Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60k תקציב, מנהלים או ג'יפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אני מחפש להחליף את המאזדה 3 למשהו קצת יותר גדול ונעים לנסיעה, דלק משמעותי אבל פחות, אני עושה 10k בשנה, אנחנו עם 3 ילדים אחורה ובוסטר.

האם הטרנד של הג'יפונים הוא רק טרנד?

מה מומלץ במחיר של 60k?

תודה ושבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי BadCop
פורסם

גיפונים זה גם טרנד וגם משהו פרקטי, מרכב ההאצ'בק יותר פרקטי והכמה ס"מ תוספת גובה מאפשרים לרוב כניסה יותר נוחה וחגירה יותר נוחה של ילדים.

בתקציב שלך אפשר למצוא קיה ספורטאז, שתהיה גם אמינה ופשוטה וגם מרווחת.

אם בא לך להתפנק יש סיטרואן C4 פיקאסו, רכב טוב יותר מהספורטאז בכמה מונים. מנוע חזק הרבה יותר, נוחות עדיפה, פרקטיות מצויינת עם מרווח פנים ענק ו3 כסאות נפרדים מאחורה. אך זה רכב שדורש קצת יותר הבנה - יש אצלו כמה חיישנים וחקלים קטנים שנוטים להתקלקל אחרי 100 אלף קילומטר, כאשר המוסכים בארץ גובים אלפי שקלים על החלקים הללו, אבל בהזמנה מחו"ל הם עולים עשירית מחיר.
אם יש לך מוסך טוב לצרפתיות באזור ואת הסבלנות והכוח להתעסק מידי פעם בהזמנה של חלק כזה או אחר מהאינטרנט אתה תזכה ברכב מצויין במחיר מאוד תחרותי.

פורסם

מצטרף להמלצה על c4 פיקאסו עם מנוע בנזין 1.6. דורש קצת התעסקות אבל אין השוואה לרכבים אחרים באותו מחיר.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 15 שעות, Gavrik כתב:

גיפונים זה גם טרנד וגם משהו פרקטי, מרכב ההאצ'בק יותר פרקטי והכמה ס"מ תוספת גובה מאפשרים לרוב כניסה יותר נוחה וחגירה יותר נוחה של ילדים.

בתקציב שלך אפשר למצוא קיה ספורטאז, שתהיה גם אמינה ופשוטה וגם מרווחת.

אם בא לך להתפנק יש סיטרואן C4 פיקאסו, רכב טוב יותר מהספורטאז בכמה מונים. מנוע חזק הרבה יותר, נוחות עדיפה, פרקטיות מצויינת עם מרווח פנים ענק ו3 כסאות נפרדים מאחורה. אך זה רכב שדורש קצת יותר הבנה - יש אצלו כמה חיישנים וחקלים קטנים שנוטים להתקלקל אחרי 100 אלף קילומטר, כאשר המוסכים בארץ גובים אלפי שקלים על החלקים הללו, אבל בהזמנה מחו"ל הם עולים עשירית מחיר.
אם יש לך מוסך טוב לצרפתיות באזור ואת הסבלנות והכוח להתעסק מידי פעם בהזמנה של חלק כזה או אחר מהאינטרנט אתה תזכה ברכב מצויין במחיר מאוד תחרותי.

מעניין, לא חשבתי לכיוון צרפתיות בכלל, אבדוק את הסיטרואן, אני יודע להזמין מחול.

אם בצרפתיות עסקינן איך גראנד קופה?

וספורטאג' יש להם שוק נהדר, אני אבדוק את הפנים שלהם כי נסעתי פעם מאחורה והיא לא להיט.

פורסם

עדיף לרדת בשנתון ולא לקנות סיטרואן בכלל כנ"ל רנו, גם בגלל אמינות סחירות ועוד המון דברים אחרים, בכל אופן החלטה שלך בהצלחה.

למה לא ללכת על בטוח קרי נניח טויוטה אוונסיס 2016  תחפש לך אחת עם ק"מ נמוך יד פרטית.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני שעתיים, BadCop כתב:

מעניין, לא חשבתי לכיוון צרפתיות בכלל, אבדוק את הסיטרואן, אני יודע להזמין מחול.

אם בצרפתיות עסקינן איך גראנד קופה?

וספורטאג' יש להם שוק נהדר, אני אבדוק את הפנים שלהם כי נסעתי פעם מאחורה והיא לא להיט.

גראנד קופה פחות מרווחת ופחות פרקטית.

הגיר הרובוטי שלה גם דיי יקר לתחזוקה לכן הייתי מעדיף את הסיטרואן.

לפני 31 דקות, m&t כתב:

עדיף לרדת בשנתון ולא לקנות סיטרואן בכלל כנ"ל רנו, גם בגלל אמינות סחירות ועוד המון דברים אחרים, בכל אופן החלטה שלך בהצלחה.

למה לא ללכת על בטוח קרי נניח טויוטה אוונסיס 2016  תחפש לך אחת עם ק"מ נמוך יד פרטית.

חבר ספר לי בבקשה אילו בעיות אמינות יש בסיטרואן C4  פיקאסו 2.0 hdi....

סחירות לא מתווכח איתך אבל בזכות סחירות פחות טובה הוא יקנה רכב צעיר פי שתיים ועם קילומטראז נמוך פי שתיים במקרה של הסיטרואן.

אגב מה זה עוד המון דברים אחרים? 

אוונסיס לא עומד אפילו קרוב למה שהסיטרואן מספקת, היא משמעותית יותר צפופה ופחות פרקטית, פחות נוחה, פחות חזקה ופחות טובה כמעט בהכל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

סחירות נמוכה מהווה יתרון אדיר לרוכש הרכב אם הוא בוחר רכב טוב. אני נוסע בפיג'ו שקניתי במחיר של 50 אלף שקל פחות מיפנית מקבילה. מיותר לציין שאני מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

גראנד קופה פחות מרווחת ופחות פרקטית.

הגיר הרובוטי שלה גם דיי יקר לתחזוקה לכן הייתי מעדיף את הסיטרואן.

חבר ספר לי בבקשה אילו בעיות אמינות יש בסיטרואן C4  פיקאסו 2.0 hdi....

סחירות לא מתווכח איתך אבל בזכות סחירות פחות טובה הוא יקנה רכב צעיר פי שתיים ועם קילומטראז נמוך פי שתיים במקרה של הסיטרואן.

אגב מה זה עוד המון דברים אחרים? 

אוונסיס לא עומד אפילו קרוב למה שהסיטרואן מספקת, היא משמעותית יותר צפופה ופחות פרקטית, פחות נוחה, פחות חזקה ופחות טובה כמעט בהכל.

תעשה חיפוש פה בפורום, ו/או תעשה סבב מוסכים ותשאל מה דעתם, תקבל אינדיקציה נכונה לגבי העניין. בהצלחה.

• משעמם 1
פורסם

@m&t כבר עשיתי את זה...  מוסכים מדווחים שהרכב מאוד אמין, מנוע ה2.0 HDI נמצא בכל קו הרכבים המסחריים של פיג'ו \ סיטרואן ואפילו בטויוטה ועושה קילומטראז של חצי מיליון קילומטר. כאשר הגיר האוטומטי ברכב הוא מתוצרת אייסין שהיא חברה בת של טויוטה שמייצרת את אותו הגיר גם עבור רכבים כמו מאזדה 6, טויוטה קאמרי ולקסוס NX ועוד...
חוץ מזה הפלטפורמה של הC4 מאוד אמינה ולא סובלת מבעיות חמורו, גם בפורום עשיתי חיפוש והדעות וחוות הדעת הן אותן דעות.

בגלל זה שאלתי אותך, האם יש לך מקורות או סימוכין כלשהם לטענות שלך? או ששמעת פעם מישהו אומר "סיטרואן זה קקה" ועכשיו אתה מוסר את הידע הזה הלאה?

• אהבתי 1
פורסם

אם כך כל שנותר לך זה לפתוח יד2 ו/או ללכת למגרש הקרוב לביתך ולהתחדש בסיטרואן פיקסו, סע בדרכים טובות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על כל התגובות, כולם באמת מאמינים בדגם הזה.

אני בדרך כלל לא חייב את הכי יפה אך כן הייתי רוצה משהו טיפה יותר מעניין.

אני כן אחפש כזו ואעשה נסיעת מבחן לראות על מה כולכם מדברים אבל הייתי שמח לשמוע על עוד אפשרויות.

אני ארשום פה מה שראיתי בנוסף לc4 עד עכשיו.

שברולט אקווינוקס, מאליבו.

קשקאי.

סובארו xv

יונדאי ix35

תודה ושבוע טוב.

פורסם

על קשקאי לא הייתי ממליץ.

המנוע שמותקן בה הוא מנוע ה1.2 טורבו של רנו שעד 2016-2017 הייתה לו בעיה דיי חמורה עם שאיבת שמן לתוך הצילינדרים מה שבהמשך מוביל להרס המנוע.

גם כן הגיר שמותקן בקשקאי הוא Jatco jf015 גיר רציף שידוע ברגישות ואוך חיים מצומצם, רבים מחליפים או משפצים גיר עוד לפני שהגיעו ל100 אלף קילומטרים ויש טביעה ייצוגית שמתנהלת בנושא גם נגד ניסאן וגם נגד סוזוקי.

• תוכן חדש...