Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנוסעים ברכב לא שומעים אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שלומכם חברים?

ברשותי פולקסוואגן קראוול חדשה. 3 שורות נוסעים. בני המשפחה הנוסעים בשורה האחורית לא שומעים אותי, למרות שהרכב בעל בידוד מוצלח. אני שומע אותם.

שללנו בעיית שמיעה, ואינני מעוניין לצעוק.

חשבתי אולי אני מדבר דברים לא חשובים - גם נשלל.

מחפש משהו כמו זה שמגיע מקורי עם הקודיאק- סוג של מיקרופון לנהג ורמקול ליושבי השורה האחורית. חד כיווני.

לא משנה המחיר העיקר שיהיה משהו נורמלי ולא איזה זבל סיני.

מכירים?

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זורק רעיון, לקחת מיקרופון כמו של נהגי ההסעות שפועל בלחיצה וללכת לחשמלאי שיחבר אותו לרמקולים המקוריים מאחורה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רעיון מעניין. נמתין לרעיונות נוספים.

חשבתי כבר שגם כאן לא שומעים אותי ;-(

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

^

אותו הדבר רק בלי הפלאפון ובלי הקלטה,

רק מתאם בלוטוס עצמאי בכמה פרוטות, דרך כניסת AUX של המערכת.

זה כנראה מה שאני עומד לעשות עם בעיה דומה...

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם
בתאריך 22.2.2022 בשעה 08:39, ETStudio כתב:

אותו הדבר רק בלי הפלאפון ובלי הקלטה,

רק מתאם בלוטוס עצמאי בכמה פרוטות, דרך כניסת AUX של המערכת.

לא הבנתי.

תסביר לאט ואבין מהר.

יש אצלי ברכב, אגב, כניסות TIPE C בלבד

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רעיון מקורי: קח את הפלאפון של אחד מהיושבים ברכב ותמקם אותו במקום קרוב לפה שלך תעשה שיחה מהפלאפון שמחובר לבלוטוס ותדבר מהטלפון השני כך קולך ישמע ברמקול של הרכב

פורסם

למה לא מיקרופון קטן שמחובר לרמקולים של הרכב עם כפתור PTT היכשנו שפותח את המיקרופון ומשתיק את הרדיו כשאתה מדבר?

טכנית זה אמור להיות מאוד פשוט.

פורסם

האם לא יתחיל הדהוד של הקול ברכב?

הפתרון צריך להיות כזה שיעבוד רק עם הרמקולים האחוריים, לא כזה שיפעיל גם את הרמקולים הקדמיים.

פורסם

אולי למצוא מכונת קריוקי ניידת ומספיק קומפקטית, כדי שיהיה אפשר לשים את הרמקול מאחורה ואת המיקרופון אצל הנהג

למשל משהו כזה:

מכונת קריוקי JYX עם שני מיקרופונים אלחוטיים למבוגרים, רמקול בלוטות' נייד עם רצועת כתף, מערכת סאונד HD PA תומכת ב- TWS, רדיו, AUX In, REC, בס וטרבל למסיבה/פגישה https://www.amazon.com/dp/B08Q874ZB6/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_Z799E3G8N7MDWS1JYRFG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין אצלי בקראוול המיקרופון הזה.

יש מיקרופון של הטלפון המובנה במערכת. ניתן איכשהו להתחבר אליו?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מה עם משהו כזה כמו של הילדים? לשיפור  מצב הרוח והעברת הבעסה בסבבה. גם עוזר לפיתוח קול...

*המציע אינו אחראי לשלמותו הנפשית של הנהג בסוף הנסיעה. טלח

404013-34a63a-1.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...