Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה גם היה עם הרכבת הקלה בירושלים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

התחנות עוד לא מוכנות. אני הולך באזור העבודות מדי יום.

בירושלים ביצעו הרצה של שנה **אחרי שהכול היה מוכן, כולל תחנות והכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם ההרצה של הרכבלית בחיפה היתה ממושכת מאוד. השבוע נפתחה לקהל לניסיון, והפתיחה המסחרית צפויה בשבוע הבא. הקלה לסטודנטים בטכניון ובאוניברסיטה המתגוררים מחוץ לחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההרצה של הרכבלית לא הייתה ארוכה מאוד, פשוט בחודשים האחרונים היה איזה סכסוך עם המפעילה וכול מיני כאלה, אז כרגיל הפרוייקט נדחה.

מה עושים בשנה ''הרצה''?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נכון שהיה סכסוך, אבל המשיכו את ההרצה עוד כמה חודשים אחרי שהסכסוך נפתר.

דרך אגב, לא היה סכסוך עם המפעילות, אלא ששרת התחבורה הקודמת החליטה להעביר את האחריות על הפרוייקט מהחברה המקומית יפה נוף לנתיבי ישראל, בלי לסגור את הקצוות הכספיים, והסכסוך היה עם החברה שהקימה את המערכת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש עוד הרבה עבודה, בעיקר בתחום ניהול האיתות ומערך הבקרה של הקווים.

ממכר שהתפטר לאחר כ 15 שנה מהארגון שנבחר במכרז לספק ולהתאים את תוכנת ניהול הבקרה שלהם עבור הרכבת הקלה סיכם זאת במשפט אחד - "שאלוהים יעזור להם".

בשורה התחתונה, ככל הנראה שבסוף 2022 עדיין לא נראה את הרכבת נוסעת.

• אהבתי 2
פורסם

הרצה היא תהליך שבו... מריצים, מגלים את התקלות, מתקנים אותן, ועושים אותן פעולות הרבה פעמים כדי ללוודא שהן מצליחות באחוז גבוה יותר ממה שנחשב בטוח. אם הרכבת תעשה את הדרך בבטחה 99 פעם אבל בפעם ה 100 אחד הגלגלים יקפוץ מהפסים או משהו, או שרמזור לא יעבוד וכו' וכו'- זו סכנה, צריך לתקן.

ככל שפרויקט נעשה בצורה יותר חאפרית, זמני ההרצה שלו ארוכים יותר. אתן לך לנחש מה קורה בארץ.

בנוגע לרכבת הקלה- אין לי שום תקוות לפרויקט הזה, ואני לא מבין את ההזיה של לבחור 3 קבלנים שונים ל 3 הקוים השונים, ואז תתי-תתי קבלנים לכל חלק בפרויקט. הדבר השפוי הוא להשקיע מראש קצת יותר ולתת לחברה אחת לבצע את כל הפרויקט, עם תתי הקבלנים שלה ומה לא.

בסופו של דבר זה גם יותר זול, כי אין עיכובים ויש הרבה פחות חריגות תקציב, הקבלן מתחייב למחיר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה צריך הרצה ארוכה בפרויקט תשתיות ענק? תקרא קצת על הוויה דלורוזה של שדה התעופה החדש של ברלין. וזה בגרמניה…

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

גם ההרצה של הרכבלית בחיפה היתה ממושכת מאוד. השבוע נפתחה לקהל לניסיון, והפתיחה המסחרית צפויה בשבוע הבא. הקלה לסטודנטים בטכניון ובאוניברסיטה המתגוררים מחוץ לחיפה.

אני מחכה לראות את זה באוגוסט, כל מי שהיה בסקי יודע שאפילו ב 0 מעלות אם יש שמש זה ח-ם, אז אני רוצה לראות את זה עובד ב 38 מעלות באוגוסט עם UV index 11 - איחלתי לסטודנטים בהצלחה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

אני מכיר את הקרוניות רק מבחוץ.

רכבלים אינם כלי ייחודי לאתרי סקי, ויש בעולם אי אילו רכבלים המשולבים במערכות תחב"צ.

אוגוסט זו עונה חלשה באוניברסיטאות.

מכל מקום, ביצי גוראל משמשות את תלמידי ומורי גורדון לנסיעה בין המכללה ליד סטלה מאריס לבין מגרשי החניה בבת גלים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

יש רכבל בהונג קונג שמחבר בין תחנת הרכבת לשדה התעופה לטונג צונג. יש שם פסל בודהה גדול. הרכבל שם ממוזג. לא מבין למה בארץ החליטו לא למזג את הקרוניות...

• תוכן חדש...