Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, kalmangar כתב:

בנוגע לRCA שלו למגברים חיצוניים לא הייתי ממליץ בלשון המעטה...
- לגבי המגבר הפנימי שלו לרמקולים הבנתי שהוא סבבה לגמרי ביחס לפיוניירים וכו'.

האמת היא שמה שממש הפתיע אותי לטובה זה מקלט הרדיו FM שלו - פשוט מעולה. 

יציאת מגברים - זו ממש לא סיבה לקנות אנדרואיד סיני - מעולם לא היתה. יחד עם זאת העליתי פעם סרטון שבו אני משווה יציאת מגברים של HU סיני שהוא אפילו לא אנדרואיד וגם לא מתפקד באופן חלק לעומת מקלט BT איכותי כגון הAMAS של מוסקוני - כמובן ל"אודיופיל" הסיני הוא BIG NO NO אבל בשביל המשתמש הפשוט - הסיני הוא על גבול האובר קיל. 

ואנחנו מדברים כאן כבר על JOYING - חיה אחרת לגמרי מההשוואה שעשיתי אז. 

כן המגברים הפנימיים שלהם עם צ'יפים טובים.

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, amir74 כתב:

לא הבנתי את ההערה "מי כותב שרשור בימינו".

האם לא בשביל זה הפורום נועד ?

ציניות, סלנג כתבתי שרשר במקום שרשור

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

פורסם
לפני 18 שעות, kalmangar כתב:

לסיכום:

- JOYING להרפתקים עם DSP חיצוני.
- בנוגע לRCA שלו למגברים חיצוניים לא הייתי ממליץ בלשון המעטה...
- לגבי המגבר הפנימי שלו לרמקולים הבנתי שהוא סבבה לגמרי ביחס לפיוניירים וכו'.

אז שוב זה לפי הצרכים של פתוח השרשר(מי כותב שרשור בימנו?)... 3 האופציות מופיעות כאן למעלה.
ברמת הממשק הגוינג עם האנדרואיד נוח להרבה אנשים אבל יש CARPAY או ANDROIDAUTO שזה לא פחות נוח לדעתי באלפיין פיוניירים וכו'.

לא היה לי כוח להגיב אבל יאללה נו.

לא הייתי אומר להרפתקנים,זה לא לקנות חתול בשק,אתה יודע מה אתה קונה ואתה יודע מה אתה מקבל,תקלות כאלו ואחרות,יש פייפאל,יש alipay,לא חסר מה לעשות במקרה של תקלה,ומצד שני צריך גם להתסכל מהצד של היצרן,הם מוכרים מכשיר,הם לא יודעים איך התקנת אותו אם אתה יודע להתקין,ואיזה נזק עשית בדרך אם אתה לא יודע להתקין,גם אם אתה מתקין מכשיר של פיוניר או חברה אחרת לבד, ויש נזק אל תחשוב שיחליפו לך את המכשיר כ"כ מהר,אבל פה יש את היתרון של הרכישה בארץ,כל מכשיר שקונים בחו"ל והוא מתקלקל זה קצת סרט.
הבעיה בפיונירים /אלפיין שגם הקארפליי עובד עליהם זבל,איטי פשוט איטי בצורה בלתי נסבלת.

במכשירי אנדרואיד אין בכלל צורך בקארפליי,הכול מותקן על המכשיר.

חשבתי שזה יהיה מועיל,השתמשתי בזה פעם אחת.

התקנתי לאשתי מכשיר של פיוניר מהסדרות הפשוטות,שילמתי 800 ש"ח פשוט היה עדיף לזרוק את הכסף לפח,כן זה עובד,עובד טוב? ככה ככה,ממשק איטי ,פיצ'רים אין,לא יודע למה קניתי אותו,כן זה עובד וכנראה הוא יעבוד עוד הרבה זמן,זה כמו הטויוטה של הדאבל דין,אבל אין בו כלום,ועם כל הכבוד את הכסף הוא לא שווה.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש יבואן בארץ למכשירים סיניים שאפשר לקנות ממנו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני שעתיים, ArikC כתב:

ומצד שני צריך גם להתסכל מהצד של היצרן,הם מוכרים מכשיר,הם לא יודעים איך התקנת אותו אם אתה יודע להתקין,ואיזה נזק עשית בדרך אם אתה לא יודע להתקין

ברור שיש אפשרות שהלקוח אשם,

אבל יש בעיה.

איך יכול להיות שיש כזה ריכוז גבוה של לקוחות שלא יודעים להתקין,

וכולם בחרו במכשירים סינים?

זה אומר שלקוחות שבחרו פיוניר, אלפיין, קנווד כן מיומנים בהתקנה.

מסקנה מעניינת

• אהבתי 1

-

פורסם
לפני 3 שעות, ArikC כתב:

לא הייתי אומר להרפתקנים,זה לא לקנות חתול בשק,אתה יודע מה אתה קונה ואתה יודע מה אתה מקבל,תקלות כאלו ואחרות,יש פייפאל,יש alipay,לא חסר מה לעשות במקרה של תקלה,ומצד שני צריך גם להתסכל מהצד של היצרן,הם מוכרים מכשיר,הם לא יודעים איך התקנת אותו אם אתה יודע להתקין,ואיזה נזק עשית בדרך אם אתה לא יודע להתקין,גם אם אתה מתקין מכשיר של פיוניר או חברה אחרת לבד, ויש נזק אל תחשוב שיחליפו לך את המכשיר כ"כ מהר,אבל פה יש את היתרון של הרכישה בארץ,כל מכשיר שקונים בחו"ל והוא מתקלקל זה קצת סרט.
הבעיה בפיונירים /אלפיין שגם הקארפליי עובד עליהם זבל,איטי פשוט איטי בצורה בלתי נסבלת.

במכשירי אנדרואיד אין בכלל צורך בקארפליי,הכול מותקן על המכשיר.

חשבתי שזה יהיה מועיל,השתמשתי בזה פעם אחת.

התקנתי לאשתי מכשיר של פיוניר מהסדרות הפשוטות,שילמתי 800 ש"ח פשוט היה עדיף לזרוק את הכסף לפח,כן זה עובד,עובד טוב? ככה ככה,ממשק איטי ,פיצ'רים אין,לא יודע למה קניתי אותו,כן זה עובד וכנראה הוא יעבוד עוד הרבה זמן,זה כמו הטויוטה של הדאבל דין,אבל אין בו כלום,ועם כל הכבוד את הכסף הוא לא שווה.

שו איטי?, הקאר פלי בz9250Bt עבד לי פרפקט מהיר באופן קיצוני עבד מושלם.

כמו פלאפון חדש.

ברמת ההתקנה ברור אבל זה אפשר להגיד לכל דבר שנית אני למדתי כמה אנשים שעבדו בהתקנות להתקין אז נראהלי שאני בסדר, בנוסף זה צמא פלאג אנד פלי הכל פשוט חבר ושכח, שום חיבור חוטים כלום נאדה הכל מתחבר לצמא המקורית.

שוב זאת דעתי, דעתך זאת דעתך היה לי ניסיון עם עוד הרבה סינים לא רק ברכב שלי וכולם עשו בעיות לאורך שנים, דאבל פיונר בן 10 שנים אצל אבא שלי עבד פרקט בנוסף אצלי בחיים לא עשו בעיות ברמת האמינות 1-0 כמעט ״מדעי״/מובהק למותגים המערביים.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

כמה ערוצים זה ?

סט 3 WAY מקדימה (למיטב זכרוני היה מחובר למגבר 4 ערוצים בגישור).

סאב מאחור מחובר למגבר נפרד.

שני רמקולים 9*6 מוגברים על ידי ה- HEAD UNIT.

המכשיר שאני מתכנן לקנות תומך ב-4.1 ערוצים, האם זה מספיק ?

• מעניין 1

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 51 דקות, amir74 כתב:

כמה ערוצים זה ?

סט 3 WAY מקדימה (למיטב זכרוני היה מחובר למגבר 4 ערוצים בגישור).

סאב מאחור מחובר למגבר נפרד.

שני רמקולים 9*6 מוגברים על ידי ה- HEAD UNIT.

המכשיר שאני מתכנן לקנות תומך ב-4.1 ערוצים, האם זה מספיק ?

על פי הניסיון שלי זה מספיק. אני מבין ממך שיש לך סט 3 WAY מקדימה וסט רמקולים קוקסיאלים מאחורה.

איך אתה מתכוון לכוון מערכת כזאת ? מאוד מעניין. 

פורסם

הסט האחורי משמש רק להשלמה ומוגבר על ידי ה"רדיו".

כמו שכתבתי, מעולם לא הייתי אודיופיל ואני בדרך כלל משתמש במערכת "פלאט".

זה מספיק בשבילי.

דני, ההודעה שלך גרמה לי להסתקרן לגבי הסט האחורי שלי.

הלכתי לחפש אותו באינטרנט ואני מוצא שהוא נמכר במחירים אסטרונומיים.

https://listado.mercadolibre.com.mx/pioneer-ts-6985-old-school

מדובר בפיוניר 6985 בני 25 שנה בערך.

הזוי לגמרי.

אגב, גם הסט הקדמי בערך באותו גיל, רשום עליו שהוא יוצר במערב גרמניה.

• אהבתי 1

fiat x1/9

פורסם
לפני 6 שעות, amir74 כתב:

הלכתי לחפש אותו באינטרנט ואני מוצא שהוא נמכר במחירים אסטרונומיים.

נראה כמו שטות גמורה, 

סאבוופר פיוניר ts-w302f לא עולה 1,900$,

גם רמקולים "6.5 לא עולים 24,000$.

• מעניין 1

-

פורסם (נערך)

הרכבתי היום את הפיוניר שקיבלתי.

קודם כל המכשיר רק הותקן היום כאמור ככה שלא חוויתי יותר מידי איתו, אבל - רשמים ראשוניים:

1. האיכות בנייה של המכשיר עצמו פשוט מדהימה. 10 ליגות מעל המולטימדיות הסיניות, כנ"ל לגבי החיווט, וזה מורגש.

2. הקיט מגיע עם התקנה לרכב שלי והפלסטיקה איכותית מהותית מהפלסטיקה המקורית של הרכב והרבה יותר איכותית משל הסינים.

2. הפעלה ראשונית של המכשיר - והוא טס! לא יודע מי אמר שהמכשירים האלה איטיים אבל הוא עובד יותר מהר מהסינית* עם 4 ג'יגה ראם.

3. האפל קארפליי עובד אש, מהיר מאוד, חסרון יחיד - חיבור עם כבל ולא ב- Wireless.

4. ההיי פאוור של הפיוניר חזק מהותית מההיי פאוור של הסינית*.

5. ה- Pre-Out מוצהר ל- 4X50, כמו בסינית*, רק שאם נגיד את זה ככה - בפיוניר באמת מדובר ב- 4X50.

6. ה- FM, Blutooth, עובד כמו שצריך בניגוד לסינית*.

7. הכי חשוב- הרמקול לא קופץ ששמים מיוט או מכבים את המכשיר בניגוד לסינית*.

8. אין שריקות / הפרעות או וואטסואבר, עובד חלק. גם בסינית עבד סבבה למעט מה שכתבתי למעלה.

* הסינית = המולטימדיה הסינית שהייתה לי באופן אישי.

ככל שהכל ימשיך לעבוד ככה, ולא יהיו הפתעות, אני מרוצה מעל הראש.

ברור שיש פה מערך שלם של יתרונות אל מול חסרונות, מכשירים סיניים באים עם מסך גדול יותר, עם טאץ' כמו בטלפונים, עם יותר פיצ'רים ובפחות כסף, בסופו של דבר שיקול של כל אחד מה מתאים לו ומה לא.

עריכה אחרונה על ידי ProMeR
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

עומר :-)

פורסם
לפני 7 שעות, ProMeR כתב:

הרכבתי היום את הפיוניר שקיבלתי.

קודם כל המכשיר רק הותקן היום כאמור ככה שלא חוויתי יותר מידי איתו, אבל - רשמים ראשוניים:

1. האיכות בנייה של המכשיר עצמו פשוט מדהימה. 10 ליגות מעל המולטימדיות הסיניות, כנ"ל לגבי החיווט, וזה מורגש.

2. הקיט מגיע עם התקנה לרכב שלי והפלסטיקה איכותית מהותית מהפלסטיקה המקורית של הרכב והרבה יותר איכותית משל הסינים.

2. הפעלה ראשונית של המכשיר - והוא טס! לא יודע מי אמר שהמכשירים האלה איטיים אבל הוא עובד יותר מהר מהסינית* עם 4 ג'יגה ראם.

3. האפל קארפליי עובד אש, מהיר מאוד, חסרון יחיד - חיבור עם כבל ולא ב- Wireless.

4. ההיי פאוור של הפיוניר חזק מהותית מההיי פאוור של הסינית*.

5. ה- Pre-Out מוצהר ל- 4X50, כמו בסינית*, רק שאם נגיד את זה ככה - בפיוניר באמת מדובר ב- 4X50.

6. ה- FM, Blutooth, עובד כמו שצריך בניגוד לסינית*.

7. הכי חשוב- הרמקול לא קופץ ששמים מיוט או מכבים את המכשיר בניגוד לסינית*.

8. אין שריקות / הפרעות או וואטסואבר, עובד חלק. גם בסינית עבד סבבה למעט מה שכתבתי למעלה.

* הסינית = המולטימדיה הסינית שהייתה לי באופן אישי.

ככל שהכל ימשיך לעבוד ככה, ולא יהיו הפתעות, אני מרוצה מעל הראש.

ברור שיש פה מערך שלם של יתרונות אל מול חסרונות, מכשירים סיניים באים עם מסך גדול יותר, עם טאץ' כמו בטלפונים, עם יותר פיצ'רים ובפחות כסף, בסופו של דבר שיקול של כל אחד מה מתאים לו ומה לא.

תתחדש על הנגן/מולטימדיה שרכשת והתקנתה. צר לי לכתוב לך שאין אף מכשיר מולטימדיה, לא סיני ולא פיוניר או אחרים שיש להם 50X4 WATT !! תסתכל על כל מגבר פשוט עם הגברה של 4X50 WATT כדאי להבין שלא ניתן להכניס הגברה כזאת בתוך מולטימדיה. לכל היותר 4 ערוצים יחד מקבלים הגברה של 50 WATT, דהיינו 12 WATT לכל ערוץ במקרה הטוב. שיהיה לך הצלחה והנאה מהמכשיר 😍

פורסם
לפני שעה, Dani Cohen כתב:

תתחדש על הנגן/מולטימדיה שרכשת והתקנתה. צר לי לכתוב לך שאין אף מכשיר מולטימדיה, לא סיני ולא פיוניר או אחרים שיש להם 50X4 WATT !! תסתכל על כל מגבר פשוט עם הגברה של 4X50 WATT כדאי להבין שלא ניתן להכניס הגברה כזאת בתוך מולטימדיה. לכל היותר 4 ערוצים יחד מקבלים הגברה של 50 WATT, דהיינו 12 WATT לכל ערוץ במקרה הטוב. שיהיה לך הצלחה והנאה מהמכשיר 😍

בשורה תחתונה ההיי פאוור בפיוניר חזק יותר וכנ"ל ה- PRE-OUT.

אם זה 4X50 או 4X0, לא נכנס לזה ולא ממש מעניין אותי.

סה"כ רוצה מכשיר שיעבוד ושלא אצטרך כל שנה להזמין חדש ואני מקווה שאכן יהיה ככה עם הפיוניר.

• לא הבנתי... 1

עומר :-)

פורסם

ה50x4 זה וואט ולא rms.

לדעתי לפיונייר יש סביבות 18-20 רמס לערוץ לסינים לא בדקתי.

זה המון.

1 וואו רמס זה עוצמה רצינית.

בכללי עליה ב-3 דציבל מצריכה הכפלה ברמס ז״א בשביל לעלות ב-3 דציבל מ-100 רמס אני אצטרך 200 רמס,

ז״א שזה קפיצות בחזקת שתיים, אז הקפיצות הראשונות מ1 וואט ל-2 וואו קיבלנו פלוס 3 דיבי

ומ2 וואט ל-4 פלוס 3 דיבי.

בגלל זה באופן יחסי 18 רמס זה הרבה כי ככל שעולים בעוצמת הגברה יותר קשה להפיק עוד סאונד/עוצמה. 

• אהבתי 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

פורסם

לסוני יצאה פעם סדרה של סינגל דין מנוהל אפליקציה עם מגבר פנימי מאוד חזק.

יצא לי להתעסק בכוונים של אחת כזו, חביב, לא מעבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...