולגשת לעירייה ולדרוש צו מניעה או משהו בסגנון?

הבעיה בסיפור זה מסתננים שיכנסו לקבוצה ויעבירו מידע לעבריינים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...