Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה שם החלק הזה שבתמונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצורפת תמונה של פס הגומי  שנפל מטויוטה יאריס.עשוי גומי נמצא מתחת לפגוש הקדמי. מה השם המלא שלו  אם אפשר גם באנגלית  ואם יש לכם מספר קטלוגי בכלל...

תודה

1234.jpg

פורסם

Front lip

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה צריך להחליף אותו? הוא נראה שלם. תרכוש קליפסים מתאימים ותחבר אותו למקום חזרה. אפשר לקנות בעליאקספקס שקית של 100 קליפסים בגדלים שונים בכמה דולרים. 

111111111.jpg.c1aabc8a9155ad2f1225ab63a750521a.jpg

111.thumb.jpg.700ca15dd67685928531e05a70806304.jpg

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 שעות, Buki כתב:

למה צריך להחליף אותו? הוא נראה שלם. תרכוש קליפסים מתאימים ותחבר אותו למקום חזרה. אפשר לקנות בעליאקספקס שקית של 100 קליפסים בגדלים שונים בכמה דולרים. 

צריך להחליף כי זה לא פעם ראשונה שנתלש והחורים כבר גדולים  והקליפסים לא תופסים.

לפני 8 שעות, Buki כתב:

111111111.jpg.c1aabc8a9155ad2f1225ab63a750521a.jpgצ

111.thumb.jpg.700ca15dd67685928531e05a70806304.jpg

פורסם

אז דיסקיות ועליהם הקליפסים.

שאלה אחרת היא בשביל מה להחזיר? זה לא ליופי כי בקושי רואים את זה, אצלי נפל מחניה על מדרכה פעם אחת ולא החזרתי כי לא ראיתי פואנטה.

פורסם

אם הוא יחזיר את זה עם ברגים ואומים - הדבר הבא שיתלש או יקרע זה הטמבון עצמו - הקליפסים האלה נועדו להיות נקודת כשל בכדי שלא יקרה נזק גדול יותר. 

• אהבתי 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, טופגיר כתב:

צריך להחליף כי זה לא פעם ראשונה שנתלש והחורים כבר גדולים  והקליפסים לא תופסים.

חורים גדולים בליפ או בחלק אליו הוא מחובר? 

בכל מקרה, תנסה קליפסים יותר גדולים, הם קיימים במגוון מידות. 

• אהבתי 1

פורסם

בנוסף לכך - הליפ הזה נתלש כנראה בגלל נטייה להתקרב יותר מידי לשפות מדרכה - גם אני שילמתי על ההרגל הזה מחיר כבד עם הרכב הנוכחי. 

בנוסף החלק הזה יכול גם להקרא מגן או מסיט רוח - wind deflector 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, Shab00 כתב:

שאלה אחרת היא בשביל מה להחזיר?

אני בדעה שאם היצן שם את זה, יש לזה תפקיד מסויים. אחרת לא היו שמים. 

מניח שזה משהו אוורודנימי, ניתוב זרם האוויר בצורה מסויימת. 

• אהבתי 1

פורסם

זה מסיט רוח - נועד גם להנמיך רעשי רוח מתחת לגחון וגם משפר אווירודינמיות. 

וגם פריט עיצובי. 

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Shab00 כתב:

אז דיסקיות ועליהם הקליפסים.

שאלה אחרת היא בשביל מה להחזיר? זה לא ליופי כי בקושי רואים את זה, אצלי נפל מחניה על מדרכה פעם אחת ולא החזרתי כי לא ראיתי פואנטה.

יש לזה השפעה (די זניחה אבל בכל זאת) על האוירודינמיות של הרכב. אם לא היה לזה השפעה כלל תאמין לי שלא היו מוסיפים את זה לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, lanosforce כתב:

אם הוא יחזיר את זה עם ברגים ואומים - הדבר הבא שיתלש או יקרע זה הטמבון עצמו - הקליפסים האלה נועדו להיות נקודת כשל בכדי שלא יקרה נזק גדול יותר. 

נכון וגם ראיתי  שהקליפסים מחברים כמה מגיני רפש למטה ועכשיו הכל שם מתדלדל כזה. הייתי מנסה לסדר אבל גם הגישה ממש קשה. אם היה לי ליפט הייתי מסדר את זה תוך 10 דקות גם במצב של הגומי הזה היום. מעצבן אותי ללכת למוסך ולשלם מאות שקלים על כמה דקות עבודה.

פורסם
לפני 4 שעות, lanosforce כתב:

וגם פריט עיצובי. 

בקורולה, זה פריט עיצובי נטו 😜 בדיוק כמו מעברי האוויר בפגוש לצינון הבלמים 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אתה תמיד יכול להרים את הרכב עם המגבהה של הצמיג הרזרבי, רק אל תעבוד על הרכב ככה - שים אותו על בלוקים או משהו.

המגבהים האלה לא אמינים מספיק.

פורסם
לפני 8 שעות, lanosforce כתב:

וגם פריט עיצובי. 

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

יש לזה השפעה (די זניחה אבל בכל זאת) על האוירודינמיות של הרכב. אם לא היה לזה השפעה כלל תאמין לי שלא היו מוסיפים את זה לרכב.

חשבתי על זה שזה נתלש אצלי אבל גם חשבתי על זה שאני מעדיף זרימת אוויר בקאטר שמן ושמן גיר מאשר טיפ טיפה אווירודינמיקה.

• תוכן חדש...