Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 2010 ונדלק לי נורה צהובה של הממיר הקטליטי. שאלתי אולי מכיון שלא החלפתי מסנן דלק לכן נדלקה הנורה? והאם בכלל צריך להחליף מסנן דלק לרכב זה? אשמל קבל תשובות בנושא ממי שמכיר...

פורסם
לפני 3 שעות, tribel כתב:

אוקיי.

בכל מקרה יש פילטר נוסף חיצוני שמיועד להחלפה.

באיזה רכב?
לא נתקלתי ברכבים עם פילטר מובנה במשאבה שיש להם גם פילטר דלק חיצוני.

לפני 16 שעות, יעקוביביץ כתב:

יש לי יונדאי אקסנט 2010 ונדלק לי נורה צהובה של הממיר הקטליטי. שאלתי אולי מכיון שלא החלפתי מסנן דלק לכן נדלקה הנורה? והאם בכלל צריך להחליף מסנן דלק לרכב זה? אשמל קבל תשובות בנושא ממי שמכיר...

ביונדאי המדוברת אין הנחיית יצרן להחלפת פילטר דלק.

מי שרוצה שיחליף.

בכל אופן אין שום קשר לממיר הקטליטי.

אגב, כתבת שנדלקה לך מנורה צהובה, אתה בטוח שזה קשור לממיר? עשית סריקת תקלות?

יום טוב גם לך

פורסם
לפני כשעה, Igalz כתב:

באיזה רכב?
לא נתקלתי ברכבים עם פילטר מובנה במשאבה שיש להם גם פילטר דלק חיצוני.

במשאבה יש מסנן רשת.

אחרי המשאבה יש מסנן נוסף.

לעיתים על קו היציאה לעבר המנוע ולעיתים בתא המנוע בכניסה לחנוכייה.

פורסם
לפני 40 דקות, tribel כתב:

במשאבה יש מסנן רשת.

אחרי המשאבה יש מסנן נוסף.

לעיתים על קו היציאה לעבר המנוע ולעיתים בתא המנוע בכניסה לחנוכייה.

עזוב מסנן רשת גס, זה לא נחשב. אתה הגבת ספציפית לshab שכתב שאצלו הפילטר במיכל, וטענת שיש עוד פילטר חיצוני. מדובר בפילטר גס בלבד במיכל שלו?

יום טוב גם לך

פורסם

עשיתי סריקת תקלות והוא נתן P420 כך הסביר לי המכונאי שהכוונה לממיר הקטליטי. אם זה לא מסנן הדלק שהוא תקול. מה אפשר לעשות על מנת להוריד את המנורה המעצבנת הזאת? וכן לעבור טסט בעוד כ- שלושה חודשים??

צרפתי הוראות יצרן שכן מדבר על החלפת מסנן הדלק!! האומנם??

תחזוקת יונדאי אקסנט.png

פורסם
לפני 6 שעות, Igalz כתב:

עזוב מסנן רשת גס, זה לא נחשב. אתה הגבת ספציפית לshab שכתב שאצלו הפילטר במיכל, וטענת שיש עוד פילטר חיצוני. מדובר בפילטר גס בלבד במיכל שלו?

דיברתי על מסנן רשת.

• תוכן חדש...