Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, arik100 כתב:

פוליטיקה פנימית? 

הייתי בטוח שהאינטרס של כולם זה לשרת את הציבור ושהרקבת הזאת כבר תיסע כמה שיותר מהר

בתאוריה אתה צודק מאה אחוז

בפועל - לא כך המציאות, כל צד מושך לכיוון שלו

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 23.3.2022 בשעה 04:33, ofir1000 כתב:

כל מי שמתעניין בעניין ורוצה לשמוע הסבר קצר וקולע ממנכ"ל נת"ע, ממליץ לשמוע את הראיון הבא : https://www.ifat.com/InfoBuzzerItemPage/?resourceId=11317094&appUser=0&infoType=2

מדובר בראיון בגל"צ על הפעלת הקו האדום (10 דק).

מדהים, אמנם עבר זמן אבל הראיון עם המנכ"ל חיים גליק הוא קובע בביטחון מלא שהרכבת תיסע עד נובמבר 2022 ושהקו הזה הוא מהמורכבים בעולם, לא פחות.

אני לא מאוהדי מירי רגב אבל אולי יש קצת (טיפה, פרומיל, קמצוץ) צדק במה שהיא עשתה.

שמעתי אותו מתהדר שהם חופרים מנהרה מעל מנהרה קיימת וזה אתגר "סופר הנדסי, סופר מורכב". אני נמצא בשנגחאי, יש פה 19 קוים של מטרו וכל שנה פותחים עוד קו בלי דרמות ובלי דחיות. לא רוצה לכתוב פה מה היו  עושים כאן למנכ"ל כזה.

פורסם
לפני 58 דקות, baer כתב:

אני נמצא בשנגחאי, יש פה 19 קוים של מטרו וכל שנה פותחים עוד קו בלי דרמות ובלי דחיות. לא רוצה לכתוב פה מה היו  עושים כאן למנכ"ל כזה.

אין ספק שההתנהלות של נת''ע נוראית. אבל אני לא חושב שאני מעדיף להיות כמו שנגחאי... בוא נגיד שאני לא מופתע שאין דרמות. לא הייתי רוצה להיות האחד שמעלה דרמה.

וזה לאו דווקא בפאן ההנדסי / בטיחותי שאני מאמין שהוא בסטנדרט גבוהה, אבל יותר בקטע של זכויות עובדים, שעות שקט לתושבים מסביב, וכמובן הפקעת קרקעות.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, DubelBoom כתב:

אין ספק שההתנהלות של נת''ע נוראית.

אז אנחנו מסכימים. ברור שלכל דבר יש עוד צדדים ולא הכל ורוד אבל ההפקרות של נת"ע צועקת לשמיים. 

עריכה אחרונה על ידי baer
פורסם

אני בכלל לא בטוח שנת"ע אשמים.

בפרוייקט הזה פרטו את המכרז לפרוטות, כנראה בניסיון לחסוך כמה פרוטות. אבל לך תסנכרן טכנולוגיות מ-9 מקורות שונים, אני מניח שאם היו משלמים קצת יותר לקבלן אחד שמנוסה בבניה של מערכות כאלה היו משלמים עוד קצת אבל מפעילים את הרכבת לפני שנה (חסכון של מיליארדים למשק).

וחוץ מזה - פרוייקטים כאלה נוטים להתארך הרבה מעבר למתוכנן. מציע לך לקרוא קצת על ההיסטוריה של נמה"ת ברלין-ברנדנבורג. וזה אצל הגרמנים המסודרים, לא חאפרים ישראליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, Michazzz כתב:

מה דעתכם? הרכבת תפעל עד סוף החודש?

כנראה שכן, אבל כמו שאמר שאול אמסטרדמסקי, כל דחייה היא פרומו לדחייה הבאה, כך שאני גם לא אופתע אם לא.

פורסם
לפני 9 שעות, baer כתב:

שמעתי אותו מתהדר שהם חופרים מנהרה מעל מנהרה קיימת וזה אתגר "סופר הנדסי, סופר מורכב". אני נמצא בשנגחאי, יש פה 19 קוים של מטרו וכל שנה פותחים עוד קו בלי דרמות ובלי דחיות. לא רוצה לכתוב פה מה היו  עושים כאן למנכ"ל כזה.

ספר להם על התשתיות שמתפרקות חדשות לבקרים בסין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

וחוץ מזה - פרוייקטים כאלה נוטים להתארך הרבה מעבר למתוכנן. מציע לך לקרוא קצת על ההיסטוריה של נמה"ת ברלין-ברנדנבורג. וזה אצל הגרמנים המסודרים, לא חאפרים ישראליים.

לא יודע מי בדיוק אשם (לא ציטטתי). אבל אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ כשתחליט לצאת מהסרט שהעיכוב של השנה האחרונה הוא סביר/תקין.

עזוב אותי מדוגמא בודדת של הנמל בברלין.

הרכבת במצב נסיעה כבר כמעט שנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הבעיה היא אינטגרציה. וכל מי שהיה מקשיב למהנדסים היה מגלה את זה עוד לפני שנים. אבל כמובן שסופרי האפונים חכמים יותר מהמהנדסים שמיעצים להם. אז חסכו חצי מיליארד במחיר הראשוני ושילמו עשרות מיליארדים על דחיות והתאמות.

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

לא יודע מי בדיוק אשם (לא ציטטתי). אבל אתה מוזמן לשלוח לי ה"פ כשתחליט לצאת מהסרט שהעיכוב של השנה האחרונה הוא סביר/תקין.

עזוב אותי מדוגמא בודדת של הנמל בברלין.

הרכבת במצב נסיעה כבר כמעט שנה.

זה בדיוק העניין - הרכבת נוסעת, אבל לא בשלה להסעת נוסעים. שכחת את בעיית בלימות החירום, אלה שיכולות לגרום שברים קטלניים אצל נוסעים מבוגרים? 

כפי שכתבתי קודם, וכפי שכתב גאריכו - בעיה של פקידי אוצר שמשתלטים על הפרוייקטים בלי שום הבנה טכנית, חושבים שהם חוסכים קצת כסף בחלוקה להרבה מכרזים, אבל, בסופו של דבר, גורמים לחלקי הפאזל לא להתאים, וצריך לשייף אותם שנתיים כדי שיכנסו למקומם .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ועוד סיבה,

זה פרוייקט ממשלתי.

חברה פרטית שהיתה מתנהלת ככה, המנכ"ל וצמרת ההנהלה היו עפים על טיל לפני כמה שנים.

.

• תוכן חדש...