Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מה, מחקר מבוסס על 1600 נשאלים.

https://www.levada.ru/2019/04/16/dinamika-otnosheniya-k-stalinu/

וכן, אני מכיר את הנושא שאנשים חוזרים לפנטז על ברית המועצות וחושבים שהיה יותר טוב. על מבוגרים שחושבים שהיה יותר טוב (582 איש בגילאים 55+) עוד אפשר להבין.

אתה יודע, אפשר להיכנס פה לדיון מעמיק על מי מו מה, מי אלה שענו, ברור לך שפנסיונרים שאוכלים מהפחים יזכרו ב CCCP עם זיכרון חיובי נכון?

גם בארהב יש צעירים שרוצים קומוניזם כמו בברית המועצות...

מהמחקר הזה, לגיבור לאומי, לזה שדגל רוסיה מסמל נאציזם הדרך מה זה ארוכה.

גבריק שלח לי בפרטי את הפואמה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

רק מה, מחקר מבוסס על 1600 נשאלים.

https://www.levada.ru/2019/04/16/dinamika-otnosheniya-k-stalinu/

וכן, אני מכיר את הנושא שאנשים חוזרים לפנטז על ברית המועצות וחושבים שהיה יותר טוב. על מבוגרים שחושבים שהיה יותר טוב (582 איש בגילאים 55+) עוד אפשר להבין.

אתה יודע, אפשר להיכנס פה לדיון מעמיק על מי מו מה, מי אלה שענו, ברור לך שפנסיונרים שאוכלים מהפחים יזכרו ב CCCP עם זיכרון חיובי נכון?

גם בארהב יש צעירים שרוצים קומוניזם כמו בברית המועצות...

מהמחקר הזה, לגיבור לאומי, לזה שדגל רוסיה מסמל נאציזם הדרך מה זה ארוכה.

גבריק שלח לי בפרטי את הפואמה.

זה כמו הבדיחה על הגבר הרוסי שלא עומד לו, אז הוא ממלמל לאשתו Fuck Putin. כשהיא שואלת למה, הוא אומר לה שבתקופה של ברז׳נייב הכל עבד…

החלק המעניין הוא שבמדינות אחרות זה לא ככה. היטלר בגרמניה, מוסליני באיטליה, טוגו ביפן, החמר רוז׳ בקמבודיה, אידי אמין, פינושה, צ׳אוצ׳סקו, הונקר וכ״ו… אף אחד (כמעט) לא מתגעגע אליהם במדינות שלהם.

אצל הרוסים זה לא ככה. וה-Z זה בכלל קומדיה. אני רואה את זה ובא לי להקיא…

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

כתבת כבר באופן מספיק גבולי. לגופו של כותב כדי שישעו אותך...

רוסיה היא לא מייצגת של ״הנאציזם״, סטאלין הוא לא גיבור לאומי, אפילו לא של ברית המועצות, והרבה דברים שונים קרו ברוסיה ב-100 שנים האחרונות מעבר ליחסים עם האוקראינים. מספיק להכיר בעובדה שיש אחוז גדול של תומכי רוסיה בשטח אוקראינה כדי להבין שזה מצב טיפה יותר מורכב מתפיסת העולם האינפנטילית לפיה כל מה שהוא לא טוב בעיני הוא כולו רע. 

ונאצי.

בקיצור, תשפיל את הטון ושקול מילים או רפרף לדיון הבא.

וזה תופס לכולם.

אשקול מילים קיבלתי את ההערה.

לגופו של דיון - 
להגיד שסטאלין לא גיבור לאומי ברוסיה זה כמו להגיד שבן גוריון הוא לא גיבור לאומי אצלנו. ברוסיה יש מוזיאונים על שמו גם ישנים וגם חדשים, רחובות על שמו, ובאחת מתחנות המטרו של מוסקווה הוסיפו את הכיתוב "סטלין גידל אותנו לנאמנות לאנשים, נתן לנו השראה לעבודה ולמעלל" 
original.jpg

בשנות ברה"מ המאוחרות הייתה מגמה הפוכה בקשר לסטאלין, אבל היום הפדרציה הרוסית מחזירה אותו לאור הזרקורים כגיבור לאומי.

לגבי נאציזם - זה נלקח כמשקולת נגד לכל אלו שקוראים לאוקאינה נאצים בגלל בנדרה ובגלל חוסר החיבה שלהם לרוסיה. ברור שזה לא ממש נאציזם אבל לאומנות וגזענות זה פקטור שמושרש עמוק בתוך בתרבות הרוסית. ומה שסטלין עשה לאוקראינים וזה שבברית המועצות וברוסיה היה נהוג לקרוא לאוקאינים חוחלי ולהפלות אותם על בסיס גזעני זה ההוכחה לכך.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

@Mikelt89דגל שמייצג נאציזם בתמונת פרופיל שלו.

לגבי הדגל עצמו - הדגל מסמל פשוט - רוסיה, בלי שום קונטקסט אידיאולוגי.

https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Russia

אגב, יש עוד מדינות שיש להן את הדגל הזה באיטרציה כלשהי - סלובקיה, סלובניה וסרביה.

הייתה פעם ועדה כלשהי, שהוחלט שלבן, אדום וכחול אלה צבעים פאן סלאביים.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pan-Slavic_colors

בדיוק כמו שהדגלים של חלק גדול ממדינות ערב זה שילוב כלשהו של לבן, שחור, ירוק ואדום.

לפני 30 דקות, garicho כתב:

החלק המעניין הוא שבמדינות אחרות זה לא ככה. היטלר בגרמניה, מוסליני באיטליה, טוגו ביפן, החמר רוז׳ בקמבודיה, אידי אמין, פינושה, צ׳אוצ׳סקו, הונקר וכ״ו… אף אחד (כמעט) לא מתגעגע אליהם במדינות שלהם.

סינים מעריצים את מאו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 30 דקות, vadim6385 כתב:

סינים מעריצים את מאו

נכון. וחלק מהיוגסלבים לשעבר מעריצים את טיטו. והויטנאמים מעריצים את הו-צי-מין. אבל זה אומר הרבה על המדינות האלה…

פורסם

אז מה, יש צפי לחזל"ש בקרוב?

https://www.ynet.co.il/news/article/sjegck3mq

דובר הקרמלין: איבדנו המון חיילים, זו טרגדיה אדירה

בראיון ל"סקיי ניוז" אישר למעשה דמיטרי פסקוב את הדיווחים על אלפי חיילים רוסים שנהרגו באוקראינה: "יש לכוחותינו אבדות משמעותיות, זו טרגדיה אדירה מבחינתנו". הערב הצביעו חברות האו"ם בעד השעיית רוסיה ממועצת זכויות האדם. גם ישראל תמכה. "בחרתן בצד הנכון של ההיסטוריה", אמר שר החוץ האוקראיני וקרא לנאט"ו להגדיל את הסיוע לארצו: "הקרב על דונבאס יזכיר את מלחמת העולם השנייה". קייב: "26 גופות התגלו בעיירה ליד בוצ'ה"

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אני פותח הימור: את מי יגנו במושב הבא של מועצת זכויות האדם:

1. ישראל.

2. אוקראינה.

3. רוסיה.

4. סוריה.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, sperial כתב:

אז אני פותח הימור: את מי יגנו במושב הבא של מועצת זכויות האדם:

1. ישראל.

לא מפחידים יונה עם יין, אתה יודע

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

את מי מעניין האו"ם ? זה ארגון נכה שלא יכול למשטרים טוטליטאריים. שיגנו עד מחר. אסד צוחק כל הדרך אל האום.

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

השאלה אם הפצצות שטיח כאלו עוזרות לרוסים ? זה מונע אולי טיפה משגרי כתף אבל זה עולה המון ( רקטה לא עולה שקל) ובסוף זו גם מלחמה כלכלית. 

שמת לב שלא יורים המון טילי שיוט על קוליים ? כי גם זה שיקול כלכלי. 

הרבה יותר זול לשטח עיר עם פצצת אטום. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני עוד מנסה להבין מה עובר בראש למפקדים הרוסים כשהם מאשרים טיל על תחנת רכבת אחרי כול הבלאגן של הימים האחרונים.

בבוצ'ה, אפשר לטעון שזה חיילים פשוטים, קצת עינויים בשביל מידע, טעויות זיהוי, אנעארף.

ירי לכול מיני מקומות כמו בתי ספר ובתי חולים, שמענו טענות שאזוב ויחידות אחרות מתחבאות שם - מקבל. כמו חמאס - זורם.

ירי על בתי קומות - גם יכול להבין, ניתן לטעון (וכנראה גם קורה) שיושבים כוחות בבתים אזרחיים.

אבל פה, באוויר הפתוח, מישהו אישר לירות טיל, כשברור לכולם שיראו שפגעו בחפים מפשע.

בעיות בדיוק? תוכיחו שהיה משהו אחר שיריתם עליו. תראו מפה ותגידו שבמחסן ליד היה משלוח נשק, משהו.

אבל להכחיש? מי מאמין לזה? ומי נתן אישור לעשות דבר כזה. 

אני מבין שאפשר להגיד שלא אכפת להם מדעת הקהל העולמית, אבל עדיין... 

וזה לא ברית המועצות - יראו שזה קרה גם בבית, הרגו אנשים שעמדו בתור, לא חיילים ולא מרגלים.

הכול מטומטם.

• מבאס 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מה עובר? כלום. אתה התרככת. הפכת למערבי. אתה חושב שחיי אזרחים נמצאים היכנשהו במחשבה שלהם. אבל זה לא ככה. מה שחשוב זה המשימה. אזרחים לא מעורבים הם לא חלק רלוונטי מהמשימה. אז זה ממש לא משנה אם ימותו או לא. לא שונה בכלום לדוגמא מהסיפור של פיגוע הטרור בתאטרון במוסקבה לפני 20 שנה. המשימה הייתה לחסל את כל הטרוריסטים. העובדה שמאות שבויים (אזרחים שלהם) מתו משאיפת גז זה לא רלוונטי.

שלא נדבר על קמפיין הפצצת הבניינים ברוסיה שניהל הFSB, שהרג מאות ופצע יותר מאלף איש, כדי לייצר דעת קהל חיובית למלחמת צצניה השניה.

לחסל אזרחים שלהם בשביל מטרה לאומית זה דבר לגיטימי, בעיניהם, אז אזרחי אויב?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

אני עוד מנסה להבין מה עובר בראש למפקדים הרוסים

מאוד פשוט.

אתה מפקד בחיל אויר. אומרים לך שצריך להפציץ בית חולים בעזה.

כמה שאלות תשאל? הרי ברור לך שאתה צבא הומני ואם זאת המשימה אז כנראה חמ"ל של חמאס + מחסנים של אמל"ח נמצאים שם. ברור שבבית חולים הזה אין חפים מפשע. זה מובן מאליו שהצדק איתך. לא יגידו את זה סתם.

זאת לא פעם ראשונה בהיסטוריה ש"רק ממלאים פקודות".

• תוכן חדש...