Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הגיע הזמן להחליף צמיגים ואני מתכוון להחליף את כל הארבעה

הרכב שברשותי אופל אסטרה 2013, מידה ברשיון 215/50/R17

מתכוון לשנות מידה לצמיגים, להוריד ל16 אינץ, עכשיו בעת החיפושים שמתי לב שאני יכול להגדיל גם מידה ולהנות ממגוון נוסף של צמיגים ועכשיו ההתלבטות שלי היא

-להוריד ל16, לקנות PRIMACY 4 של מישלן במידות 205/60

-להשאר עם 17 ולקנות גם PRIMACY 4 של מישלן 215/50

-לעלות ל18 ולקנות PILOT SPORT 4 במידות 225/45

המידות להלן הן המידות האפשריות לפי משרד התחבורה כמובן.

גאנטים לא בעיה כי גם ממילא אני עם טסות כרגע ומתכוון לרכוש, התקציב כרגע לא מוגדר. מצד אחת לרדת מידה יתן לי את כל העסק בסכום קטן יותר (1900 לרבעיית PRIMACY 4 "16) מנגד אוכל לקבל PS4 אם אעלה ל18 אבל אולי אחווה ירידה בביצועים בגלל הגודל, בסופו של דבר גם מדובר על אופל אסטרה ולא במוו M2, השאלה אם שווה להשקיע סכום שכזה? (רבעיית 18 PS4 תעלה לי 3,500, נוסיף את הגנטים, כנראה באזור ה6000 כשמחירון הרכב מדגדג את ה25K)

אני מאוד אוהב לסוע אגרסיבי ולקחת פניות במהירות גבוה, הצמיגים הנוכחיים לא מאפשרים לי לעשות את זה ולהרגיש בטוח בו בזמן, אולי זה הכיף, האי וודאות 🤣

לפרוטוקול, לא יודע מה הסטדנרטים של נהגי המרוצים שבפורום 😉 אבל לדוגמא מחלף גדרה לבאים מכביש 40 לכביש 7, יוצא לי לקחת את הפניה הזאת באזור ה80-90 קמש בסבבה)

ושאלה נוספת, השינוי במידה מתבצע במשרד התחבורה או במכון הטסטים? 

• תוכן חדש...