Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1.

נשבר התריס של פתח המזגן בפיאט פנדה 2011.

לא בא לי לשלם מחיר מופרך של היבואן או לכתת רגליים לפירוקיות שונות.

נסיון לחפש אתרים לקניה אונליין (בארץ ובעולם) לא ממש מצא לי אתרים נוחים שבחיפוש אכן הציגו את החלק ומחירו.

האם יש למישהו המלצה מנסיון? הכוונה לאתר איכותי שבוא לא צירך ליצור קשר 5 פעמים עם גורם אנושי כזה או אחר אלא פשוט להכניס פרטי רכב, לאתר את החלק, להזמין, לשלם, לחכות.

2.

בנוסף, יחידת התאורה השמאלית האחורית עושה צרות כבר זמן רב. כל כמה זמן נוצר של איזה קצר שגורם לכך שאם האיתות פועל בזמן שלוחצים על הבלם, הוא מתחיל לאותת בקצב מהיר (ונדמה לי שגם עוצמת אור הבלם יורדת, לא בטוח).

זה קרה כבר 4 פעמים, היחידה גם הוחלפה כבר פעם אחת, כך שנראה שזה לא בטוח היחידה עצמה.

למישהו יש המלצה לחשמלאי שידע לאתר את מקור הבעיה? עדיף באיזור צפון ת"א/רמת השרון/בני ברק אבל בשביל איש מקצוע טוב שווה גם להרחיק.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

עד כמה שראיתי כולם זהים, אבל זה שנשבר הוא הימני של הקונסולה המרכזית.

אין לי צילום של החלק שלי אבל זה החלק (נשבר רק התריס הפנימי, לא כל התושבת העגולה, אבל סביר להניח שהם מגיעים יחד):

image.png.c56523b8f56723316e22238270be9323.png

פורסם

אין צורך להחליף את יחידת התאורה האחורית, כי לפי תיאורך זאת תקלת הארקה לא טובה אל יחידת התאורה,

שניתן לתקנה ולרוב ע"י ביצוע מעקף.

יש לי שתי מכוניות פיאט (שתיהן שנת 2010) ואני נוסע כ 20 ק"מ אל מוסך מורשה היבואן "מוסך פיאט שמשון"

שבשד' העצמאות 24 יהוד (טל' 03-5360748) שבהנהלת חיים.

סביר מאוד שהוא יוכל גם לסייע לך בנושא פתח האוורור.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

רק להבהרה, התקלה של האיתות חוזרת אחרי כמה חודשים של עבודה תקינה בכל פעם שמתקנים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
בתאריך 15.12.2021 בשעה 18:37, מרק10 כתב:

תבדוק את המק"ט 735362554.

מצאתי 3 מוכרים שונים באיביי, לצערי כולם לא שולחים לארץ.

נמשיך לחפש, מקסימום נשלם יותר (לא שווה לטרטר מכרים בחו"ל בשביל זה).

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

רק להבהרה, התקלה של האיתות חוזרת אחרי כמה חודשים של עבודה תקינה בכל פעם שמתקנים.

אם יבוצע מעקף הארקה לפנס האחורי, אז הבעיה לא תחזור.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Be roo כתב:

מצאתי 3 מוכרים שונים באיביי, לצערי כולם לא שולחים לארץ.

נמשיך לחפש, מקסימום נשלם יותר (לא שווה לטרטר מכרים בחו"ל בשביל זה).

אם המק"ט מתאים לך תזמין מהקישור המצורף. אני קונה כול חודש ממנו ולא התאכזבתי אף פעם.

קח בחשבון שזמן המשלוח בדואר רגיל עומד על חודש ימים וקצת.

המחיר כולל משלוח כ-170 שקלים שזה שליש ממחיר של החלק בארץ.

https://cars245.com/en/item/fiat-group-0735362554-diffuser-air-diffuser/

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 10 דקות, מרק10 כתב:

אם המק"ט מתאים

איך מוודאים שזה המק"ט הנכון?

התיאור נראה מתאים ורוב החיפושים בגוגל שכללו תמונות נראו מתאימים, אבל לא כולם. יש דרך קלה לוודא?

פורסם

אתה יכול לנסות מול הייבואן בארץ לבדוק לפי מספר שילדה את המק"ט של החלק. או לחפש אתר שמאפשר מציאת חלקים לפי מספר שילדה.

נסה לפנות אל המוכר בקישור שצירפתי ולבדוק איתו את העניין. לא יודע אם הוא עונה אבל שווה לנסות.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אם את צריכה פתרון זמני (אצלי הוא עזר, כרגע, בקביעות) את יכולה לנסות לעשות את זה: 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תוכן חדש...