Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנוסעים ברכב לא שומעים אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.2.2022 בשעה 21:27, tinoki כתב:

אין אצלי בקראוול המיקרופון הזה.

יש מיקרופון של הטלפון המובנה במערכת. ניתן איכשהו להתחבר אליו?

הכוונה הייתה שאם זה קיים ברכב באופן כללי, אולי תוכל להזמין את החלקים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים.

באיחור אופייני (כשכלו כל הקיצין...) החלטתי לטפל בבעיה.

טילפנתי ליוסי אלפיין (עילית קאר) התותח והוא המליץ לי, לאחר בדיקת כל האופציות, להתקין מיקרופון חיצוני עם מתג (PTT זה מתג קפיצי שלוחצים עליו כשמדברים?). המתג ישתלט על 2 הרמקולים האחוריים בלבד וישמעו אותי מאחור.

אין לו מוצר כזה בסטוק. תוכלו לעזור לי בקישור למוצר ספציפי? כאן או בחו"ל.

שימו לב: יש לי קישורים למיקרופון עם לחצן. אני מחפש כזה עם מנגנון שיושב על החיווט / ווטאבר של הרמקולים האחוריים.

תודה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: יוסי השיג לי משהו כזה (אעלה תמונה אח"כ): מיקרופון זעיר המוסלק בפאנל העליון שלפני הנהג, ומופעל ע"י לחצן נגיש. משמיע אותי לשני הרמקולים האחוריים (ולא לאמצעיים).

התקנה יקרה ועבודה של שעות רבות (כולל פתירת בעיה לא מובנת במהלך ההתקנה בסבלנות רבה).

יקר, יש קצת אקו אבל עובד יפה! מקווה שאוכל להעביר אותו בעתיד לרכב הבא.

שאפו ליוסי אלפיין המלך!

• אהבתי 6

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שמח שהסתדרת,

להבא ממליץ לך ליצור קשר עם HI-LED בכפר סבא, הבן אדם היחיד בארץ כנראה שהיה עושה לך retrofit לפתרון המקורי של פולקסווגן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...