Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

מנסה להבין מה עובר בראש למפקדים הרוסים כשהם מאשרים טיל על תחנת רכבת אחרי כול הבלאגן של הימים האחרונים

אתה יודע מה היה עובר להם בראש אם לא היו ממלאים את הפקודה ומפציצים את הרכבת? כנראה כדור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שוב. 

מישהו מחליט שזאת מטרה. לעומת בית חולים, כמו הבית יולדות שהפציצו (מראש אמרו שזה נקודה של גדוד אזוב), פה אין מצב כזה כי זה סתם באוויר הפתוח בתחנת רכבת אז אי אפשר להגיד שהיו חיילים שהסתתרו או משהו.

מי שמחליט שזאת מטרה,צריכות להיות לו סיבות. מכיוון שאין כאלה, או שזה I kill people for fun בדרגות גבוהות בידיעה שזה יצור עוד באז תקשורתי בעולם, או שזה בטעות...

ואם גם עכשיו הם אומרים "פוחוי" אז אולי יש מה לדאוג. מצד שני אם באמת פוחוי, אין מה לשבור את הראש עם מריופול וערים אחרות - מפציצים סטייל 45 ויאללה ביי.

ואם מחליטים להאשים את האוקראינים - יש לרוסים מספיק לווינים. תפרסמו הוכחות חזרה, כמו שפרסמו על הטבח בבוצ'ה נגדכם, ככה תוכיחו שהיה משגר אוקראיני באיזור.

גאריצ'ו, נורד אוסט היה בתוך המדינה ובקטע של טעות (לפחות ממה שזכור לי). זה שאין ערך לחיי אדם לא מפתיע אותי.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה שיטת ההכשרה בצבא שלהם - נעשה ממך חרא, ומהחרא נעשה חייל.

ז"א קודם נתעלל בך מספיק כדי שתאבד צלם אנוש (זה אם בכלל היה שם משהו מלכתחילה), ואז, נאמן אותך להיות רובוט שמבצע פקודות. לא יודע - נלמד, לא רוצה - נכריח.

ואז אתה כשיר לכל משימה - בין אם זה לפנות פסולת גרעינית בידיים חשופות, או להרוג חפים מפשע (ואולי על הדרך תקח מאחד מהם לפטופ לילדה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קראתי הבוקר כמה דיווחים על זה שפינלנד ושוודיה שוקלות להצטרף לנאטו ודעת הקהל שם השתנתה סביב זה בחודשים האחרונים.

זו עוד תוצאה מעניינת של מיסקלקולציה של פוטין והיועצים שלו. ואלא אם הם מספיק חולי נפש לזרוק פצצות אטום על הלסינקי ושטוקהולם - לא בטוח שעכשיו יש להם גם במה לאיים, חוץ מאולי איזה חרם כלכלי על פינלד שנראה לי די תלויה בקשרים עם רוסיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני רואה כיתוב על הטיל "עבור הילדים". מזה אני מסיק שהטיל נורה ע"י האוקראינים לכיוון הרוסים כתגובה על הרג ילדים ע"י הרוסים. למה הוא נפל על אזרחים בתחנת רכבת? לאוקראינים הפתרונים. בהפוך על הפוך, אפשר לטעון גם שרוסים ירו אותו עם הכיתוב הזה כדי להפליל את האוקראינים. 

image.thumb.png.bae7653f77dccff3cda60349c3277be6.png

פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

מי שמחליט שזאת מטרה,צריכות להיות לו סיבות.

לשבור את הרוח של ההתנגדות העממית.

או אולי הירי שם הרבה פחות מכוון והרבה יותר מקרי ממה שאנחנו מנהלים כאן בישראל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, snoop90 כתב:

מאוד פשוט.

אתה מפקד בחיל אויר. אומרים לך שצריך להפציץ בית חולים בעזה.

כמה שאלות תשאל? הרי ברור לך שאתה צבא הומני ואם זאת המשימה אז כנראה חמ"ל של חמאס + מחסנים של אמל"ח נמצאים שם. ברור שבבית חולים הזה אין חפים מפשע. מיותר, מה הקשר? זה מובן מאליו שהצדק איתך. לא יגידו את זה סתם. בית חולים/ביה"ס של אונר"א היא דוגמה מצויינת. אע"פ ההתחכמויות שהעלת עדיין החמאס לא הצליח לסתור את העדויות שהועלו לתקיפות הנשלחות משטח אזרחי. 

זאת לא פעם ראשונה בהיסטוריה ש"רק ממלאים פקודות".

לא ממש מבין מה אתה רוצה לאמר פה, סביר להניח כי לוחמה בשטח בנוי או המכיל אזרחים תגרום לפגיעות של לא לוחמים.

ה"רק ממלאים פקודות" הוא נקודה רגישה בעם שלנו אך עדיין הוא חלק בסיסי ממבנה כל חלק לוחם/בירוקרטי, ברגע בו אתה נותן לאדם כח על פני אנשים אחרים אתה מחוייב לכפות עליו ציות מלא כדי שלא יתעלם/ישתמש בכח לפי רצונו.

פורסם

אצלנו קיים מושג של פקודה לא חוקית.

אם מפקד ישראלי ייתן פקודה לחייל לירות בילד לא חמוש שלא מהווה סכנה לאף אחד, רוב הסיכויים שהחייל לא יעשה את זה כי הוא יודע שזו פקודה לא חוקית.

אצלם זה לא קיים ולא ממש מתעסקים במוסריות כשמכשירים חיילים.

פורסם
לפני שעתיים, avngas כתב:

אני רואה כיתוב על הטיל "עבור הילדים". מזה אני מסיק שהטיל נורה ע"י האוקראינים לכיוון הרוסים כתגובה על הרג ילדים ע"י הרוסים. למה הוא נפל על אזרחים בתחנת רכבת? לאוקראינים הפתרונים. בהפוך על הפוך, אפשר לטעון גם שרוסים ירו אותו עם הכיתוב הזה כדי להפליל את האוקראינים. 

image.thumb.png.bae7653f77dccff3cda60349c3277be6.png

אחד המוטיבים שרצים חזק בפרופגנדה ובתקשורת הרוסית הוא מותם של עשרות\מאות ילדים מאז 2014 בהיתקלויות חמושות במלחמה בדונבאס, כמובן שהרוסים מציגים את זה כ"רצח עם שהצבא האוקראיני הנאצי מבצע באזרחים תמימים רוסים".
https://he.wikipedia.org/wiki/סמטת_המלאכים
לדעתי זה מסר שניסו להעביר.

לגבי פגיעת הטיל סביר להניח שמדובר בתקלה כלשהי כבר הבנו שאמצעי הלחימה של הרוסים הם "לא משהו" בלשון המעטה, תוסיף לזה גם שאיכות הצבא שלהם הוא "ממש לא משהו" ותקבל סיכוי גבוהה לתקלות מבצעיות. כמו שקרה עד עכשיו.

לאוקראינים אין הרבה חימוש כזה לכן השימוש בו צריך להעשות ובפועל נעשה בזהירות רבה בתחכום אני לא רואה סיבה שהאוקראינים ירו טיל במיוחד שאחרי הזוועות בבוצה יש מספיק חומרים נגד הרוסים ולמקרה כזה לא תהיה שום השפעה לטובת האוקראינים.

פורסם

המצב במדינה חרבנה.

יש פיגוע כל יום.

וזה השרשור הכי גדול פה בפורום? רוסיה ואוקראינה?

פאקינג צה"ל לא יכול להיכנס לג'נין לקחת את האב של המחבל מה קורה פה?

פורסם

הדוב הרוסי יכול לעדות מה שהוא רוצה, לרצוח כמה שהוא רוצה, להרוס כל דבר.

הג'וק הישראלי צריך להיות זהיר, כי כל שריטה לאיזה פלסטינאי, גם אם הוא מרסס אזרחים אם מא"ג, תגרור נעל על הראש עם האשמה בפשעי מלחמה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 שעות, David32 כתב:

שמחליט שזאת מטרה,צריכות להיות לו סיבות

סיבה פשוטה מאד, לפגוע קשה במורל של האוייב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, boy23 כתב:

יכול. וזה עוד יקרה.

סבלנות היא מילת המפתח.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, boy23 כתב:

נכנס ולקח, מה הלאה?

במקומו יקום חרא אחר, אולי בכלל ערבי ישראלי, בדואי מהפזורה, אזרח ירדני/מצרי שנכנס כתייר, או בכלל יהודי שהושפע מהרעיונות של מה שזה לא יהיה, ובטוח שהוא יכול ליצור עולם טוב יותר בכך שייקח נשק שמחזיק בצורה חוקית, ויתחיל לרסס.

צריך פתרון יותר אלגנטי מאשר להיכנס ולכסח. זה נראה אולי טוב בכותרות, אבל לא פותר את הבעיה.

אם בכלל רוצים לפתור אותה. לי נראה שלכל הגורמים המעורבים, כולל בצד הישראלי, טוב ככה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

הדוב הרוסי יכול לעדות מה שהוא רוצה, לרצוח כמה שהוא רוצה, להרוס כל דבר.

הג'וק הישראלי צריך להיות זהיר, כי כל שריטה לאיזה פלסטינאי, גם אם הוא מרסס אזרחים אם מא"ג, תגרור נעל על הראש עם האשמה בפשעי מלחמה.

הדוב הרוסי בינתיים חוטף סנקציות ברמה שגם צפון קוריאה לא חטפה, ישראל לא מקבלת שום סנקציות גם אחרי מבצעים בעזה. אז להגיד שהדוב הרוסי "יכול לעשות כל דבר" זה קצת חירטוט.

• תוכן חדש...