Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כשנה מאזדה 3 שנת 2016 עם כ 55 אלף ק״מ. 

מאז שקניתי את הרכב אני מרגיש תחושה קצת מוזרה כשאני עולה על באמפר. סוג של רעש / אי נוחות.

זה מגיע ממתלה קדמי כשאני עולה על הבאמפר.מאחור הכל מרגיש בסדר.

עכשיו, אני מנסה להבין אם זה משולשים או בולמים?

בבדיקה של לפני קניית הרכב היה כתוב שהתותבים של המשולשים פגומים. אז ממה שאני מבין אני צריך להחליף את התותבים, אבל בכמה מוסכים אמרו שמחליפים את כל המשולש קומפלט. 

אני לא רוצה להחליף את כל השני משולשים כי הם תקינים, הבעיה היא ספציפית בתותב. 

מישהו יכול להמליץ לי מאיפה אפשר לקנות/להזמין תותב משולש של מאזדה 3 מנוע 2.0ל׳? 

ואם אפשר המלצה למוסך באזור מרכז/צפון שמתעסק עם החלפה של תותבים אני אשמח לשמוע. 

מצרף אבחנה של לפני קניית הרכב:

E2A42CC0-2C5F-40A0-9BF6-73AF127CDEC9.thumb.jpeg.935e4fff071d7d9629a995854c7323b3.jpeg

(צמיגים הוחלפו לצמיגי מישלין חדשים)

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

המלצה מהנסיון האישי שלי - להחליף את המשולשים עצמם, לא רק התותבים. מן הטעם שהחלפת תותבים מצריכה מומחיות בחילוצם והתקנתם מחד (שאם כבר - זה מומלץ לדעתי לבצע במכון פרונט, אולי כזה שעובד עם רכבי שטח), ולהשיג תותבים מתאימים בגודל ובאיכות הנדרשים - לא טריוויאלי - מאידך. שאם תעשה את כל הפרויקט הזה וייצא לא מושלם - חבל על העבודה. חלקי פרונט במזדה - ממליץ רק על מקורי. בעיקר כי איכות הגומי שבהם גבוהה יחסית.
נכון, מבאס ברכב עם ק"מ נמוך שמחילפים משולשים כי זה יקר מאוד, והייתי מצפה ממזדה לאמינות יותר גבוהה במקטע זה (מי שאוהב לשחוט פרות קדושות - זה הזמן).
ב 6 דור ראשון שהייתה לי הלכו ב 130,000 ק"מ, ה 3 ספיריט 2009 דור שני נמכרה ב 175,000 עם המשולשים המקוריים, ה 6 דור שני הוחלפו ב 75,000.. go figure..
אם אתה כבר נכנס להרפתקאה של החלפה, ממליץ שיבדקו גם תושבות המנוע והגיר, את הבולמים, ואת כריות הבולמים (גם ככה מפרקים מתחת לא מעט).
כל האמור בהנחה שאתה מתכוון להחזיק את הרכב זמן רב..
בהצלחה!

פורסם

תחליף זוג משולשים קומפלט,חבל על הזמן...פעם אחרונה זה היה 1500 אצל שי לי מוסך מורשה מאזדה. 

הבעלים הקודמים כנראה עבר על במפרים/בורות בפול גז. 

כי אצלי המשולשים עדיין במצב טוב אחרי 100 אלף קמ ו5 שנים,וזורק את הרכב בכיכרות ותוקף פניות מידי פעם.

• תוכן חדש...