Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , 

הטמבון האחורי והקדמי כבר איבדו את הצבע השחור , ואני מחפש חומר איכותי במחיר סביר לחידוש הפלסטיק.

חיפוש קצר בגוגל הפנה אותי לפוליטרול - איך החומר הזה ?

אשמח להמלצות , תודה .

פורסם (נערך)

יש הרבה מוצרים טובים לחידוש פלסטיק,

למשל זה או זה או זה והאמת גם זה

מוצרים שאכן יעלימו את האפור ויחדשו את השחור שאתה רוצה.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לפני 10 שעות, Xtazi כתב:

תודה לכולם על ההמלצות , אשמח גם לחוות דעת על Owatrol Polytrol .

זה לא מוצר ייעודי לטיפול וטיפוח רכב - מיועד יותר לעץ ומתכת.

הבאתי לך דברים שמיועדים לפגושי רכב עם חוות דעת שאתה יכול לראות מה כותבים אנשים עליהם.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

קובי

פורסם (נערך)
בתאריך 23.2.2022 בשעה 08:49, yorng כתב:

koch chemi top star 

אמנם טוב אך יותר מיועד לפנים.

אם אני מבין נכון הכוונה כאן היא לחוץ.

לדעתי VRP של CG הוא חומר מצויין לפלסטיקים חיצוניים וגומי, מה גם שמבחינת מחיר הוא מנצח את רוב המתחרים עם הVFM שלו.

בפנים הרכב עם זאת מעדיף יותר את הTS של קוך כמו שהוצע מעל- לא עושה ריח, הVRP משאיר קצת ריח לכן בפנים פחות אוהב אותו

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הפוליטרול מצוין, אני משתמש בו.

מחזיר צבע מאוד יפה לפלסטיק ומחזיק לפחות כמה חודשים, החזיק אצלי אפילו באיזור שנה לדעתי. ממליץ.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
בתאריך 28.2.2022 בשעה 23:03, ik3 כתב:

אמנם טוב אך יותר מיועד לפנים.

אם אני מבין נכון הכוונה כאן היא לחוץ.

לדעתי VRP של CG הוא חומר מצויין לפלסטיקים חיצוניים וגומי, מה גם שמבחינת מחיר הוא מנצח את רוב המתחרים עם הVFM שלו.

בפנים הרכב עם זאת מעדיף יותר את הTS של קוך כמו שהוצע מעל- לא עושה ריח, הVRP משאיר קצת ריח לכן בפנים פחות אוהב אותו

מתנצל, לא שמתי לב שמדובר על פלסטיקה חיצונית. החומרים שציינתי אכן מיועדים לפנים הרכב ולא חוץ.

דרך אגב, מלבד הריח, שמת לב להבדל בין ה VRP ל TS מבחינת מראה/עמידות?  

אני מאוד אוהב את הגימור שמשאיר ה TS, מעניין אותי איך ה VRP לעומתו.

פורסם (נערך)

אני כבר כמה שנים משתמש ב VRP לפלסטיקה החיצונית, גומיות למיניהן  וגם לצמיגים. החומר הזה מחזיק הרבה זמן, פלסטיקה חיצונית הכי מיובשת מקבלת מראה חדש. לחומר הזה יש גם רכיב מסנן קרינה UV והוא על בסיס מים.

לא הייתי מכניס אותו פנימה לתוך הרכב בגלל הריח. 

בקשר ל Koch chemi top star - הוא לא יעשה את העבודה על החלקים החיצוניים ( גם לא מיועד לזה )  היה לי פעם בקבוק של ליטר. חומר לפנים הרכב נחמד, עם ריח נעים.

העדפתי עליו את koch refresh cocpit care.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 שעות, yorng כתב:

מתנצל, לא שמתי לב שמדובר על פלסטיקה חיצונית. החומרים שציינתי אכן מיועדים לפנים הרכב ולא חוץ.

דרך אגב, מלבד הריח, שמת לב להבדל בין ה VRP ל TS מבחינת מראה/עמידות?  

אני מאוד אוהב את הגימור שמשאיר ה TS, מעניין אותי איך ה VRP לעומתו.

הVRP נראה יותר hardcore בעיניי ויש לו גימור מעט מבריק אך לא מדי, הTS מרגיש הרבה יותר עדין ויותר נעים לשימוש בפנים, מה גם שיש לו יכולות ניקוי ולא רק שימור.

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כל החומרים האלה עושים אותה עבודה עם אותו זמן הגנה. אין ביניהם ממש הבדל.וגם אם כן הוא כזה זניח שביום יום לא ניתן להרגיש בו. שנים משתמש בחומרים של כמיכלגייז והם עושים את העבודה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 47 דקות, SaarG כתב:

אני משתמש ב-PERL של CarPro, מעולה, לפנים, חוץ ולצמיגים.

מחזיק מס' חודשים בכל פעם.

לצמיגים אני ממליץ לך על חומר אחר לגמרי

הצמיג נראה טיבעי ולא מבריק, דוחה חול ולכלוך ומה שטוב הוא באמת שומר על הצמיג (יש תו תקן של חברת המטוסים בואינג)

קובי

• תוכן חדש...